Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
inni spune:
Si mie imi cam vine sa trag o fuga pana la munte...o zi macar..dar cu tot cu copil.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
RALU, acolo de unde am vazut noi in poze prima oara oaia? si micii aia de ne-ai facut pofta la toate?
alessia80 spune:
Mie mama mi-a spus ca sunt frumoasa doar de 3-4 ori in viata! Si nu sunt complexata. Ahhh, am avut si eu o scurta perioada prin liceu cand ma apucasera complexele din cauza inltimii. Intotdeauna mi-a dorit sa fiu O Naomi, dar poate in alta viata
. Frumoasa nu stiu daca sunt dar cred ca am ceva ce atrage oamenii. Ooooo dar cel mai mult ma caracterizeaza modestia![]()
![]()
![]()
Lui A. am sa-i spun tot timpul ca e cel mai cel, ca am auzit ca baietii sunt mult mai neincrezatori in fortele proprii decat fetele!
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by inni
Dar tu de ce ai ajuns Lexi complexata ? Din cauza parintilor ? Ca nu te laudau ?..Sau cum ?
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Nuu, nu din cauza parintilor. Ca stiam/simteam ca pentru ei sunt cea mai cea. Dar inca de la gradinita radeau colegii de mine ca-s urata, etc (la gradinita purtam si ochelari ca am avut un strabism usor). Si chestia asta a continuat pana la liceu. Ca sa nu mai spun ca in liceu eram indragostita lulea de un tip si ala, evident, nici nu se uita la mine. De fapt, nici unul dintre cei care mi-au placut pana sa-l cunosc pe sot, nu se uita la mine. Si eu sufereaaaam...
In schimb vara-mea a fost invatata de mica ccc ca ea e cea mai cea si asta i-a dat incredere in ea. Chiar daca acum e cam infumurata. Dar prefer ca fii-mea sa fie infumurata decat sa fie ca mine.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Si ca sa-ti satisfac si mai mult curiozitatea, inni, uite aici o poza cu mine la varsta gradinitei. Pacat ca n-am si o poza cu mine cu ochelari, ca sa te convingi.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
RALU, acolo de unde am vazut noi in poze prima oara oaia? si micii aia de ne-ai facut pofta la toate?
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
daaaa, acolo! prietenii nostri au mai fost o data de atunci si eu am suferit ca un caine....dar era alex prea mica s-o las cu mama. dar de ziua mea o sa aiba aproape 7 luni. o las cu mama si plec macar 3 zile...sau daca gasesc pe cineva care vrea sa mai mearga si are masina, o iau si pe fata.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
Giuliella, cred ca laptele care-a curs in urechea bebelusului de care povesteai a creat acolo un mediu propice de inmultire a microbilor...si de-acolo otita. A propos,tu iti pupi bebelusul pe gurita?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
inni spune:
Da, asa e..cu baietii tr lucrat mai mult.
Lexi....pai asta cred ca am patit toate in liceu, sa ne uitam dupa baieti care sa nu ne dea atentie. Dar treaba cu ochelarii, intr-adevar, pe vremea noastra, era o ciudatenie. Bine ca acum nu mai e asa...sau nu mai e ca atunci.
Booon. Asta a fost atunci, cand aveai mintea mai putin coapta. Acum esti om in toata firea ...nu tr sa continui sa fii la fel. Din contra, eu m-as razbuna pe mine, pt anii aceeia in care am gandit in felul asta si m-am schimba la 90 de grade. Ca tot. Comportament, stil, abordare a lucrurilor. As incerca sa scap de himerele trecutului. Daca continui sa fii asa pesimista, Maria te va simti si degeaba ii vei spune tu ca ea e cea mai cea, daca vede ca tu pe tine nu te apreciezi. Te va avea ca model si sunt sanse mari sa se ia dupa tine. Ca asa sunt copiii. Copiaza.
Nu mai esti adolescenta.
Ai o familie. Un copil. Capul te duce. Ai niste studii in spate, ani de munca. Cu kilele stai mai prost
, dar asta se rezolva..tot cu vointa dar mai ales cu incredere in tine ca esti capabila si vei reusi.
Capul sus si schimba-ti atitudinea.
Si cred ca primul lucru care te-ar ajuta sa te debarasezi de chestia asta ar fi sa nu mai spui ca esti complexata, pt. ca repetandu-ti asa la nesfarsit...crezi.
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

giuliella spune:
Raluca eu tare as vrea sa merg dar astept sa vina acasa tati. Saptamana trecuta am dat nr de telefon unor prieteni si au sunat sa faca rezervare pentru primele sapt din februarie si erau dezamagiti ca e ocupat toata perioada asa ca trebuie sa ne grabim daca vrem pentru martie sa gasim liber pentru noi. Dupa ce vine al meu sot o sa vb si cu el cine stie poate mergem impreuna sa ne intalnim acolo ..Mie mi-ar surade si sunt convinsa ca si lui Albert al meu i-ar place sa petreaca cu Alexia
Acum nu stiu nici eu cand o sa mergem dar se intrevede o adevarata vacanta la munte cu bebelul. Deabia astept sa creasca si sa merg cu el sa schiem..
Deci dupa ce stabilim data poate invitam mai multe mamici sa ni se alature ..chiar ar fi nostim sa fie vila plina numai de mamici cu bebei...
. deci ca sa explic si celorlalte mamici amatoare e vorba de o vila in Busteni cu 4 apartamente..fiecare apartament cu doua dormitoare bucatarie utilata complet si un living cu canapea in care se poate dormi --Pretul apartamentului era anul trecut 1,5 acum ..nu cred sa se fi schimbat prea mult.Iar in apartament pot merge si 3 familii..dar mai bine e cu 2..ca sa ocupe dormitoarele mai ales daca mergem si cu bebeii.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
nicolstoy spune:
Uite ce inseamna sa ne creasca piticii...deja visam la plimbari la munte, la concedii...
Nu sariti ca si io sunt la fel ,eu am inceput sa fac planuri pt Paste si nu vreau sa ajung decat pana la ...Putna.Avem o cazare super acolo,e cam departisor, dar ne ducem cam pt o saptamana daca e ,asa ca merita.