Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 25
simoky spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Fetele din Sebastian-[zici ca suntem ansamblul de la Capalna]scoateti piticii azi? Nu e umezeala?
Cred ca iesim un picut mai incolo, pe la 15:30 ca vad ca s-a mai inseninat…si mai doarme si piticul meu..ca daca stau in casa ma capiaza!!!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!
Cata_adr spune:
quote:
Originally posted by giuliella
Eloise eu iti dau o idee vis-a vis de povesti- pe radio itsy-bitsy care il poti asculta pe net in fiecare seara e la ora 21 povestea de seara care e ff faina..De fapt toate programele sunt super..eu aproape ca ascult non stop.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebeAlbert Iustin (15.09.2006)
da-mi si mie te rog adresa site-ului. Mercic
LA MULTI ANI TUTUROR BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 25
Vauva spune:
Fetele multumim inca o data de felicitari!
Si pentru mamicile care se tem ca le intra apa in urechi la bebei cand le facem baie exista un fel de dopuri (de silicon cred) la farmacii special pentru inot, baie si pentru mersul cu avionul, ca m-am interesat eu pentru Bianca pe cand o sa venim cu avionul acasa.
Inni stii ceva de ele?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
giuliella spune:
CAta- Aici e..dar vezi ca e fara spatii
http://www. itsybitsy .ro/
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
adameasca spune:
Mi-a stricat Luk tastaturaaaaaa!!!! Bara de spatiu merge numa dc apas cu amandoua mainile pe ea. Il mananc. 
Eloise, am o tona de povesti. Vad eu cum fac sa le trimit.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
simoky spune:
Giuliella ai o mandrete de baiat
! Pupici
M-am delectat si eu acum cu pozele bucuriilor noastre(am avut mai mul timp liber, lui David ii tine mama companie!!) si am vazut numai bebei frumosi..pe cuvantul meu de onoarae daca nu avem cei mai frumosi copii din lume!

toate bucuriile!!!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!
alinamoro spune:
Ramomar, sa-ti traiasca nepotelul, e tare scump, parca seamana putin cu Patricia.
Mi-au placut pozele de la baita.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
gracie spune:
Pup fetele!
La multi ani bucuriilor de 25!!!

Inni, eu am primit de la cumnatul meu, care e chirurg plastician in State, niste chestii, ca plasturii, pentru cicatrici. Se numesc Scar Therapy si sunt produse de CURAD. Se foloseste 1 pe zi, timp de 21 de zile. Inca nu m-am apucat...dar vreau sa te intreb daca stii ceva despre genul asta de produse?
Si Cipic face baie in cada mare cu pestisorii, pe care ii musca de parca ar fi de ciocolata si ii intra apa in urechi dar o sterg cu betisoare de bebe si e ok.
Vazut pozicile noi anuntate! Pup bucuriile dragalase si pe mamicile lor!

amarantina spune:
La multi ani pentru Bianca, Luca si restul sarbatoritilor! 
David nici acum la 3 ani jumate nu face baie in cada mare, are o barca gonflabila cu Nemo si numai in aia vrea sa faca. Si mai mereu i-a intrat o tona de apa in urechi si nu a patit nimic, ca doar l-am sters dupa baie.
In alta ordine de idei: oare Irena e singurul copil care la 4 luni jumate papa doar lapte?
gracie spune:
amarantina, bebe Grace are tot 4 luni juma' si papa lapte exclusiv si asa o s-o tin pana la 6 luni. Merge foarte bine, bate deja spre 8 kile asa ca o s-o ascult pe dna. dr. Oproiu in continuare. Slava Domnului, pana acum totul a mers ca pe roate!
Pupam bebele