Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Io zic sa faceti alt concurs: care doarme mai mult dimineata! Ca mi-e si mila de voi cand va aud ca se trezesc cupii de la 5...
Concursul asta e doar pentru mamicile matinale sau pentru toate? Noi ne inscriem cu ora 10:30 - 11.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
ramomar spune:
Alessia
si noua ne este tare drag de Armand cel frumusel![]()
simonky ii facem baita in cada mare de vreo 3 saptamni, cam de cand avea 3luni asta mica. Ei ii intra apa in urechi si in cadita ei, caci oricum as fi tinut-o isi misca capul in toate partile si intra apa in urechi, dar nu o deranjeaza deloc, asa ca acum chiar nu mai am probleme ca intra apa in urechi![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
MamiLili spune:
Simoky, iti raspund si eu. Lui Mathias ii fac baie in cada mare de pe la 3 saptamani. Dr mi-a zis ca nu-i nici o problema daca-i intra apa in urechi, doar a stat 9 luni in mediu acvatic. Dupa baie ii sterg apa din urechiuse cu betisoare ptr copii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
simoky spune:
Si noi ne inscriem cu 9:30… ![]()
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!
simoky spune:
Ramomar, MamiLili m-am mai linistit dar stiti si voi ca in mai toate cartile zice sa-l tii in asa fel incat sa nu-I intre apica in urechi..ori el nu prea sta deloc!
Cred ca voi incepe si eu sa-I fac baita in cada..ca tare mi-am place sa se balaceasca si el mai mult!!!! Multumesc mult fetelor!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!
Monique_new spune:
Ro ANA il dai si pe tati cu Cif
ce misto inoata el acolo( bebe)
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Vauva spune:
Buna ziua la mamici!
Ileana multumim de urari
! Uite ca deja am implinit 5 luni , nici nu-mi vine sa cred... ce fetita mare are mama. Nici nu indraznesc sa o laud (sa nu ma auda
) ca de 3 nopti incoace doarme continuu de la 22,30-23 pana la 6 dimineata, cand papam laptic dupa care doarme iar pana la 9-10. Dar s-a facut si "obraznicutza
". A inceput sa ma traga de par si sa ma palmuiasca peste ochi, chiar ma si strange de ochi cateodata
. Da eu o iert ca o iubesc tare
...
Asa ca urez si eu tutror bucuriilor nascute intr-o zi de 25 LA MULTI ANI!!!

Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
RO ANA spune:
Monique, buna idee.Pana acum nu m-am gandit sa il dau pe tati cu Cif, dar cu prima ocazie nu mai scapa.
Bebe e foarte fericit in apa(pacat ca nu pot sa pun poze cand sta pe spate, ca e mai haios), dar cand il scoatem din baie e mort de oboseala.E drept ca de dragul lui si noi exageram si il tinem cam multisor.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
ramomar spune:
La multi ani BIANCA pentru cele 5 lunisoare! Sa ai parte de mult noroc si fericire! 
La multi ani si pentru: David, Mario, Luca-Ionut, KATIA, Emanuel si Darius Stefan pentru cele 4 luni! 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)