Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
mexxa spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
in 5 min incepe pe tvr 2 "scoala parintilor!
mexxa, number 2! io am avut modelul margueritte de la agnes toma. cauta-l sa vezi daca-ti place. e f romantic....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
si unde sa dau de el...ca nu e nicaieri pe site-ul lor...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

giuliella spune:
Nicol si eu sa stii ca ii dau puiului meu la culcare 210 ml de lapte cu cereale- adica orez de la Nestle si de multe ori nu se satura si ii mai bag ori titi ori ceiut..deci cred ca daca ar fi satul ar da semne imediat..si ar refuza sa mai manance. Apoi cu supa de legume..eu nu am inceput ii dau doar mar..care il razui pe razuitoarea de sticla si suc de morcov, portocala cate putin..i-am dat si banana doar sa guste, dar stiu ca e indicata dupa 8 luni ptr ca e ff grea la ficat. Acum si cu cerealele se pare ca nu e prea bine sa le dam decat daca consideram ca nu a luat suficient in greutate ptr ca ingrasa foarte repede si se pare ca de acum se formeaza celulele adipoase responsabile mai tarziu de obezitate. Eu am inceput acum sa ii dau cam la 2 zile pentru ca mi-a crescut ff mult in greutate de 2 sapt de cand ii dau cerealele.
Am si eu o intrebare..voi iesiti afara cu bebeii chiar daca se tot anunta epidemia asta de gripa? Eu sunt inspaimantata dupa ce am vazut sapt trecuta cum a murit un copilas de 3 luni, si cum anunta pe zi ce trece alte cazuri..de atunci nu am mai iesit deloc afara cu baiatul...imi e teama si in parc sa il duc..
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
_Ralu_ spune:
mexxa, stai ca n-o gasesc nici eu. mai caut. si nu vreau sa-ti arat rochia mea ca nu a fost la fel de frumoasa ca originalul....deh, a fost adaptat la dimensiuni de elefant, vb lui dori!
in schimb uite www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/searchid.pl?model=BL1" target="_blank">invitatia pe care am avut-o! am comandat pe net si am fost f multumita! ehhhh, ce vremuri.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
Ralu, de ce nu pui o poza de la nunta ta? Eu am vazut mai demult cateva si ti-a stat bine miresica. Mi se pare ca rochia ta batea putin spre crem, nu?
Giuliella, eu ies zilnic 3-4 ore. E mai rau sa stea bebe in spatii inchise si sa inspire acelasi aer cu alte persoane decat sa stea afara. Daca mai alaptezi, sa nu te miri ca in cazul in care contactezi tu o viroza bebe n-o sa aiba nimic, prin laptic ii dai anticorpi. De obicei, bebelusul dintr-o familie bolnava (viroza, guturai, etc) face cea mai usoara forma a bolii contagioase.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
mexxa spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
mexxa, stai ca n-o gasesc nici eu. mai caut. si nu vreau sa-ti arat rochia mea ca nu a fost la fel de frumoasa ca originalul....deh, a fost adaptat la dimensiuni de elefant, vb lui dori!
in schimb uite www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/searchid.pl?model=BL1" target="_blank">invitatia pe care am avut-o! am comandat pe net si am fost f multumita! ehhhh, ce vremuri.
trimite o poza cu tine miresica..promit k ma uit numai la rochie
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

mexxa spune:
invitatia o face sotu ca doar nu e designer doar pentru altii
...asta e meseria lui...
insa mi-a placut mult modelul vostru...

adameasca spune:
Nicol, fi-mea haleste seara asa: intai castronelul cu cereale (vreo 5 masuri de lapte praf cu varf + 100 ml apa) si apoi 100-120 ml lapte simplu. Si ii ajunge 12 ore masa asta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
bine fie! iata o elefantzica mireasa aici
rochia adevarata era mult mai frumoasa de fapt. de-aia vroiam sa vezi rochia de pe manechin. culoarea mustar a fost inventia mea. originalul era tot alb. a mea a fost crem cu mustar. in rest era exact la fel. din doua piese destul de simpla. si daca era toata alba era si mai simpla. mie mi-a placut mult de tot...
aaaa, si asta a fost acum 2 ani...acum sunt cu 10 kile mai slabutza!
mexxa spune:
ai fost o miresica tare frumusica...si rochita e dementiala...lasa ca acum stiu cum arata o sa merg la Agnes Toma la noi in IS sa ma interesez....