Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

va pup merg si eu sa adorm strumfu,sa pap si restu...ne vedem maine dimineata la cafelutza...
maine donez locu la servit cafea...asa am promis.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Voi tundeti bebelusii inainte de a implini 1 an? Cica nu se tund ca se le tai atunci motul. Problema e ca la al meu ii vine deja parul in ochi .

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

MamiLili eu am intrebat mai mult pentru ca am citit pe undeva ca pot iesi afara cu baiatul dar sa nu bata vantul deloc pentru ca el este cel care aduce virusii. Apoi mai e alta problema ca daca stau in casa sunt numai eu cu el..si cateodata si mamaia si nimeni altcineva..care sa vina sa aduca virusi iar daca ies afara nu se poate sa nu ma intalnesc cu cineva care intra in contact cu mine sau baiatul. Adevarul e ca sunt si eu poate prea stresata ptr ca am avut o sora care a murit la 1 an dupa o epidemie de gripa..
deci v-am tot auzit ca iesiti si nu stiam daca e bine sa ies macar putin..Acum recunosc ca la noi Galatiul e pe locul 2 la mortalitate cu gripa asta...si e un motiv in plus

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by giuliella

Am si eu o intrebare..voi iesiti afara cu bebeii chiar daca se tot anunta epidemia asta de gripa? Eu sunt inspaimantata dupa ce am vazut sapt trecuta cum a murit un copilas de 3 luni, si cum anunta pe zi ce trece alte cazuri..de atunci nu am mai iesit deloc afara cu baiatul...imi e teama si in parc sa il duc..

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Si mie imi este teama sa ies cu baiatul afara. Mai ales ca pe la stiri chiar se insista ca in Galati e cea mai mare epidemie si s-au inregistrat cele mai multe decese din cauza gripei si a bronho-pneumoniei. De 2 zile nu am mai iesit cu el. Nici nu stiu ce sa fac ...

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Giuliella cred ca am postat in acelasi timp .

_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Ro-Ana, m-am distrat tare!

Ralu, daca vezi pe langa Mitropolie o mamica ccc cu geaca roz si-un carucior cu 3 roti, eu eram. Desi ma indoiesc ccc c-o sa dea imagini de cand se urca Base in masina.

Tare-s curioasa sa vad si eu miscarea asta cu "podul". Cred ca mai am de asteptat o luna. Pana atunci ma delectez cu povestile voastre. Copiii vostri cate consoane emit? Al meu doar "M". Vocalele le zice pe toate. Iar cel mai lung cuvant e "mau"...il zice cand i-e cald si vrea sa-l dezbrac.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

da, Ro-Ana a fost in forma azi cu bancurile ei...si eu m-am distrat

vocabularul lui Vlad:
-aaammmaaaa aaammmaaa si dei dei dei cand ii e foame
-abu, agu, ghi, ghe cand vorbeste cu animalele lui - ursu' cu inima si iepuru' rosu cu clopotel
-uuuuuu cand se plictiseste
-plus alte sunete greu de transcris atunci cand se bucura

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ralu, foarte frumoasa rochia!
Noi iesim afara in fiecare zi, dar dc aveti dubii, nu iesiti, sau dc vreti sa iesiti evitati locurile aglomerate...

MamaLimi, cica nu se tund bebeii inainte de un an, de taiatul motzulu. Asta e un obicei popular, nu are conotatii religioase si nici nu se practica in toate zonele tarii. Dupa ce am studiat temeinic problema l-am tuns pe Luk inainte sa implineasca un an.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Ralu frumoase si miresica si rochia .

_

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Voi tundeti bebelusii inainte de a implini 1 an? Cica nu se tund ca se le tai atunci motul. Problema e ca la al meu ii vine deja parul in ochi .

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Noi a trebuit sa o tundem deja la 2 luni...ca daca nu, ii ajungea parul la guritza...asa de lung i-ar fi crescut.

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Eu nu vreau sa il tund pana la un an. Abia astept sa ii fac un motz in frunte . Eu mi-am dorit fetita ca sa ii fac codite , dar daca am baietel o sa profit macar pana cand implineste un an.

_

Uite cum cresc...

Mergi la inceput