Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu l-am tuns pe bebe Vlad cand ne-am externat din spital
avea 9 zile
pt.ca a avut 2 branule in cap pt.tratamentul cu antibiotic
si proastele alea i-au smuls cateva smocuri
si nu era sa las baiatul cu freza aia cretina
apoi, oricum i-a cazut tot parul si abia acum ia crescut un pic
mai mult ala din crestet, care a cazut primul
asa ca...

ralu, super frumoasa fetita ta....si super poze

eu am iesit cu bebe afara...nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea
pati ceva cand e in carucior

oricum, azi am fost la medlife la ecografie abdominala
tot preventiv...pt.ca avea abdomenul un pic diform
si pediatra ne-a recomandat un medic bun
dupa cum ma asteptam, totul e ok...ce sa ma fac insa cu sotzul meu paranoic...daca ma plimba prin spitale pe la tot felul de controale

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Salut la fete!

V-am citi fetelor am vizionat si pozitele anuntate dar nu am mai avut timp de scris!Astazi am avut zi de sala si numai inainte am ajuns acasa. Pe aici e iarna adevarata si frig dar eu ma bucur ca asa mai mor virusii astia nenorociti. Dar e chiar frumos cu nametii astia si e asa un aer curat...

Ignatica poti sa ii dai lui David si para daca vrei (coapta). Bianca o mananca foarte bine. Si amestec de para cu mar a mancat. Astazi i-am dat piersica si i-a placut tare.

In schimb a mea fata nu mananca fulgii de orez. Se stramba, dupa care incepe sa planga. Ma gandeam sa ii pun niste fructe poate ii schimba gustul. Stie cineva sa-mi spuna daca e OK combinatia?

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu, Simona superbe bucuriiloe voastre!Le-am admirat!

Ro-Ana bancurile!

Edit: pe Alesio l-am tuns prima data pe la 8-9 luni....si la noi in zona oricum nu e obiceiul cu luatul motului....

Nu mai stiu ce am vrut sa zic....asa ca noapte buna tuturor!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut mamici si bucurici mici si mari
Cresteti bine toti si ma bucur tare mult, si simpaticii mama mama.
Si noi crestem, numai ca acum Sophie e bolnavioara, viroza. Si totusi nu ma asteptam caci e hranita la san, acum in prop de 30%, ce-i drept mai acum o luna a inceput familia mea sa se imbolnaveasca unul cate unul - bineinteles si eu.
In fine, medicul zice ca e bine, in afara de faptul ca tuseste, e mucioasa si o aud harjiind cateodata, in rest papa bine e voioasa atat cat ii permite tusea si mucii si ne rostogolim, cantam, ne agatam, paruim pe cine intalnim inclusiv pe tanti doctorita.
Si acumsa raspund in ordinea memoriei:
Mexa superbe rochitele - eu nu stiu ce as alege, poate o combinatie din amadoua. E tare chic cea cu rosu dar f delicata cea alba. Superbe amandoua si eu m-as marita de 2 ori cu acelasi barbat normal ca sa le iombrac pe amndoua. Dar am facut-o acum ceva ani.
Fetelor vad ca ati inceput bine cu papa solida, si noi de 3 zile Sophie papa o masa de cereale (1 lingurita amestecata cu 3-4 lingurite de laptic) plus biberonul aferent. De ceva timp refuza sanul, il accepta numai cand e f oabosita si vrea sa adorma si are chef de san. Altfel nu si tare rau imi pare, nu stiu de ce dar eu cred ca-s geloasa tare cand vad ca e sociabila cu lumea. SDotul mi-a spus ca sunt posesiva, poate din cauza ca nu mai vrea san, cu toate ca daca e la altcineva in brate si eu-s [rin preajma se uita dupa mine ca dupa butelie iar mai nou intinde manutele sa o iau in brate.
Avem si noi poze muuuuuuuuuulte dar mami nu se prea pricepe si nici timp nu prea are.
Legat de subiuectul cu tratamentul primit la nastere, eu pot sa spun cu mandrie ca asa ceva nu exista, stiu ce se intampa in Ro, am asistat la o scena horor cu sora mea cand sa nasca - era sa tampesc, plus alte multe scene groaznice. Nu vreau sa va povestesc, si asta e un motiv in plus de ce am ales sa fim departe - pe langa multe altele.
Legat de laptele praf Sophie papa din prima zi de nastere, caci eu am facut ceva complicatii cu cezariana si nu am putut sa o hranesc corespunzator. Sa va dau si un hint, aici gasesti laptele praf sau gata preparat (amestecat cu apa)tocmai ca sa ia mai bine biberonul - nu stiu cum e la voi. Si da am observat cand ii prepar eu lapte praf cu apa il cam scuipa iar daca il dau deja preparat nu zice nimic.
Sau alta metoda care a functionat la prietene, biberon cu lapte da san si o picat de lapte pt bebe (nan sau alte marci) si progresiv maresti cantitatea de lapte praf si o scazi pe cea de san, dar LAPTELE DE SAN E CEL MAI BUN parerea mea si aici asta se recomanda peste tot pe unde mergi.
Acum chiar ca ma intind, din pacate eu cand am timp voi mergeti la somn, plus nu mai vorbesc de viteza voastra de a scrie, deh eu cu casa pe 2 etaje nu mai gasesc timp, mereu-s pe scari .
Mai vroiam sa va scriu ceva, ramo elicitari pt nepot - am uitat si ce e asa ca Nicolstoy nu te ingrijora caci eu uit de la mura pana la gura -vorba proverbuliu.
Se spune ca sarcina si bebe in general afecteaza memoria, dar daca exersezi isi revine - sa vedem cum voi cauta eu iar job cand voi termina prenatualul . Asa ca bafta multa la examene Nic si succes cu memoria.
Vroiam sa mai zic ceva cuiva dar am uitat, tre sa mai citesc ceva.
A mi-am adus aminte, Pufy ai niste pui adorabili.
Mi-a placut de baietelul cu fluturas la cap, Inni cu coilul tre sa facem gimnastica de cum s-a nascut. Aici se recomanda ca de la nastere in fiecare zi sa se tina copilul pe burta 5 minute - pt a se evita ca copilul sa i se faca capul plat - dupa cum vedeti nu ma prea exprim bine romaneste. Ce-i drept a mea petrece acum pana la 4 ore pe zi pe burta asta ca se intoarce ea, adica o las pe spate si se rostogoleste si mai nou se impinge cu piciorutele si inainteaza ghici unde - inapoi.
Cam atat deja am facut ditamai mesajul si nu ma mai citeste nimeni.
Va recitesc din nou si da mi-ati facut iar pofta de cafea, expresso normal .
By si pupici la toti bucuricii.
Sophie si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vauva, dc tii neaparat sa-i dai si fulgi de orez ascunde-i in niste mancaruri care-i plac foarte tare.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Vauva..e Ok orez cu fructe. Exista si cereale gata combinate pe piata (la noi ) de orez cu 3 fructe, dar nu mai stiu care-s alea.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Ralukutza frumoasa miresica am vazut iar rochia superba…mai ales combinatia facuta de tine!Imi place!

MamiLili si eu stiu de obiceiul cu taiatul motului si eu nu am de gand sa-l tund pana la 1 an dar chiar daca as vrea nu prea am ce tunde!!!

Pufy ai niste copii MINUNATI! Sunt moarta dupa ei…sa-ti traiasca!

Eu l-am scos pe David afara, ce-I drept azi a cam plouat si am zis pas dar in rest iesim. Si mie imi este teama de gripa,virusi,etc si ma rog sa vina odata gerul sa-I inghete!!!
Acum voi (fetele din Galati) faceti cum credeti de cuviinta si cel mai bine evitati locurile aglomerate.

David a adormit acum, sper sa se trezeasca mai pe la 4:00 cum ii este obiceiul. Este un dulce baiatul asta al meu…azi a ras asa de mult, de-abia astept sa cresca si sa stea in fundulet..el de-acum ar sta. Cand il pun in balansoar incearca sa se ridice in fund, face o miscare ca si cum ar face abdomene…oare e bine???
Daca ar fi dupa el ar merge direct!

Va pup si va urez noapte buna!!!

P.S. Am pus si eu link-ul site-ului lui David…asteptam sa-l vizitati!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ileana, Inni merci mult!

Da exista si aici cereale de orez cu banana de la Nestle si inca cu niste fructe dar acum am vrut sa ii dau simplu amestecat cu lapticul care il bea ea dar nu-i place si gata. Orez cu banana m-am gandit sa-i dau mai tarziu un pic dupa ce gusta mai intai din mai multe fructe, dar probabil ca asta va fii urmatoarea incercare.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Simona am fost cuminte si ascultatoare, am intrat si mi-am lasat amprentele pe site . Si am si votat.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pu fetelor
Azi am fost cam umblareata.Si cum zicea Lexi,am fost la servici,Eu eram,chiar m-a uitam ca mi se parea fata cunoscuta si nu stiam de unde,am crezut ca e vreo clienta careia i-am organizat ceva.
Anunta-ma cand si incerc si eu sa vin.

Celor nascuti intr-o zi de 24

M-a duc sa citesc din urma,ca mai am ceva de recuperat

Io mami de Matteo

Mergi la inceput