Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 29
inni spune:
Ia uite ce copil frumos ai fost. Mey...tu nu esti normala
. Cum sa te crezi urata cand aratai asa ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

_Ralu_ spune:
giuliella, nu prea cred ca merg 3 fam in cond in care avem si bebi. plus ca mie canapeaua mi s-a parut micutza...noi am stat in ap 3, ne-a placut cel mai mult....plus ca e incomod sa dormi pe canapea.
deci, ar fi 8 familii. daca se baga cineva din buc cu masina sa ne ia si pe noi mi se pare excelenta ideea....io prefer sf lui martie sau mai bine chiar inceput de aprilie....deci...asteptam inscrieri....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
nicolstoy spune:
Ca veni vorba...legat de pupatul pe gurita...Aveam o prietena f buna si cand o vedem cum isi pupa baietelul pe gurita,io ce-mi zic in sinea mea:niciodata n-o sa-mi pup copilul pe gurita.GRESIT,ei bine da,am facut-o .Acum sa nu va imaginati ca stateam bot in bot toata ziua,dar avea momente in care era asa dulce si ca sa-i "simt " dulceata il pupam pe gurita.Acum a crescut golanu' si nu prea se mai intampla.Dar deja incepe sa devina atragatoare gurita lui Alex
de ati sti cat de greu ma abtin,dar vad ca pana acum am reusit,dar presimt ca voi ceda curand
.
amarantina spune:
Eu n-am fost frumoasa in liceu dar nici complexata. Aratam rezonabil. Am fost cu toti tipii care mi-au placut. Nu stiu ce vedeau aia la mine, dar nici nu ma preocupa chestia asta.
MamiLili spune:
Si eu-mi fac deja planuri de plecare ptr lunile aprilie-mai. Nicolstoy, la Putna zici ca vii? E minunata slujba de Pasti (poate-ai mai fost si stii), dar ce ma impresioneaza inca e ca taranii se imbraca in hainele lor populare la asa o sarbatoare.
Lexi, pai nu erai deloc uratica.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
anangel_lexi spune:
Eu as merge da' fii-mea reactioneaza prost la locuri straine. Urlaaa...pana oboseste. Nici la mama n-am mai fost cu ea din acelasi motiv.
Inni, ai dreptate, dar nu pot. Dupa ce iti formezi o parere timp de douazeci si ceva de ani, e greu s-o mai schimbi, mai ales radical. Poate daca as avea bani de operatii estetice...![]()
![]()
![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
inni spune:
36
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

anangel_lexi spune:
Apropo, va propun un subiect de discutie, daca aveti chef:
daca ati putea, ce ati imbunatati la voi (la aspectul fizic)? Si aici nu ma refer doar la operatii estetice ci si la tratamente de infrumusetare, etc. Incep eu: in primul rand mi-as opera nasul (care, de altfel, e rupt, nu a fost dintotdeauna asa), apoi as face o operatie ca sa am iarasi sanii de dinainte de nastere si, eventual, o liposuctie. Aaaa, si epilare definitiva.
Amarantina, lasa ca tu esti frumoasa acum, si asta e mai important decat sa fi fost frumoasa atunci! Adica asa cred eu!![]()
De inni si de Alessia ce sa mai zic ca sunt speechless. nici nu vreau sa ma mai gandesc ca ma complexez de tot. Si mai am cateva preferinte printre mamicile de bucurii dar ma opresc aici.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
nicolstoy spune: