Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, n-aveti nici un medic sa vina sa-l vada pe Andrei acasa? Ca e si epidemia asta de gripe si viroze si mai bine il vede un medic...

Roxana, eu zic s-o mai lasi pe Deea inca o sapt sa vezi cum ii merge, stii ca ei pun in greutate in hopuri.

Ramo, sa va traisca nepotelul. Am vazut pozele, e o frumoasa fi-ta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ramomar, am vazut-o pe Patricia, e tare frumusica
Ro Ana, daca are o tuse persistenta, e mai bine sa mergi la dr, noi am folosit Stodal pt tuse, este homeopatic

Azi ne-am trezit si noi la 9:30, da bine ca ne culcam numai in jur de 12-1

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo imi plac pozele cu broscuta,cea mai misto e aia in care scoate limbace le mai place in apa. Cind ii faci baie dezinfectezi cada si daca da cu ce????

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

multumim fetelor! multe de la noi

Monica, in fiecare seara inainte de baita ei spal bine cada cu domestos si apoi o limpezesc bine bine. Inainte sa-i fac baite in cada mare m fost cam in dubii daca sa-i facem sau nu acolo baita, dar am zis ca incerc si am vazut ce relaxata, ce bine se distreaza si cum mai da din picioruse si de atunci tot acolo ii facem.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Cred ca sunt cam paranoica.Parca nu mai tuseste asa des, temperatura are 37.1, e vesel si acum doarme.Mai astept sa vad cum este cand se trezeste(parca nu as pune doctorul pe drum degeaba).Pana atunci tati are sarcina sa ia oscilococcinum.
Cred ca v-am stresat suficient dar in materie de boli si tratamente sunt total pe dinafara.

In alta ordine de idei, si noi ii facem baie in cada spalata in prealabil cu Cif. Dovada o avem aici

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

de la David pentru toate mamicile si bucuriile care au avut timp sa se uite si pe site-ul nostru si care ne-au lasat un gand bun!!

Monique foarte dragut scaunelul! Sa-l stapaniti sanatosi si sa pape Cosminuta bine ca sa creasca mare!

Ramomar felicitari inca odata, vazut verisorul si este tare dragut si grasunel…mi-l aduc aminte pe David cand s-a nascut…tare dragalasi sunt!!! Pofta buna pentru Patricia, ce dulcica e asa murdarici la gurita…pupici!

Mexxa spor la treaba!

Noi ne-am trezit pe la 9:30 si am papat si acum cred ca-l voi pune la aer ca vad ca soarele asta nu prea se hotaraste, ba iese ba nu!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

?

RAMO- frumusica foc Patricia!
RO_ANA- e atat de finutz baiatul tau...Sper sa fie doar 'paranoia' ta!
SIMONA- ne-am conformat si noi

Mergi la inceput

Ramomar vazut o broscuta tare draguta…de la cat ii faci baie in cada?…mi-e imi este un pic teama dar deja David nu prea mai are loc in cadita lui..Si am vazut intr-o poza ca-I intra apica in urechi..e OK? Si lui David ii mai intra cateodata si ma cearta taicasu’..ca eu il tin la baie, lui ii e frica sa nu-l scape! Eu il sterg bine dupa aceea in urechi…
Si vroiam ca de luna viitoare sa mergem si la piscine, la Active Center si ma gandesc ca si acolo o sa-l bage cu capul in apa…

DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Alessia, mi-am dorit foarte tare o fetita....

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80

SIMONA- ne-am conformat si noi

Alessia

DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...

Mergi la inceput