Bucurii de sept - oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
princess spune:
Multumsc, MamiLili!
Asteptam cu nerabdare sa aflu o parere de la voi si tu ai fost draguta sa imi raspunzi! Da, am citit despre ce a scris Lakioana. Probabil ca voi proceda si eu asa! Mai ramane sa conving medicul de familie sa ii faca puiului meu varianta asta de vaccin despre care sigur nu a auzit!
Alina
cu ingerasul
RARES NCHOLAS {20 septembrie 2006}
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by princess
Multumsc, MamiLili!Asteptam cu nerabdare sa aflu o parere de la voi si tu ai fost draguta sa imi raspunzi! Da, am citit despre ce a scris Lakioana. Probabil ca voi proceda si eu asa! Mai ramane sa conving medicul de familie sa ii faca puiului meu varianta asta de vaccin despre care sigur nu a auzit!
Alinacu ingerasul
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
dar nu trb neaparat sa mergi la med de fam. poti merge la un cabinet de pediatrie. noua ni-l face pediatrul.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
simoky spune:
MamiLili felicitari pentru reusita…dar cum a fost vremea azi in Iasi? Aici a inceput sa ploua de la 14:00 si eu nu am mai iesit afara cu David![]()
Cam liniste pe-aici,nu-I asa?
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!
MamiLili spune:
Ralucutza, sotia lui Base e suceveanca, a fost colega de liceu cu ai mei. Fam Basescu venea in fiecare vara la parinti/socri/bunici. In 2004 am stat la o cafea la OMV cu Base si nevasta, mi-a facut o impresie super buna si mi-a placut ca-i un om foarte deschis, a stat de vorba cu toata lumea. El pe-atunci era primar al Bucurestiului si spunea ca a fugit de capitala ca s-a saturat de scandaluri (era in perioada in care-a interzis tranzitarea capitalei de catre traficul greu, poate iti amintesti).
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
lakioana spune:
quote:
Originally posted by princess
Multumsc, MamiLili!Asteptam cu nerabdare sa aflu o parere de la voi si tu ai fost draguta sa imi raspunzi! Da, am citit despre ce a scris Lakioana. Probabil ca voi proceda si eu asa! Mai ramane sa conving medicul de familie sa ii faca puiului meu varianta asta de vaccin despre care sigur nu a auzit!
Alinacu ingerasul
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
Pe noi ne-a intrebat pediatra ce tip de vaccin vrem sa-i facem...si ne-a enumerat avantajele.
Ca pediatru...normal ar trebui sa stie ?!!!!...nu?
Sau poate e mai in varsta?
Pediatra noastra are in jur de 50 de ani...dar e foarte moderna...e pusa la punct cu stirile din pediatrie...
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
_Ralu_ spune:
da lili sigur ca-mi amintesc si taaare bine mai era. si mie-mi place ca om dar mi-a iesit de la inima de cand cu eutanasierea maidanezilor...indiferent cat de multi ar fi nu-s de acord cu asta in veci!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
Simoky, a fost super cald, 10 grade...si nori. Dar de maine cica se strica vremea in toata tara. Offff!
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Ai dreptate, Ralu!
Din pura curiozitate m-am uitat si eu azi intr-un supermarket la borcanelele cu papici pentru bebei. Erau de la firmele Hipp, Nestle si Ulker/Hero. Doar de la Hipp am vazut cateva sortimente BIO (erau Hipp si bio si ne-bio).
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
princess spune:
Mercic, Ralukuta! Voi merge la pediatru sa ii fac vaccinul!Mi se pare mai sigur asa!
Lakioana, ma refeream la dr. de familie ca habar nu are de ultimele noutati! Si este o tipa destul de tanara, nu stiu daca are 40 ani! Dar macar are o scuza, ea nu este pediatra!
Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS {20 septembrie 2006}
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
alessia80 spune:
LAKIOANA- iti imprumutbaiatul meu k tipa de 3 sapt de ne capiaza. Ahhh uite mi-a spus s-o
pe Reby.
SIMOKI- ce scump e David si ce mandru e taty...