Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Dori, Ramo, Lilina, Cami, Alessia, multumim, pupam si noi puiutii vostri:Raducu, Patricia, Vlad, Luca, Armand.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
inni spune:
Alessia...te astept. Voi avea ocazia sa ti-l inmanez personal.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Gata am reparat carutu...cine vine in Centru...poate ne vedem...Lili parca tu spuneai ceva....ce zici ne vedem????
Sau pedeapsa mea si a lui Mirabela este sa venim la Bojdeuca...
La Bojdeuca ccc cu voi!!!
Mexxa, abia acum am intrat pe forum...nu stiu daca ai iesit in oras sau nu. Ziceam ieri ca ma duc sa-l intampin pe Basescu...dar eu nu ma pot trezi mai devreme de ora 10, iar din casa ies in jur de 12:30-1 de obicei.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Adriana, multumesc pentru sfaturi!
Ramomar, sa va traiasca nepotelul!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
in 5 min incepe pe tvr 2 "scoala parintilor!
mexxa, number 2! io am avut modelul margueritte de la agnes toma. cauta-l sa vezi daca-ti place. e f romantic....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
anangel_lexi spune:
Am intrat doar sa urez la multi ani lui Adrian si Lisei Maria pentru cele 5 lunisoare implinite azi!
Si ca sa imi cer, inca o data, scuze fata de Dori, si in mod public, pentru faza cu "carlig de rufe'. Recunosc ca vina e in primul rand a mea, nu ar fi trebuit sa postez pozele fara acordul ei si ar fi trebuit sa iau atitudine cand a spus gaby de Raducu ccc ca e "carlig de rufe". Dori, imi pare sincer rau, nici prin cap nu mi-a trecut ca se va ajunge la asta. Nici nu pot sa-ti spun ce suparata am fost aseara si toata noaptea numai chestia asta am visat-o, pe cuvant! Speram ca n-o sa vezi ce-a scris pentru ca stiam ca te vei supara. Offf, acum nu mai pot repara grseala dar bine macar ca s-a terminat.
Si mai vreau s-o intreb pe SEPHORA, ai fost cumva azi la Angel's cu Matteo? Tocmai m-am intors adineauri din oras, am avut de dus niste invitatii din partea firmei si am fost cu o colega. Una din locatii era chiar vis-a-vis de Angel's, de fapt, colega mea a parcat masina chiar in fata restaurantului si acolo era o mamica cu un bebe mic in bleu. mamica avea o caciulita portocalie. Tu erai? Noi eram alea cu Audi-ul (mama, daca as avea si eu asa o masina nu mi-ar mai fi frica sa conduc , dar...poate intr-o viata viitoare), eu eram intr-o geaca visinie, groasa rau. Dar n-am avut curaj sa te abordez, daca tu erai. oricum o sa vin o data la Angel's macar pt. o cafeluta, ca e destul de aproape de biroul nostru. Dar asta numai daca esti si tu pe-acolo, sa ne cunoastem
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
lakioana spune:
quote:
Ei, greutatea nu e chiar buna! Nu sunt foarte multumita, dar sa zicem ca merge. Vroiam doar o masa pe zi de lapte praf, a fost o perioada cand nu aveam prea mult lapte si ma gandeam ca nu se satura. Ea mananca putin, suge 4-5 minute, apoi eu mai mulg cu pompa dupa fiecare masa ca sa mai stimulez lactatia.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Alina...si Reby a mea are de abia acum...la 4 luni si o sapt. 6 Kg..Si eu ii dadeam tot san...pana acum o saptamana...cand am cantarit-o si am vazut ca nu papa decat 20...40...sau maxim 70 laptic de la mine la o masa. Statea la san 3, 4...maxim 5 min. si dupa aceea urla. Cand am vazut ca fata nu punea in greutate pt. ca manca la masa de seara doar 20!!!!!...m-am speriat si am inceput sa o chinui cu lapte praf...o gramada de sortimente...pana cand a inceput sa pape cu greatza Nan. Pe zi ce trecea s-a obisnuit cat de cat cu el. A papat chiar si 130 odata!!! Dar nu m-am lasat nici cu lapticul de la mine. Ii dadeam 4 mese de la mine si una de lapte praf(pt. ca nu accepta completare).Dupa ce papa de la san...ma mulgeam sultima picatura...si apoi dupa o juma' de ora stimulam sfarcul cu degetele...ca si cum ar suge ea, ca sa mai cada o data lapticul din glande...si il mulgeam si pe acela.......si uite ca acum, de dimineata...dupa vaccin, fetitza a papat...170 ml.dintr-un singur san!!!! Si cresterea asta a lactatiei doar intr-o singura saptamana!!! Deci...mi-am demonstrat inca o data ca se poate...
