Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
kateryna spune:
Hai Messa!!
Hai Criss!!
Hai Oana!!
Hai Monykk!!
Hai Terbitza!!
Nastere usoara fetelor! Va asteptam cat mai repede cu vesti.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
rali spune:
Cristiana - ca bine zici
Terbitza- nastere usoara!
De Maryela stie cineva ceva? Parca ieri trebuia sa nasca...
Levi - Oana parca isi cumparase solutie de sterilizat la rece.. uite ce am gasit pe net
Chicco - DEZINFECTANT PENTRU BIBEROANE SI TETINE: (costa 21RON)
Cantitate: 1000 ml.
Solutie de sterilizare la rece a biberoanelor, tetinelor si a accesoriilor biberoanelor.
Articolele se introduc in solutia formata din dezinfectant si apa si se lasa acolo timp de 30 minute. Toate articolele trebuie spalate inainte de sterilizare.
Inaintea folosirii lasati articolele sa se usuce. Nu le clatiti.
La concentratia indicata in prospect, solutia nu lasa nici un gust pe obiectele sterilizate.
Solutia de sterilizare este activa 24 ore.
Raluca 39+
aventura spune:
Hai cu galeria si pentru Terbitza!!
Cristiana, de-asta mi-e frica si mie, de reactiile mele dupa nastere, caci eu cand ma enervez si ma infoi sunt ca o leoaica..parca ma si vad urland la ele sa ma lase in pace...Partea nashpa este ca eu chiar o sa am nevoie de ajutor asa ca trebuie macar sa incerc sa ma port cu mama/soacra cat de cat ok..
Albinutzza, stai calma ca nu cred ca nasti inca! Eu nu am mai nascut inainte dar si pe mine ma dor oasele bazinului noaptea de mooor..cred ca se dilata, despart etc..
Aventura 37+ cu Antonio
aventura spune:
Fetelor, am vazut ca sunt in lista o groaza de fete care s-au inscris dar nu au scris mai deloc...si care trebuiau sa nasca in ianuarie de mult..
Cum nu stim nimic de ele si nu au mai aparut...nu dati cu rosii...dar ce facem..le mai lasam pe lista?
Aventura 37+ cu Antonio
oana_bucur spune:
Buna ziua, la amiaza. Vad ca noi suntem la fel de relaxati ca si ieri. Noaptea am dormit-o foarte bine ceea ce ne pica de minune. Burta s-a tot intarit dar nedureros (oricum e normal caci am lasat gynipralul), continuam sa eliminam dopul dar acum fara sangerarea de la scoaterea atei. In rest mai apare cate un junghiuletz scurt in partea de jos a burtii sau cumva in interiorul anusului...dar oricum nimic care sa poata fi pus pe seama unei contractii...presupun in continuare ca n-o trece pe langa mine travaliul fara sa-l sesisez...hehehe
Criss, Messa, Monykk va tin pumnii fetelor...sa fie intr-un ceas bun.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+1
elena_mvl spune:
Buna burtici, mamici, pitici si tatici.
Ieri am fost si eu la cosmetica sa ma epilez ca nu se stie daca mai prind o epilare pana la nastere. Apoi ceva cumparaturi si dupa o pierdere de timp, dupa amiaza, iata-ma pe forum sa-l citesc seara si sa mai scriu a doua zi dimineata.
Messa la sutiene pt.sani asa mari nu m-am gandit. Ai dreptate, nici cu sanii asa mari nu e bine.
Mult noroc de o nastere usoara astazi. Numai ganduri bune din partea mea si sa revii repede acasa cu beb-ul.
Anis, 1 milion pentru vizita peditrei?! Ce face pt banii astia?
Gio si felicitari . Acum haideti acasa! Sa fiti santoase si voioase!
Miandolina, stai linistita in pat, repaos total si ai sanse sa mai tii sarcina. Ce ai, fetita sau baietel? Daca ajungi in 36 de saptamani poti considera sarcina la termen.
Liuda hai vino de hac febrei aleia. Nu o lasa sa te copleseasca!
Mai bag la citit forum ca inca n-am terminat.
Pe mai tarziu.
Elena , mami de 36s fix
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
alinuk spune:
Oana, Criss,Messa,Monik,Terbitza
haideti fetelor, fiti curajoase... ce a fost greu a trecut, sunteti aproape de marea intalnire, o sa va refaceti repede, puii mici de omultezi o sa va ia durerile cu manutza...
aventura..sunt de acord cu tine, fetele care nu au mai intrat si nu au mai comunicat cu noi.... presupun ca nu ar avea nik impotriva daca nu ar mai fi pe lista..oricum nu avem ce inf sa trecem despre ele...Si apoi daca vreunase razgandeste si doreste sa se reintoarca in gashca... e bineprimita fara probleme!!!
Despre solutia de sterilizat Chicco, eu o folosesc si sunt multumita... adica ma rog sterilizez pompa si bibe (timp de sterilizare este de 30 min, solutia poate fi folosita 24h dupa preparare - un dop la 1l de apa sau 2 masuri de dop la 2l juma). Ideea este ca pp ca o sticla de aceea o sa-mi ajunga aprx 2 luni.
La mine pe prospect scrie ca se clateste dupa sterilizare cu apa rece (si mi se pare firesc, intrucat obiectul imediat scos din solutie, chiar daca se usuca ... poarta un miros specific... ca de detergent cumva)
Oricum nu sunt paranoica cu sterilizatul asta. BB tb sa dezvolte si el anticorpi, nu?
pupici, sa auzim de bebei sanatosi, grasunei si frumusei si de mamici fericite!
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
pako spune:
buna ziua
Sun si eu alaturi de fetele care nasc astazi....nastere usoara!!
Cristina, subscriu la ce ai scris...cu instinctul matern
Aventura, Alinuk....lasati fetele in lista....sunt de ale noastre...or sa dea ele un semn de viata sunt sigura...doar stim fiecare ca perioada asta e putin cam grea, cu acomodarea bebeului.Ar trebui sa ne mandrim cat de multe mamici suntem de ianuarie- februarie
Alinush, ti-am vazut din nou printesa...e delicioasa cu obrajiorii aia bucalati....
Ieri am fost putin cam speriata ca mi-a iesit streptocul hemofilus prezent...asa ca astea 4 zile care mai mi-au ramas tr. sa iau oxacilina....dupa atatea cautari pe net si dat telefoane am ajuns la concluzia ca nu e riscant sa-l iau...
pupici
adinush spune:
Fetelor a nascut Messa
Tocmai ce am vorbit cu ea la telefon,se simte foarte bine doar un picutz ametita.
Mandra e mitica si rozalie,are 2.700.Celelalte detalii nu le stiu ca nu am vorbit foarte mult,cred ca are totusi nevoie de un pic de timp sa-si revina si ea.
Zicea ca-i e foame..deja si ca cel mai probabil maine o sa intre si ea pe net,acu trebuie sa mai stea in post-operator si nu are voie cu laptopul acolo
Adinush de Ayleen-Alexandra
LEVI spune:
Rali si Alinuk,multumesc pt raspunsuri.Eu am de la primul copil un sterilizator pt microunde pe care il voi folosi acasa,dar pe pompa scrie ca nu se sterilizeaza la microunde.Si in spital nici n-ai unde sa o fierbi.Asa ca daca voi avea nevoie de ea in spital,nu-mi ramane decat solutia de sterilizare la rece.
Pentru cele care ati nascut in Elias, e atat de graoaznica sectia de neonatologie de acolo?
Plec si eu acum la DR. Va pup si revin cu vesti.
Luminita35+ si Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."