Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Of, MEEMS, imi pare rau de Rianna bolnavioara. Sper sa treaca repede si fara peripetii!

BULUCEL eu nu m-am protejat ca m-am bazat pe calculele mele idioate de perioada fertila care, bineinteles, nu s-au potrivit . Aviz amatoarelor sau neamatoarelor

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

stefanalex, poate e doar o faza si o sa-si revina. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ati incercat sa nu-l bagati in seama?
Anda, nici Elise nu zice mama. Cuvintele din repertoriul ei sunt: vuu (aspiratorul), apte (lapte, apa, ceai), aaaaaa (dupa ce bea apa, ca si cum ar exclama aaah, da' buna-i!), lmlmlm (cand vrea sa manance).
Roxi, spor la invatat si sa te intorci cu note maxime.
meems, Doamne ce patanie. Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce a trecut Rianna.
Simona, Patricia cum se comporta? Ce simptome are? Daca mananca bine poate nu are nimica. Si pe mine ma dispera pediatrul nostru. De 3 ori ne-a dat augmentin pt rosu in gat. Cel putin o data cred ca ne-a dat degeaba ca nu facuse febra ci doar tusea.
Dordia, ti-a iesit faza cu filmuletul?
madau, la noi masa dureaza si 30 min.
Joy,

quote:
io as vrea fata. nespus de mult.

sa inteleg ca v-ati hotarat sa-l pastrati?

M-am distrat copios. Sa dea Domnul atmosfera asta sa fie tot timpul la noi pe forum. pentru animatoare.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ahaaaa, deci aviz amatoarelor de "calendar", din cauza schimbarilor de vreme se dau calculele peste cap!!! ma sincer, calendar am folosit doar cand sa raman gravi, si nici atunci nu mergea la fix...

io azi am dormit cu fi-mea, ca puturoasele, pana acusica! si parca m-am mai pus pe picioare... din pacate n-am nimic de mancare, asa ca, dupa ce a supt la 12, a mai supt si acum, ca deh, ce sa-i fac... bine macar ca merge scoasa masa de noapte!! manaca la 9 (suge+bibe cu iaurt cam 200ml), apoi dimineata la 6,30 toata productia de peste noapte.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput