Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
Adriana mica spune:
Gracie, am vazut postarea ta si as vrea, in virtutea dreptului la replica, sa iti raspund. Nu vreau sa incep o polemica(mai ales ca subiectul este off topic), ci doar sa iti spun prin ce situatii jenante am trecut eu.
Intr-adevar, pacientele doctorului V. se bucura de toate aceste privilegii pe care tu le-ai mentionat; din pacate, cand vine vorba despre pacientele altor medici, lucrurile se schimba radical. Sotul meu a stat langa mine doar pe durata primei ore de travaliu (cat am putut eu sta pe hol); apoi am fost imobilizata la pat(bebe era monitorizat permanent) iar in sala respectiva erau mai multe doamne imbracate sumar, asa incat mi s-a parut firesc sa astepte pe hol. Cat priveste prezenta lui in sala de nasteri, moasa a fost cea care "mi-a taiat brusc macaroana" ca sa zic asa, iar medicul meu a sosit pe ultima suta de metri si nu am mai avut timp si putere pt negocieri. Sotul meu a stat pe hol si a plans auzind gemetele mele; desi le-am rugat pe asistente sa il anunte ca am nascut, de abia dupa o ora a catadicsit cineva sa mearga pana la el si sa i-l arate pe bebe. Nici macar la externare sotul nu a reusit sa treaca de cerberii de la usa (am iesit eu singura cu toate bagajele si cu bebe in brate!)
Mi se pare nedrept ca seful clinicii sa nu isi instruiasca personalul, astfel incat acesta sa aiba aceeasi conduita si sa aplice aceleasi restrictii fata de toate pacientele. Cat despre "cotizatii", ce sa mai vorbim... am dat cu varf si indesat, si tot degeaba: nu am fost scutita de replici rautacioase si ignoranta din partea unora dintre asistente / moase. Dupa parerea mea, este inadmisibil!
Scuze pt toata aceasta divagatie si nu o lua personal. Tu ai fost o norocoasa, sau poate ai stiut dinainte ca unul dintre aspectele foarte importante care sa iti asigure un minim de confort in acea perioada este dat de numele medicului cu care nasti. Eu, din pacate, am omis acest detaliu.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
inni spune:
Si eu am avut trecere mare pt ca am nascut cu Badiu (Municipal). Moasa, barem...mi se parea ca mai mai sa se ofere ea, in locul meu, sa nasca. Asistentele..la fel..cum auzeau de Badiu, stateau drepti. Erau dragute ele in general, dar cand pomeneam de doctor...zburdau pe langa mine prin salon.
Nici mie nu mi se pare corect sistemul asta.
Dar ce sa faci ?!!!
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

lilina spune:
quote:
Originally posted by inni
Si eu am avut trecere mare pt ca am nascut cu Badiu (Municipal). Moasa, barem...mi se parea ca mai mai sa se ofere ea, in locul meu, sa nasca. Asistentele..la fel..cum auzeau de Badiu, stateau drepti. Erau dragute ele in general, dar cand pomeneam de doctor...zburdau pe langa mine prin salon.
Nici mie nu mi se pare corect sistemul asta.
Dar ce sa faci ?!!!
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
si eu am nascut cu Badiu
si ne-am inteles tare bine
chiar ieri m-am vazut cu el ...avea o gramada de gravide care-l ashteptau...ca de obicei
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
gracie spune:
Adriana, nu am de ce sa ma supar!
Eu, cum ai spus si tu, poate am avut parte de un tratament preferential fiind pacienta sefului...nu stiu. Dar la cat am cotizat la cabinet chiar am avut mari pretentii si nu am fost dezamagita!
Imi pare rau ca nu suntem toate tratate la fel, normal asa ar fi...dar eu nu am avut habar ca se fac astfel de diferente, am trait cu impresia ca toata lumea are parte de aceeasi atentie.
Sincer, raman cu un gust amar acum ca aflu ca nu e asa

Cata_adr spune:
Sunt asa dulci pufisorii mici si sincer cand ma uit la voi, imi vine cheful de al doilea bebe.
E asa frumos...se vede cat sunteti de fericiti! Bravo voua.
MamiLili spune:
'Naseara!
Mai in gluma, mai in serios, am zis ca ma duc sa-l intampin pe Basescu. Pana la urma am facut-o. Ma plimbam cu bebelusul si deodata am vazut in fata Catedralei Sf. Cuv. Parascheva coloana oficiala...am ocupat un loc printre oameni si-am stat la 1 matru jumate de Base, am reusit sa-l filmez...iar el ne-a urat sanatate. 
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Princess, cred ca ti-a raspuns Lakioana la intrebare...ea zicea ca a facut prima data vaccinul gratuit, iar la 4 luni l-a cumparat si Reby s-a simtit mai bine. Vezi c-a postat despre asta pe pag 6.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Ce-i cu linistea asta pe forum?
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
lili, ma bucur ca l-ai vazut pe base. si sotul meu a dat mana cu el odata cand venise la cumparaturi in carrefour! lui i-a urat : "sa traiasca bine!"
mey, si io am fost tratata excelent in spital. de toata lumea. n-am avut probleme. in timpul operatiei au fost extraordinari toti, am ras, am glumit...si pe sotz l-au lasat sa stea cu mine zi si noapte, a dormit cu mine-n pat. si la reanimare a stat dar nu peste noapte. am cotizat, normal, dar pt ca asa am vrut eu. se purtau f bine si inainte de a le da bani...am dat ca un fel de bacsis ca am fost tratata bine, daca ma intelegeti...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
simoky spune:
Am mai pus si noi cateva poze noi incepand de aici..Enjoy!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!