Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Eloise eu iti dau o idee vis-a vis de povesti- pe radio itsy-bitsy care il poti asculta pe net in fiecare seara e la ora 21 povestea de seara care e ff faina..De fapt toate programele sunt super..eu aproape ca ascult non stop.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei si de la noi cate un dulce.

22-25 martie 2007- Baby Expo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Hello la fete dragute!

Bucuriilor nascute intr-o frumoasa zi de 25!

Multumim de urari! Deja mama are un baiat mare. Sa dea DD sa fie sanatos si norocos.

Sunt suparata ca saptamana trecuta , marti ,i-am facut comanda mai multe jucarii pe site-ul bebe lino. Nu le-a primit nici pana azi . Asa ca i-am sunat sa nu mai trimita nimic. Si m-am si certat cu ei. Asa ca am facut comanda pe buburuza si aceleasi jucarii m-au ajuns cu 30ron mai ieftine. Vroiam sa le primeasca pana de ziua lui.... Dar nu il lasa mama fara cadou . Plecam la cumparaturi...

Pupici la mamici si bebici!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Vauva ...multumesc
Giuliella...ptiu..ca m-a traznit si pe mine . Asa e. Exista unguente care ajuta la disparitia cicatricilor. Nu sunt numai la clinicile de chirurgie estetica. Am comandat noi la farma...pt. o doctorita care a avut accident de masina si avea saraca tot pieptul plin de cicatrici, nici nu putea sa poarte ceva decoltat sau gen maieu.
Si acum in decembrie a luat altcineva.
Nu stiu nimic de rezultate si in cat timp...
Exista 2.
Zeraderm sau Dermatix. Costa intre 1.700.000-1.800.000
Amandoua au acelasi pret, dar Zeraderm-ul este tub mai mare.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Stati...mey..ca mi-am amintit..
A folosit si o colega de-a mea de fac, avea operatie la gat, ..tiroida...si in cateva luni, i-a disparut aproape de tot urma
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

VAUVA- pas, am zis de tort pt fetele care alapteaza- ca e greu sa te abtii de la dulce
Eu...idem INNIca vreau sa fiu frumoasa sa nu-l fac de rusine pe fii-miu!

Fetele din Sebastian-[zici ca suntem ansamblul de la Capalna]scoateti piticii azi? Nu e umezeala?

ELOISE- A. regurgita rau dupa fiecare masa in momentul in care si-a marit cantitate de lapte. Dupa 2 sapt i-a trecut

INNI-si-acu' spui. Mai trece pe lista din Martie si Z. ca vin sa fac vanzare!

Mergi la inceput

Super atunci- putem sa folosim cu incredere...
A cautat pe net despre ZERADERM si nu am gasit decat in Buc de vanzare la farmaciile 2NA..in rest am inteles ca nu se gaseste. Ideea e ca fina mea va naste luna viitoare si i-a spus dr sa isi caute asa ceva ca sa isi dea pe cicatrice ca se pare ca intr-o luna dispare de zici ca nu ai avut nimic. Am dat intradevar si peste DERMATIX dar nu stiu daca e la fel sau e mai putin bun decat zeraderm-ul.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert

Mergi la inceput

Poate la 2NA au pe stoc in farmacie, la restul farmaciilor, care nu au, se face comanda.

Mergi la inceput

Ar fi bine asa ca altfel trebuie sa vedem cum facem comanda din Bucuresti. Aici a tot intrebat pe la farmacii si majoritatea nu au auzit de asa ceva.Pana si Sensi blu care au de toate nu au gasit in nomenclatorul lor.

Mergi la inceput

...bine

Mergi la inceput