Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
e vezi, inseamna ca se potrivesc.
3.500 am dat pe el e de la CAM si l-am luat de la cora panteliom e un magazin numai de bbi.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
![]()
POZE COSMINUTA
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
hihihi..

Sebi meu e numai bun pentru Cosmina...cu 3 zile mai mare...cresc impreuna
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

putzuruca spune:
Neatza,
Fetelor daca va mai certati mult care sa pregateasca
, cred ca nu mai bem nimic dimineata.![]()
Ileana, eu sunt de acord cu ccc concursul propus de tine. O sa vorbesc ccc cu Deea sa vad daca este de acord. Poate asa dorm si eu macar pana la 8.![]()
Fetelor, aseara am cantarit-o pe Deea si a luat numai 30gr saptamana asta
. Coincide cu introducerea laptelui Humana 2. Oare sa nu-i priasca laptele?Vreau sa-i bag cereale si am luat cereale cu lapte si banana de la Humana. Nu stiu cum sa-i prepar laptele. In loc de 4 lingurite de lapte ii pun 3 lingurite si una de cereale cu lapte sau ii pun 4 lingurite de lapte si una de cereale?
Ieri am vorbit cu ccc cardiologul care i-a facut Deei eco de cord. Mi-a spus ca nu mai este necesar sa mai facem inca o eco, dar pt linistea mea sa mai mergem la un consult. Maine avem programare. Sper sa fie bine.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
mexxa spune:
Roxana pui normal cantitatea de lapte praf si apoi adaugi o lingua de cereale sau cate vrei tu....depinde de cantitatea de lapte in care le dizolvi...dar asta o sa iti scrie si pe cutie..![]()
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

ramomar spune:
neata bucurii,
inca o data multumesc fetelor care ne-a felicitat pentru nepotel

.
aici gasiti poze cu cei doi verisori,
iar aici poze cu o broscuta mica in apa
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
mexxa spune:
Ramorar tare frumosi verisorii...iar nepotelu e super dragut....
Im plac tare mult pozele cu broscuta in apa
dar cea mai faina e aia in care arata limbuta...bestiala

mexxa spune:
Gata am vorbit prea mult pentru dimineata asta
am plecat la treaba...pup si o zi cat mai frumoasa!!

ramomar spune:
mexxa spor la treaba, multumim de aprecieri si un
pentru Sebi
Ralu e superba papusa ta, iar rochita de mireasa si miresuca au fost tare frumoase!
simonky
-ici pentru David cu un zambet fermecator!
mami fericita de
ramomar spune:
iar aici ne puteti vedea cum papam ![]()
mami fericita de
RO ANA spune:
Ajutoooor.
Al meu bebe tuseste destul de des si din cand in cand stranuta, nu are febra si nici mucusori.Sa ma impacientez si sa ma duc la doctor?Nu prea as vrea ca mi-e sa nu venim mai bolnaviori de acolo?Ce sa ii dau?
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
gripo spune:
NEATZA!
RAMO, vazut pozele, superbe, mai ales ca am vazut iar ce botic murdar dar frumoooos ma asteapta de saptamana viitoare.![]()
LEXI, am uitat sa-ti raspund de ieri, dar am crezut ca te-am linistit pe pm, inca o data: NU ESTI TU DE VINA, ce naiba, mey? si eu as fi pus pozele fara sa stau nicio clipa sa ma gandesc, n-ai cum controla reactia oamenilor, asa ca stai linistita, oricum am si uitat.
N-am primit raspuns de la niciun moderator, inca.