Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara mamici si bebici,
ce spor la scris aveti...noi suntem tot pe acasa ca ne e frica de viroze dar vremea inca e buna la Brasov...
azi e ziua lui tati si de dimineata l-am felicitat www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070125&ctime=131408" target="_blank">asa speram sa-i placa...
intrebare :al meu bebic ininte de a ganguri tot timpul i-si drege glasul cu tuse...o fi normal???nu pare sa aibe nici mucisori, de stranutat mai stranuta si el de cateva ori pe zi dar eu zic ca-i din cauza prafului..sper sa nu fie altceva..nu febra ..si stare f buna...ai vostri fac la fel?va pup si ma duc sa citesc din urma

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Susa, buna idee ai avut!!! Te superi daca o imprumut si eu? Se cam apropie ziua lui tati si chiar nu am o idee mai buna ca asta...

Super dulce bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

nu ma supar Gracie...al nostru tatic e departe rau si va vedea doar filmuletul si pozele...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Eu as merge da' fii-mea reactioneaza prost la locuri straine. Urlaaa...pana oboseste. Nici la mama n-am mai fost cu ea din acelasi motiv.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Sa sti ca si eu am observat chestia asta, chiar si la mama cind ma duc nu se simte ca acasa, pe canapeaua sau patutul ei.E miriita asa.

Susa superrrr cadoul pt tati.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, a deschis Inni subiect nou mai sus. Haideti dincolo.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput