Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 27
RO ANA spune:
L-as dizolva in lapte dar tot pe prospect zice sa ii dau cu 15 min inainte de masa si la 1 h dupa masa, si cum mananca numai laptic,ce sa mai inteleg?Dar avand in vedere ca apa nu vrea, ceai nu vrea, poate vrea ceva tarie? 
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
gripo spune:
Aoleoooo, GIULIELLA, sa nu mai zici asta niciodata, nici tie in gand sa nu-ti mai zici, copilul tau e cel mai frumos, asa trebuie gandit, si asa si este.
Referitor la situatia aia cu viroza din Galati, nici eu n-as scoate copilul, oricum nu se intampla nimik daca nu-l scoti pana trece valul, mai ales ca se anunta ca vine iarna, poate vine si gerul, si atunci o sa fie mai bine. Eu o sa-mi scot copilul pe ger, chiar de-abia astept, doar vant sa nu fie.
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by RO ANA
L-as dizolva in lapte dar tot pe prospect zice sa ii dau cu 15 min inainte de masa si la 1 h dupa masa, si cum mananca numai laptic,ce sa mai inteleg?Dar avand in vedere ca apa nu vrea, ceai nu vrea, poate vrea ceva tarie?
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
Eu am dat la copii oscilococcinum asa:Alex jumatate de tub ,cam cu 15 min inaite sa-i dau sa pape mai serios si i l-am dizolvat cam intr-o lingura de ceai (baby drink,un plic la 100 ml apa,ca la 50ml iese f f dulce),lui Vladut un tub dizolvat in tot cam o lingura de apa ca n-am reusit sa-l conving sa le tina in gura pana se topeau.
nicolstoy spune:
Aaa si inca ceva,cand il dizolvi sa-l agiti in biberon nu sa mesteci cu lingurita ca se pare ca nu ar trebui sa intre in contact cu metal...nu stiu exact de ce asa,dar asa mi-a spus si mie doctorita.
giuliella spune:
Gracie, Gripo 
Multumim foarte mult de aprecieri. Eu mi-am zis ca aia trebuie sa fie la mine depresia post partum ca altfel nu s-a manifestat. Cum ziceam mi se parea ca e uratel...Acum vad ca se schimba pe zi ce trece si imi spun ca e cel mai mare pacat sa gandesc asa mai ales ca seamana doar cu mine..
si eu una nu as recunoaste ca sunt urata![]()
.
Apropo de gripa...cred ca cel mai bine e sa stau in casa cu el. Acum sunt si eu destul de comoda, el are aproape 8 kg si tare mi-e greu sa il mai cobor si sa il urc 4 etaje..asa ca asteptam sa vina 15 febr sa vina taticu lui acasa si sa il scoata el..Poate pana atunci vine si zapada totusi. acum am inteles ca o sa fie mai rece si o sa ninga dar nu o sa tina decat vreo 4-5 zile asa ca mai avem ceva de asteptat pana omoram virusii cu gerul.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
inni spune:
Nu stiu nimic de dopuri. Am vz doar dintr-un cauciuc gumos, proaste rau...de nici nu stau bine fixate in urechi.
Nu am auzit nici de plasturii de cicatrici.
Iar ideea la Oscilo este ca se absoarbe bine cand e stomacul gol..de-aia tr dat inainte de masa cu 15' sau dupa..la o ora. Se da asa tz dupa, pt. ca se considera ca stomacului ii ia o ora ca sa evacueze continutul. Cat despre dizolvatul in lapte...de ce nu incerci sa vezi daca se dizolva..si daca da..e OK..ii dai asa.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

anangel_lexi spune:
Giuliella, si eu gandeam tot ca tine, mi se parea ca bebelusii celorlalte mamici sunt mai frumosi. Si nici acum, daca privesc strict obiectiv situatia, nu o consider pe Maria cea mai frumoasa (asa-i ca-s o mama denaturata?
). E cea mai frumoasa fiindca e a mea, dar deja aici devin subiectiva. Oricum am de gand sa-i spun intr-una ca e cea mai frumaosa, cea mai desteapta, cea mai dulce, cea mai cea, nu vreau sa ajunga o complexata ca mine![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
inni spune:
Dar tu de ce ai ajuns Lexi complexata ? Din cauza parintilor ? Ca nu te laudau ?..Sau cum ?
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Stii ca si laudatul asta se face cu masura ...ca altfel si-o iau in cap
...
Amalia si paginutza ei 

_Ralu_ spune:
meyyy, da nu mai ziceti asa de bucurii! auzi, ca nu-s cei mai frumusei....bucuriile noastre-s cele mai frumoase ...de pe globul pamanteeeeeesc (vb cantecului)
giuliella, acum suntem 3 cu caciulite la fel. avem si noi si vladutz al lui eloise caciulita din aia bleu cu urechiuse....
voi cand mai mergeti la vilutza din busteni? io abia astept, cred ca ne ducem de ziua mea, la sf lui martie!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)