Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MESSA
[MAJORETA][MAJORETA][MAJORETA][MAJORETA][MAJORETA]
Ti-am promis ca iti voi tine pumnii strans strans asha ca m-am trezit sa fiu sigura ca ma tin de promisiune!!!

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Revin si eu cu intrebarea: fetele care ati nascut, ca m-a lasat memoria si nu mai stiu cum a fost la Luca, cum e in ultima faza, inainte sa nasti? Te inteapa acolo jos?! Parca ma dor si oasele bazinului...doamneee sa trec saptamana asta

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 37+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by marybell
dragele mele am o intrebare pentru mamicile de baietei si nu numai poate si celelalte ati auzit de undeva sau ati vazut cum se procedeaza cu "pempersii", probabil ca nu ii pun eu bine fiindca Erik reuseste deseori sa se ude pe la mijlocel pana pe hainute. ce trebuie sa va mai spun este faptul ca pana la 3 luni trebuie sa ii punem cate 2 pampersi deoarece copilul are luxatie congenitala de sold (cracmente solduri).

Eu ii asezam putica in jos, si nu se uda, acum cum se aseaza ea asa o las...si e ok si acum

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 37+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, CRISS, MESSA, MONYKK, treceti la treaba, , azi e randul vostru la marea intalnire!

LILISOR, chiar asa, v-ati dus cu toata trupa la scos firele? Eu am avut fire topitoare la epizotomie, n-a trebuit sa mi le scoata, dar m-au cam usturat cand au disparut.

AVENTURA, ai vazut ce baiat mare avem? PreNAN e o formula pentru prematuri, costa in jur de 35 RON cutia de 400 g, dar vad ca pune, nu gluma. Cu sanul stam din ce in ce mai prost, cred ca faza asta se duce.

MARYBELL, chiar asa, pune-i putzica in jos. Eu am alte probleme cu Davi, aproape de fiecare data cand il schib imi da un pisu online, asta de la aerul rece care-i ajunge pe fundic. In spital mi-a tras un asemenea pipi ca si-a udat hainutele si cative stropi i-au ajuns pe obraz, am crezut ca mor de ras!

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Te inteapa doar daca te taie pt anestezie locala

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Oana, Criss,Messa,Monik,multa bafta![eta]

Am si eu o intrebare legata de solutia de sterilizare la rece:Cum se utilizeaza? Mi-as cumpara-o si eu pt sterilizarea pompei in spital,dar am citit odata pe niste instructiuni de utilizare,ca dupa contactul cu solutia,obiectul (biberon etc)tb clatit cu apa.Si nu mi s-a parut in regula.Atunci la ce il mai sterilizez?
Stie cineva daca solutia e buna si cum anume se foloseste ca sa fie eficienta?

Luminita35+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna dimineata!

Mess, Criss, Oana, Monykk si pentru celelalte fete care azi au marea intalnire - nastere usoara si refacere rapida

Catalina- foarte frumoasa si emotionanta povestea ta!

O zi buna!

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc pt consideratiile voastre fetele. Am scris si noi cum ne-am priceput, nu toata lumea are talent a la Lilisor.

Lilisor mama, mare vorba ai zis cu infiltrarile in cap de la ceilalti. Te tampesc nu alta, daca ii lasi. Asa, da-i inainte cu programul si n-ai ce sa faci, la mine in carte esti mama eroina si nu te detronez.

Mary, si noi suntem cu pisu pe noi, peste pampersi. Hai sa punem si putza in jos sa vedem ce se intampla. Dar sa nu ramana in jos, Doamne fereste. ;-)

Pupici
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am intrat sa va aduc vesti de la Terbitza , i a cazut dopul si azi dimineatza i sa rupt apa.
Este la spital si asteapta.
Sa i tinem pumni pentru o nastere usoara

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, LILISOR, apropo de infiltratiile in cap de la ceilalti, am descoperit ca cel mai bine ma descurc cand nu ma ajuta nimeni. Nu e vorba de rele intentii, dar eu scot flacari pe nas din te miri ce. Mama: "vezi ca ii e rece copilului, vezi ca ii e prea cald, nu-i da mai mult lapte decat portia ca varsa, nu manca aia si aia ca nu faci lapte ci doar curul mai mare". Soacra: " nu spala hainele copilului cu ale voastre ca se spurca(?!), nu iesi cu el din casa pana nu-l botezi". Pai, pe mine trebuiau sa ma tina in casa pana la 11 ani, ca atunci si-au adus aminte ca au uitat sa ma boteze. E greu sa faci fata la avalansa de sfaturi binevoitoare, la un moment dat am explodat, si am urlat o chestie de genul: "Am fost buna doar sa-l port in burta si sa-l nasc, acum ma dati la o parte?" Oricum, cred ca instinctul matern face mai mult decat toata stiinta.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput