Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 28
Madutza10 spune:
Madau ,la noi dureaza uneori mai putin de 5 minute ,inghite ca batlanu' ,asta cand ii este foarte foame iar daca nu ii este dureaza un pic mai mult ..
Ripley ,atentie are non stop din partea mea ,a lu' tati ,bunici etc. ,nu duce lipsa dar cind il apuca sint de obicei linga el ,se uita in ochii mei si incepe sa-si care cu jucarii in cap ,se amuza foarte tare si asteapta sa-mi vada reactia ,el ar vrea sa ma faca sa rid cu asta si de multe ori nu ma pot abtine si mai zimbesc ,poate d'aia tot repeta ,crede ca ma face fericita probabil :))))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Ina869 spune:
Dragelor,
Am aflat vestile bune asa ca am sosit sa urez noilor gravidute - Joy si Taniuta – sarcini usoare si sanatate!
La cat mai multe gravidute!
Noi sintem bine, Racheluta creste de la o zi la alta (am pus poze noi in ct. comun) este un copil tare bun, am avut niste nopti albe din cauza altor dintisori aparuti, dar in rest, nu am de ce sa ma plang. Trebuie sa ma lucram la socializare, este cam salbatica, am fost in cateva vizite si s-a tinut numai dupa fusta mea.
Eu sint bine( Gandacico
), ocupata pana peste cap, dar important este ca lucrurile au progresat.
Va pup pe toate,
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.
Rachel(Nov.23,2005)& Ina
Gandacel spune:
Anda, acum pe serioase, te rog frumos te uiti un pic si la astro a mea, sa-mi zici macar daca depasesc cu bine perioada urmatoare ori imi iau la revedere de la voi? Ca bebe3 oricum nu mai fac! Restul de probleme, cand ai tu timp.
Cristinamh, NU TI-A VENIT INCA CM-UL????? Nu gasesc icon nu ochii mari cat cepele...
Madau, restul poporului mamicesc se tavalea de ras azi la pranz, in loc sa doarma... Ati fost toate-toate chiar de groaza azi-noapte!
Cam atat, poate apuc 5 minute de stat cu picioarele in sus! NU recitesc, va rog mult de tot sa scuzati eventualele (sigure) greseli.
Gandacel
27+ si Bogdanel (14.11.2005)
Hildegard spune:
La noi o masa dureaza pana la 15 minute. Depinde ce mancam
...si cat suntem de maraiti
si tre sa fie muzica sau Baby Einstein, ca altfel nu.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Gandacel spune:
Madau, la noi masa dureaza intre 15-30 minute, daca mananca. Nu e bine sa termine masa in 5 minute, dar acum... asta e! Sora-mea si barbatu-meu la fel baloteaza. Eu sunt mai tacticoasa si stiu ca e mai sanatos.
De data asta va pupic.
Ina, ma bucur ca ai mai dat vesti!
Gandacel
27+ si Bogdanel (14.11.2005)
Hildegard spune:
Nu v-am zis....
Stefan e innebunit dupa Baby Einstein si anume: Baby Noah si MacDonald. Zilnic se uita de 2/zi. Ii place asa de tare. Si e foarte educativ...mai ales ca la bloc nu avem porci sau cai....si alte animale.![]()
de-ale gurii
Hildegard spune:
Setff a balotat in ciuda faptului ca e extra marait din cauza caninilor de sus
: supa de vitel cu taitei, un bol de la Disney si inca un bol asta nu chiat tot de piure de legume cu carne + 1 piersica compot.

de-ale gurii
anda77 spune:
madau, io cred ca vrei sa ne sfidezi cu intrebari de-astea inocente: cat dureaza masa la voi, la noi 5 minute...
intre o jumatate de ora si o ora! atat dureaza
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
INA 
mai, deci sa-nteleg ca anul asta vor fi mai multi baieti??
adica MADAU si CRISTINA. io as vrea fata. nespus de mult.
MADAUcam repede papa Mirunici in 5 minute. da si sa stai cate juma te ora si abia abia sa ia cate un pic...
cand ii este foame, NEAPARAT trebuie sa se uite la tv sau calc. ca daca nu0i este nici nu sta in scaun.
Vlad este innebunit dupa BE dolittle-world animals si macdonald-a day on the farm.
s-a trezit...dupa 1 ora!!!!!! azi m-a innebunit, numai in brate vrea, daca nu-l iau sa te tii urlete.
asa fac si ai vostrii????? degeaba ma aplec jos la el, in tin la piept, pana nu-l ridic in brate, nu se lasa
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Anda nu va sfidez...dar jur ca atat dureaza
, si mie imi pare cam rapid, dar asta e hotarata..venit, balotat, plecat, nu stam la povesti, cantecele si alte alea.
P.S. Vezi de ce vreau eu fata???, ca baietii sunt mofturosi
si acum toate mamele de baieti or sa-mi sara in cap..stiu, stiu, mai sunt si exceptii![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2