Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Daca vreti sa va binedispuneti trebuie sa vedeti ASTA Neaparat cu SONOR!!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

super ...

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Daca vreti sa va binedispuneti trebuie sa vedeti ASTA Neaparat cu SONOR!!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mey, pey daca unul te face sa razi de bucurie cand il vezi razand, dar 4? si sunt frumosi frumosi.

O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

De fapt sunt niste fetitze. Si cu clipul asta au castigat un concurs d-ala cu faze haioase.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

bucurii nascute intr-o zi de 24!!!!

Ramo sa iti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si cumintel, iar cumnatei tale ii doresc refacere rapida si mult laptic!
Asteptam pozele cu cei 2 verisori!

Adriana e adorabil Dudu!Ce ochi frumosi are..!

Monique e mortala Cosminuta strambacioasa.Mi-au placut mult pozele cu ea in baita!Ii place sa-i vina apa si in urechi?N-o deranjeaza?Ca pe ai mei pe amandoi ii deranjeaza....si pe mine de fapt.

Ileana astept sa se incarce filmuletul

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Mie de Cosminutza, cel mai mult, mi-a placut cum mananca ea singurica, deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Super clipul cu bebicii!Ce frumos rad....!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

pufy nu o deranjeaza chiar ii face placere.Aseara a descoperit ca se poate balacii si dadea din picioare mama mama ma udase toata

gripo daca s-ar putea ar minca si cana cred

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata !

Bucuriilor nascute intr-o zi de 24!

Ileana , superbe fetitele din videoclip. Oare o sa rada si al meu strumf asa de colorat??? seriosu` lu` mama!

Ramo felicitari pentru nepotica!

Mexxa frumoase ambele rochii, dar a doua e super. Eu am avut trena la rochia de mireasa si nu m-a incomodat pentru ca se prindea la spate.

Adriana , Alina , Moniq aveti niste copii superbi!

Revenim mai tarziu!
Pupici!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza-
Ma simt si eu un pic mai bine! Scumpelul meu a dormit toata noaptea cu pauza de masa la 4 si s-a trezit la 8. S-a foit toata noaptea, la un momentdat s-a si trezit, a vorbit un pic si a adormit la loc! SINGUR!. Sper sa-l tina! Sunt ata de odihnita de nu-mi revin

MIRABELA- cred ca-i ies si lui dintii, pt ca primeste suzeta cand vrea sa adoarma. El care o scuipa cu bolta

ADRIANA-super bb!

DORI- era afectata rau de Raducu' cel frumos si si-a exteriorizat frustrarea!

INNI- eu am gasit frigiderul scos din priza! Dar m-ai ingrijorat, asa ca te rog frumos sa-mi opresti un hexa de 6 luni, ca-l arunc pe cel din frigider si vin sa-l iau de la tine in martie. DEAL?

MEXXA- mie mi-a placut nr 2 dar in loc de rosu, as broda-o cu cristale!

ALINA-frumosi copii ai!

MONIQUEpt Cosmina cea dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Ileana , beton filmuletul,s-a pus Vladut pe un ras , ce sa zic ca i l-am pus de 4 ori.

Mexxa- un vot si de la mine rochia 2,dar alba/crem complet.

Una peste alta eu sunt intr-o mare crizaaaa.....Vineri incep sesiunea si sunt in plop si plopu' e in aer...cu invatatu.Nu reusesc sa ma adun pe langa carti de nicio culoare.

Alta faza...am senzatia ca ma lasa memoria...Nu-mi mai aduc aminte cum manca Vladut cand era de varsta lui Alex sub nici o forma.De luni am inceput si noi cu supa.Nu prea am succes ,dar insist.Cu lingurita nu a vrut ,se stramba si o scuipa de ziceai ca i-am dat cine stie ce, asa ca o fac mai lichida si i-o dau cu biberonul,se cam stramba dar a papat.Seara ii dau cereale,tot cu biberonul.Cum va spuneam...ca m-am prostit...spuneti-mi si mie... 200ml lapte + cereale + "suplimentul de viteza"(adica tzitzi de rigoare) e ok.Aseara imi era teama sa nu-i plezneasca burtica

Dori - "carlig de rufe" pt un copil atat de dulce ,eu cred ca era invidioasa .

Mergi la inceput