Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Alessia vezi ca se poate…a avut si Armand cateva zile mai proaste...pup dulce un baiat frumos!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lakioana, Adelina nu plange, suge 3-4 sau 5 minute si apoi se uita la mine si rade sau "vorbeste", nu mai pot nicicum sa-i mai bag sanul in gura apoi. Lapte praf am incercat si eu Milumil si Nan, dar nu stiu daca laptele e problema sau tetina, am incercat sa-i dau ceai sau apa sa vad daca vrea biberonul si...aceeasi poveste...am incercat si tetine de la mai multe firme.
Ea nu e constipata, are cam 2 scaune pe zi. Nu vreau sa-i dau formula daca nu plange de foame, dar ma gandeam s-o obisnuiesc cu biberonul in ideea ca nu voi mai avea lapte destul sau va trebui sa plec undeva si nu o pot alapta.
Va pup!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lakioana fetita satula!Habar n-am avut ca ati tras atata cu lapticul....nici Nicolas nu accepta biberonul(am incercat de curioasa), asa ca nu vreau sa ma gandesc ce ar fi dc nu am fi mereu cu tzatza-n zona....(ce ar fi dc as fi nevoita sa intrerup alaptarea...).

Restul fetelor pe unde sunteti?

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ziua buna, tuturor!

Mamicilor de bucurii, avem nevoie de sfatul vostru (eu si puiucul meu): la 4 luni este OK sa facem o alta varianta de vaccin daca la 2 luni am facut-o pe cea gratuita? Puiul meu a racit si a trebuit sa amanam, dar medicul de familie a spus ca tocmai in campania de luna viitoare mai poate sa il vaccineze. Este normal asa ceva?
De aceea as fi vrut sa ii cumpar un alt vaccin pe care sa i-l fac cand se va face bine. Voi ce ma sfatuiti?

Va multumim si pupam toate Bucuriile!

Alina cu ingerasul RARES NCHOLAS {20 septembrie 2006}

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Inseamna ca la voi e totul in regula...am mai auzit bbei care papa doar cate 5 min. si se satura...si mai sunt si grasunei... :)Exemplu bun...Nicolas cel grasunel al lui Ioana (Pufy). :)
La voi poate asta-i ritmul ei de crestere...poti sa mai tragi atunci de timp...sau daca vrei...incearca cum am facut eu...
A noastra nu mananca decat cu o tetina cu trei gauri...avand in vedere ca si eu am multe canale la san...si ii vine cu putere. E invatata asa.
Eu am incercat sa ii dau chiar si lapte de-al meu cu biberonul...cu diferite tetine...dar nu a acceptat...
Deci nu era de vina tetina...ci modul nou de hranire...cu care a trebuit sa se invete.

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Lakioana fetita satula!Habar n-am avut ca ati tras atata cu lapticul....nici Nicolas nu accepta biberonul(am incercat de curioasa), asa ca nu vreau sa ma gandesc ce ar fi dc nu am fi mereu cu tzatza-n zona....(ce ar fi dc as fi nevoita sa intrerup alaptarea...).

Restul fetelor pe unde sunteti?

Eu

Pupam si noi Nicolas cel grasunel!!!
Da...asa a fost problema...nici acum nu sunt sigura ca totul va fi ok...SPER!!!!!!!!!

_

Mergi la inceput

Mii de pupici fetelor care s-au bucurat pt. noi...de progresul lui Reby.
Multa sanatate bucuriilor voastre!!!!
Si eu cred ca numele de bucurii se potriveste atat de bine...parca e facut pt. puii nostri. Nu mai stiu cine a fost cu ideea...celei care a fost extrem de inspirata!!!

_

Mergi la inceput

Azi...dupa cum mai spuneam...am fost la vaccin...am facut Penta...la 2 luni l-am facut pe cel gratuit. A fost infinit mai bine!!!
In fine...dupa vaccin Reby a papat extrem de bine (170 ml.) si dupa...a dormit 3 ore!!! De aceea am eu timp sa mai dau si eu semne de viatza :)
Am vazut pozele mai multora dintre voi...nu dau nume...sa nu uit vreunul (ca am vazuuuuut muuuuuuulte).
FETELOR....AVEM NISTE BBEI MINUNATI...PARCA PE CE CRESC SUNT MAI FRUMOSI!!!

_

Mergi la inceput

aCUM S-A TREZIT....SI RADE LA MINE...isi tzine suzeta in manutza si cand o baga in gura, cand o scoate si o pune la loc...se bucura ca a prins operatiunea!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Riana frumoasa!Si mie imi place operatiunea bagat/scos suzeta din gurita.Sunt tare scumpi acum ....pe masura ce cresc descopera noi lucruri pe care le pot face....Nicolas de ieri tot tzipa....si ce-i mai place sa se auda....

Eu

Mergi la inceput