Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_bucur spune:
lulu75 de tinctura de marar am mai auzit ca indicata ptr scaparea de colici...dar nu ca sfat specializat...plus ca e diuretic din cate stiu...ma gandeam ca la o adica il pot incerca eu.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+2
sraluca spune:
Nu ma sabotezi, nu gasesc client asta e. Problema e ca ma incuirca prin casa. O sa imbrac cainele cu ei. Dar cred ca si pt el sunt mici
Am descoperit o chestie. Fi-miu doarme in sufragerie, in cosul auto pus pe masuta cu tv deschis. Si de cate ori da sa se trezeasca si se misca se misca si cosul intr-o minunata balanganeala fata-spate de adoarme la loc. Cred ca de acum incolo acolo e locul lui. a, si eu sunt la calculator in alta camera. Mama ingrata
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
adinush spune:
Sa va zic si eu de pampersi?
Cand am fost sa cumpar nu aveau in Cora Pameprs nr1 asa ca am luat un bax mare de nr.2 si un pachet mic(28) de Libero nr.1 pe care l-am pus in bagajul de spital.
Cand am fost la fata prima data mi-a zis asistenta sa zic familiei sa-mi aduca pampersi mai mari ca nr.1 ii sunt prea mici...inca de la nastere
Asa ca noi suntem la nr.2 din prima zi si daca ma chinui un pic cam in vreo luna ar trebui sa avansam
Adinush de Ayleen-Alexandra
oana_bucur spune:
Mda...asa este...e si ptr colici si ptr alapare (dar nu as da-o bebelului caci tinctura contine alcool din cate stiu si apoi daca e diuretic poate da in deshidratare)...dar as putea-o folosi eu.
Va pun linkul ...sa scoateti spatiul de dupa bara:
http:// www.naturaplant.ro/produse/1179/Tinctura_de_Marar
De fapt vad ca merge si accesat pe partea a doua cu www...doar ca tre sa asteptati ceva pana se incarca pagina.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+2
Daconst spune:
Am intrat sa mai fac putina galerie fetelor care nasc si sa le felicit pe noile mamici ca le-am ramas datoare.
Noi suntem bine,am luptat putin sa vina laptele si acum se pare ca bb se multumeste doar cu tzitzi.Avem suficient.
Povestea nasterii o sa v-o scriu cind am mai mult timp.Important e ca m-am refacut foarte bine si ca sa va imaginati in a treia zi de la nastere eu eram la cursul de gimnastica oferit de spital.Deci chiar am fost super bine.
Multumesc inca odata la DD ca am putut naste natural pentru ca am fost la 5min de cezariana...n-a depins de mine.
Va pupicesc pe toate si o sa incerc sa recuperez din urma!
Dana
aiska spune:
Felicitari Messa!
CRISS
TERBITZA
Oananoi doua tot in asteptare vad ca sintem.Tu macar pierzi din dop si asta e un semn bun.
Ieri am fost la moasa si am citit raportul de la ultimul control ginecologic pe care l-a scris doctorul.Aveam colul moale dar inchis si de vreo 4 cm lung, deci slabe sperante ca voi naste in curind.N-as dori sa ajung la inducere sau la cezariana.
Mcbeal mie mi-au debutat arsurile doar in ultimele saptamini.Daca esti la prima nastere se spune ca arsurile inceteaza dupa ce copilul se aseaza mai jos.Cum Joel nu a fost coborit pina in ziua nasterii la mine cel putin nu s-a verificat.
Sabina 39s3z
mamica lui Aleksi Joel
oana_bucur spune:
Foarte bine, Daconst. Ma bucura sa aud de bine de la tine si buburuzelul tau.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+2
lulu75 spune:
Eu nu i-am dat lui bb. Luam eu. Spune in prospect ca iti cresc sanii si te faci mai frumoasa. Cred ca de aia sunt eu asa frumoasa acum
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
oana_bucur spune:
lulu75 sunt convinsa ca ai luat tu...acum ceva vreme auzisem de cineva care daduse insa bebelului si saracul avea un scaun superabundent si verde rau...ce-i drept bebele nu avea colici...
Asta cu cresterea sanilor nu-mi prea este mie necesara....deja imi pare ca au crescut mai mult de as vrea eu...in plus cand vor avea lapte vor fi si mai umflati...eh, vom vedea...
Principal e sa am lapte iar bebele sa se hraneasca de la san.
Chiar asa fetelor...produsele ptr stimularea lactatiei se iau dupa nastere presupun...nu-i asa?!
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+2
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by mcbeal
Fetele care nu au nascut inca, voi cum mai stati cu arsurile? Pe mine m-au terminat, nu mai pot dormi noaptea nici macar in fund. Am zis ca ma mai lasa, avand in vedere ca sunt in sapt. 37, dar nici vorba. Burtica e la locul ei, n-are nici un gand sa coboare vad. Si la voi e tot asa?
La mine asa sunt de la 3 luni, ma doare efectiv. Bag apa minerala la greu, si daca stau in fund e totul ok, daca ma asez e jale. Si de multe ori ma trezesc cu mancarea in gura, noaptea, asta in cond in care burta a coborat si ultima masa la mine e cel tarziu ora 19...Mai avem putin...asta e
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutz
Am crescut atat de mult 37+ Barza aduce o MARIA ILINCA
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)