As putea chiar sa renunt la laptele praf ...dar mi-e teama ca, daca o sa mai fie vreodata nevoie...nu va mai accepta...stiu acum ca a urlat ingrozitor...pana papa la bibe 5 ml. ...dar acum e bine (ii puneam si intre mese pe limbutza laptic praf...sa se invete cu gustul)
Am uitat sa iti spun...am inceput si sa beau mai multe lichide...chiar 3 litri pe zi.
Si inca un lucru imortant: de cand ma "strofoc" asa :) si poate si de la laptele praf...fata a luat aproape 200 gr. in greutate...ea care in ultima luna...in intreaga luna aluat doar 250!!!!
Pupici pt. Adelina de la Reby
_
Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
alinamoro spune:
Lakioana, mersi pentru incurajari. Chiar urmarisem "cazul" vostru si la "parintii intreaba..." si vroiam sa te intreb cum ati convins-o cu biberonul, am inteles acum.
Pupam pe Reby!
lakioana spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Lakioana, mersi pentru incurajari. Chiar urmarisem "cazul" vostru si la "parintii intreaba..." si vroiam sa te intreb cum ati convins-o cu biberonul, am inteles acum.
Pupam pe Reby!
Sa iti creasca puii mari si sanatosi.
Daca vrei inca sa o inveti pe Adelina cu formula...incearca si tu sa o obisnuiesti cu gustul...cat de des poti...pe limbutza...chiar daca se stramba si isi face gratza...ii trece...important e ca ea sa fie satula. si ce e cel mai important...: da-i laptele praf inainte de masa...cand e infometata...pt. ca dupa (imi spunea pediatra)...la varsta asta nu il va accepta in mod sigur!!! La noi a mers.
Prima data cand am vazut ca a baut 30 ml. de lapte praf...am plans...o data de bucurie ca fetitza papa si avea sa fie satula...dar mai mult de durerea de a nu o mai avea la pieptul meu...cu ochisorii inchisi si scotand sunete de placere cand ma cuprindea cu manutza pe spate, pe pielea goala...si ma framanta in timp ce papa.
Dar o iubesc prea mult pt. a o tine nemancata.
Nu stiu daca ai urmarit...dar le spuneam la un moment dat fetelor ca fata mea e constipata...EI BINE ....NU ERA...ERA DOAR SUBALIMENTATA!!!...cum mi-a spus pediatra...si de aceea nu facea decat la 5-6 zile...si nici atunci mult. De o sapt. face caca aproape zilnic...cum nu facea decat pe la 1-2 luni de cand a inceput sa stopeze in greutate.
Acum inteleg de ce ea statea la san 3-4 min. si dupa aceea se trgea si plangea...nu mai putea de foame...
Si inca un lucru...fata mea plange foarte mult in fiecare zi...asa e ea...asa ca nu aveam timp sa ii fac lapte praf (daca ma vede ca plec de langa ea se pune pe urlat...poate consecinta colicilor extrem de puternici pe care i-a avut)...asa ca tati ei a trebuit sa isi ia concediu ca sa o invatam cu formula.
Va pupam dulce
_
Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
simoky spune:
Monique un dulce pentru Cosminuta!Tare dragalasa cum manaca ea singurica!
Am vazut si eu filmuletul...ce tari sunt si culmea ca rad toti odata!!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!