Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, povestea e veche... si celebra pe DC...

mada, troxevasin... ca na, tu esti adult. vreau si eu poza cu unicornul

hai sa va zic ce-mi place mie cel mai tare la messenger in ultimul timp. toata lumea are poza cu piticu' la profil... si cand am lista on line... trec cu mouse-ul de la unul la altul si-i vad pe toti! f frumos!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Corapito, multa sanatate Ardeiashului. Si tu ai mare grija de tine si Anais, sa nu luati ceva de la el. Poate te ajuta cineva din familie zilele astea, sa nu cumva sa fie ceva contagios. El e baiat rezistent, asa ca va trece rapid peste zilele astea de bolicea. de la noi.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

dordia, povestea e veche... si celebra pe DC...

mada, troxevasin... ca na, tu esti adult. vreau si eu poza cu unicornul

hai sa va zic ce-mi place mie cel mai tare la messenger in ultimul timp. toata lumea are poza cu piticu' la profil... si cand am lista on line... trec cu mouse-ul de la unul la altul si-i vad pe toti! f frumos!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Si mie, si mie imi place la mess sa vad avatarurile cu pozele piticilor !!!

Corap, sanatate multa lui Andrei !!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Cris, exact la asta ma gandeam si eu acum, ca la mamici arata asa frumos incat e o placere sa ma uit in lista pe mess.

Ca si aseara, o fi ceva telepatie intre noi, acuma sa vedem cum ne intelegem si cu planetele, ca se pare ca suntem cele mai deschise la schimburi si colaborare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Copilul meu isi da cu jucariile in cap si se amuza foarte tare ,ar trebui sa-mi fac griji??Plus ca macar o data pe zi se loveste intentionat cu capu' de perete ,usa ,dulap ,ce inseamna asta mai fetelor???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Madutza, cere atentie sau vrea sa vada daca te convinge sa-l lasi sa faca ceva nu e voie.
Ana si-a tras ieri o pereche de palme peste cap de mi-au tziuit mie urechile 15 min, si asta pt ca voia sa fuga din pat in kuru gol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cristina mersi ptr info..ma duc jos,la farmacie sa vad daca au. Poza nu am cum sa "prestez" din lipsa de aparat foto,dar crede-ma ca e nasol

Madutza si Miruna face la fel cand n-o las sa faca ceva...sa da cu capul de ce prinde...mai ales de usa, ca n-o las sa iasa afara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Chiar ca uite acum mi-am adus aminte...

cat dureaza la voi pana papati o masa????. Ca la noi dureaza cam 5 minute..nu e cam rapid? Acum de ex a papat un castron din ala de la Nestle ras, cu ciorbitza de legume.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Nici eu nu prea stiu c ce sa incep, sa apuc sa ma si culc, ca piticul doarme deja!

Tania, felicitari!! Incep deja sa ma simt altfel, imi tot infloreste un zambet de placere si drag in coltul buzelor de cate ori se mai anunta cineva cu doua liniute la testul de sarcina... Fiind cea dintai care a comis-o, imi permit acum sa ma bucur pentru fiecare/ Stiu ca daca eu am ajuns pana aici, si voi va veti bucura laf el de mult. Mai ales ca ai vostri mititei de acum vor fi chiar mai maricei cand o sa nasteti.

Bogdan deja vine, imi da la o parte puloverul si apoi mangaie, pupa burtica si pleaca in treaba lui. Cand vine tati si pupa si el burtica, vine repede si-l da la o parte, se uita cu repros la el si pupa el burtica intai, apoi il lasa iar pe tati s-o faca. E tare haios. Cel mai nasol e ca n-am ales inca nume si-i tot zic de fetita si imediat vine si pupa, dar ar fi bine sa se obisnuiasca deja cu... (Ioana Alexandra e visul meu)

Ina, ce mai faceti voi doua? E bine Rachel? Tu?

Joy, foarte bine ca iti faci analize, mergi inainte, ca timp pentru varianta cealalta mai ai, daca nu se schimba sotul (nu cu altul!)

Leea, eu sunt fff vorbareata cu Bodgan. Vorbesc aproape non-stop, ii explic TOT. De asta si intelege tot, doar ca nu vorbeste. Acum, sincer-sincer, daca stau sa ma gandesc ca pana la un an nu stia sa comunica ce vrea, iar acum ne intelegem perfect, ma gandesc ca as exagera daca as vrea sa treaca direct la vorbit. Il mai las sa mimeze...

Pauza, mai citesc si revin.

Gandacel 27+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Wow... Madau esti o norocoasa!! Uneori la noi masa se intinde si jumatate de ora, ca are chef de figuri

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput