Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 23
simoky spune:

LA MULTI ANI Bianca Maria, David, Mario, Luca Ionut, Katia, Emanuel si Darius Stefan!!!

Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Buna ziua la mamici!
Ileana multumim de urari! Uite ca deja am implinit 5 luni , nici nu-mi vine sa cred... ce fetita mare are mama. Nici nu indraznesc sa o laud (sa nu ma auda
) ca de 3 nopti incoace doarme continuu de la 22,30-23 pana la 6 dimineata, cand papam laptic dupa care doarme iar pana la 9-10. Dar s-a facut si "obraznicutza
". A inceput sa ma traga de par si sa ma palmuiasca peste ochi, chiar ma si strange de ochi cateodata
. Da eu o iert ca o iubesc tare
...
Asa ca urez si eu tutror bucuriilor nascute intr-o zi de 25 LA MULTI ANI!!!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
la multi ani la biencutza care s-a facut maricica! cum mai papa? tot fotomodel? sa stii ca si pe mine ma p a l m u i e s t e fii-mea si ma apuca de fata cu manuta si strangeeee de-mi lasa urme....de par ce sa mai zic ccc ca daca imi prind parul in coada in 10 minute zici ca-s adunata de pe marginea drumului, asa de rau ma paruieste...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
LA MULTI ANI si pentru David, Mario, Luca Ionut, Katia, Emanuel si Darius Stefan!!!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
Vauva spune:
Ramo, Alessia
Alessia vine tortul cu FedEx-ul
. Ti-l trimit pe tot ca eu vreau sa tin cura
. Vezi tu cu cine il imparti!![]()
POZE
Vauva spune:
Simoky, Ralu
Ralu nu-s ce sa zic , dar a inceput sa pape mai bine de cand am inceput diversificarea. O sa vad luni cand mergem la control. Oricum tot pe la categoria usoara o sa ne inscriem
!Pupam Alexia strengarita
!
POZE
inni spune:
LA MULTI ANI bebicilor de 25.
Vauva..sa-ti traiasca Bianca si sa se faca maaaaaaaaaaaaaaaaaare si frumoasa............si devreme acasa
.
Si eu m-am apucat de slabit.
Iar din febr..cred ca de la jumatea lunii, ma duc la sala...ca atunci cand s-o marita fi-mea, Alessia
, vreau sa am un look de soacra..impecabil de stralucitor..
, sa fiu o doamna respectabila, sa ma admire gineri-miu si pe mine, macar un pic acolo. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Dori,
Ma linistise PM-ul in ceea ce te priveste pe tine, adica ma linistisem ca nu esti suparata pe mine, dar eu tot prost ma simteam, de-aia am simtit nevoia sa-ti mai cer scuze o data.
Sephora, daca eram mai indrazneata din fire, te abordam ieri, dar asa...
Am vorbit ieri cu Floricika pe mess. Sunt bine, ea a inceput serviciul dar lucreaza de acasa, ieri tocmai facea bagaje pentru ca azi au plecat la Frankfurt toti 3. Nu stiu exact cat stau dar m-a rugat sa va pup pe toate din partea ei.
La multi ani bucuriilor care azi implinesc 5, 4 sau 3 luni: Bianca Maria, David, Mario Fabian, Luca Ionut, Katia, Emanuel, Darius Stefan, Bogdan Tudor, Bianca

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Vauva spune:
quote:
Originally posted by inni
LA MULTI ANI bebicilor de 25.
Vauva..sa-ti traiasca Bianca si sa se faca maaaaaaaaaaaaaaaaaare si frumoasa............si devreme acasa.
[center][maroon][b]Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Pai tu de ce nu spui nik ca ai pus poze noi cu Ami pe paginutza?
Ce bine ii sta cu rochita!Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
giuliella spune:

LA MULTI ANI Bianca Maria, David, Mario, Luca Ionut, Katia, Emanuel si Darius Stefan!!!

Ma inscriu si eu la concurs cu somnorosul meu care doarme de la 22,30-23 la 10-11 cu o trezire pe la 7 cand adoarme oricum cu titi in gura.
Fetelor dar cu acea otita cum ramane ca doar se pare ca de aia trebuie sa evitam sa le intre apa in urechi??? Cunosc un caz cand noaptea o mamica somnoroasa a adormit cu biberonul in mana si copilul a intors capul asa incat in loc de guritza lapticul a ajuns undeva prin ureche de unde s-a ales cu o otita de toata frumusetea...
Eu inca nu am experimentat cada dar inotam de la 3 sapt in cadita lui unde punem apa pana la refuz. In ultimul timp am observat ca nu prea mai incapem asa ca..trebuie sa trec la recipiente mai mari. Adevarul e ca la mine e un adevarat chin cu spalatul ptr ca nu am nici un ajutor si nu mai pot deloc sa il tin ca se foieste intruna si imi aluneca. Poate daca as face in cada si eu pe langa el ..as avea mai multe sanse sa fiu mai relaxata.
Am auzit de ceva nou asa ca o sa va spun si voua- ptr operatiile de cezariana daca vreti sa nu vi se mai vada aproape deloc cicatricea e un unguent care se foloseste in clinicile de chirurgie plastica. E vorba de ZERADERM. Se pare ca face minuni..ati auzit de asa ceva..a mai folosit cineva produsul?
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
eloise spune:
Salutareeee!
LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 25!
Vladutelu iar face figuri la masa, mananca doar 5 minute, apoi se smiorcaie, regurgiteaza putin aproape dupa fiecare masa...nu stiu daca e normal sau ar trebui sa mergem din nou la medic. Il mai tin sub observatie cateva zile si daca continua tot asa...
Am o rugaminte pt voi: daca are cineva povesti in format mp3, nu vreti sa le trimiteti pe mailul comun? Ralu, Mirabela, nu spuneati voi ca aveti cateva?
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre

...