Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ramona si Ro-Ana, aveti niste copii superbi. Ramo felicitari pentru nepotel. Si Irena mea are o verisoara, dar mai mica, nascuta in feb 2006. Diferenta nu e mare, dar mie mi se pare enorma pentru ca nepotica mea merge singura, papa orice, e asa mare si grasana... Irena pare un fulg pe langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LA MULTI ANI CU MULTE IMPLINIRI SI SANATATE TUTUROR BUCURIILOR NOASTRE NASCUTE PE 25!!!

SIMO, te referi la lapte de san? daca te referi la lapte praf, si al meu face 4 luni juma si inca nu am inceput diversificarea, de-abia saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Livia eu pe la 5 luni si ceva o sa incep incet incet sa-i dau si altceva de papa. Diferenta este ca a mea e mai micuta, are numai 6,5kg, dar a crescut constant si nu ma mai agit din cauza greutatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Ramomar, sa-ti traiasca nepotelul, e tare scump, parca seamana putin cu Patricia. Mi-au placut pozele de la baita.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

multumim Alina . Seamana doar la culoarea parului (asa l-a avut si Patri cand s-a nascut, acum trage spre saten), dar in rest trasaturile sunt total diferite. Si eu cand l-am vazut prima data am zis ca seamana, acum asteptam sa mai creasca si vom vedea

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Intrebare intrebatoare: oscillococcinum se poate dizolva si in lapte? Pe prospect spune ca se dizolva intr-un pahar cu apa, dar al meu bebe mofturos doar a pus limba si s-a strambat, dar sa bea un pahar.N-am nici o sansa sa i-l dau cu apa.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Ramona si Ro-Ana, aveti niste copii superbi. Ramo felicitari pentru nepotel. Si Irena mea are o verisoara, dar mai mica, nascuta in feb 2006. Diferenta nu e mare, dar mie mi se pare enorma pentru ca nepotica mea merge singura, papa orice, e asa mare si grasana... Irena pare un fulg pe langa ea.

multumim Simo .
diferenta nu e mare pentru noi cand stam si ne gandim, dar pentru copii care cresc de la o zi la alta e enorm, asa ca e normal sa vezi un puisor de 4 luni ca un fulg, pe langa unul de aproape un an.
Grasunelul nostru cand va fi de o varsta cu Patri cred ca va fi mult mai mare decat e ea acum, mai ales ca e si baiat si s-a nascut si foarte mare, dar important e sa fie sanatosi.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

amarantina, bine faci!!! sa nu te agiti ca nu ai de ce! bebe Irena e absolut in grafic, Cipicu' sare cu 1 kil peste medie, deci nu la voi e problema... fii-mea l-a mostenit pe taica-su, e mancacioasa rau, dar eu ma consolez ca va slabi cand va incepe sa mearga!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Multumim mult simoky- esti o draguta..de altfel nici Davidutzu tau nu e departe...are niste buzite carnoase de iti vine sa il mananci- spune drept nu e asa ca i le pupi toata ziua..???
Stii ca de fapt nu o data uitandu-ma la pozele cu bucuriile noastre eram trista ca mi se parea ca al meu nu e asa frunos ca al vostru..Intre timp mi-am revenit..mai ales ca il vad cum rade toata ziua si ma face sa ma topesc de dragul lui.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Ro Ana Eu una zic ca poti dizolva si in lapte ca ideea e sa se dizolve intr-un lichid.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

giuliella, m-ai facut curioasa...si m-am uitat cu atentie la bebelinul tau. pe langa faptul ca e un zambilici dulce foc mai seamana si fff mult cu bebele unei prietene! sa te bucuri de el si sa nu mai gandesti asa!!! toti bebelusii sunt frumosi, iar al tau nu face exceptie de la regula! sa te bucuri de el si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput