Mamici de iulie-august 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
simo_al_jaafari spune:
salutare fetele!
ma chinui de ieri sa scriu, dar netul merge ca...
va multumesc pentru gandurile bune in legatura cu eco, sunt sigura ca doar voi stiti despre ce vorbesc eu acolo... cand i-am spus prietenei mele a avut o reactie... "da, si?"
m-a durut un pic, dar apoi mi-am amintit ca nu e o experienta pe care sa o poti intelege fara sa o traiesti.
nikole bine ca ai schimbat in sfarsit medicul! chiar daca nu esti foarte incantat de asta nou, faptul ca iti raspunde la intrebari cred ca este totusi un semn bun. ai sa vezi ca pe parcurs o sa se mai "decongestioneze". in primul rand trebuie sa ii arati tu ca ai incredere in el, ca orice om are o vanitate si daca o sa il faci sa inteleaga ca tu il consideri foarte competent, o sa faca tot ce ii sta in putinta sa nu iti schimbi parerea . asta e! trebuie sa o privesti ca pe orice alta relatie si sa o construiesti. si tot timpul sa ai intrebari.
sper de data asta sa pot trimite!
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa si fructuoasa
PRIVILEGE 11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
simo_al_jaafari spune:
am uitat. stiti cum spuneam eu ca mi-au trecut greturile si tot e super ok?
ei bine, ieri s-a razbunat! am dat afara tot, inclusiv apa, iar acum is rupta de foame
eh! poate azi va fi mai bine
PRIVILEGE 11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
X-ray spune:
dragele mele ca niste parinti mandrii ce suntem eu si sotul multumim pentru complimentele aduse la adresa catzeilor nostri.a am uitat sa va spun o curiozitate toti cainii inclusiv canishul lui soacramea sunt in zodia leului....
catralu imi pare atat de rau de catzel,cand ma gandesc ca a shelly a mea are 9 ani si jumatate...sper sa o duca bine 25 de ani!
nikole uite ca am facut revolutie cu pomele asta aici!apropos al meu sot e acum in piata ca nu mai aveam.....
cristina vorbeste neaparat cu ginecologul tau,asa reactii nu sunt normale.mai ales daca se umfla picioarele.ia-ti tensiunea daca poti zilnic,dimineata si seara.
jeni putintica rabdare ca scapi in cateva luni si apoi sunt doi ani la dispozitie sa cauti altceva.sincer iti spun din proprie experienta ca nici eu nu sunt prea multumita de ceea ce am obtinut la ultimul examen dar mai am 2 ani sa-l dau linistita!
alina 13+
lorinaoo1 spune:
Spun si eu bun venit noilor burticute si sarcina usoara!
Alina e dulce tare Jar al tau, si Shelyy e frumoasa.
Nikole eu stau cu un caniche intr-o camera da apartament de Romania, si oricat spatiu ar avea, tot langa noi se cocoloseste, ca e un alintat si jumatate
Jeni eu cred ca orice lucru din viata are un rost acolo, chiar daca tu nu-l vezi. Poate ca nu aveai nevoie de un serviciu solicitant acum cand astepti pe bebe. Cineva acolo sus te menajeaza
Samurai-lady eco morfo-fetala e cea in care iti masoara tot ce se poate masura la bebe. Deci tu ai facut una deja.
Diana tinem pumnii sa-ti spuna nea doctoru` numai de bine.
Fetelor pe mine ma cam mananca pielea pe burtica. Sper sa nu-mi apara vergeturi asa devreme. Voi nu aveti probleme de acest gen?
nasica de moflea burtica
14+
Samurai-lady spune:
Lorinaoo1:am o prietena care are mancarimi pe burtika si pe sani.
Eu am avut doar pe sani si ma ungeam cu o crema normala de corp.
Pt burtica ar trebui neaparat o crema speciala,eu la prima sarcina m-am dat in fiecare zi si acum nu am nici o vergetura.
Asta mai depinde si de cate kg iei in timpul sarcinii.
Eu am luat aproape 12 kg si vad ca a fost ok;aku sper sa nu iau mai mult de 8 kg,ca sa nu mai zbiere ginecologul la mine ca m-am ingrashat prea tare.
Pupiceiiii
Samurai-lady 12 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
X-ray spune:
lorina pe mine ma mananca pe fesieri.si mai am acolo vergeturi slava Domnului.si ca o lenesa ce sunt nu ma dau chiar in ficare seara ce crema,cam la doua zile dar de azi schimbam placa !ma dau si dimineata daca se poate!statul asta in casa fara sa fac nimic ma omoara si am devenit tare comoda si nesimtita.....
simo sa ai o zi buna azi,dac poti incearca sa mananci putin si des.eu cum mananc mult incepe sa mi se intoarca stomacul pe dos.....
fetele din afara romaniei dar vad ca e o adevarata nebunie cu gradinitele si cresele la voi....eu deja am pus ochii pe o gradinita super dragutza care imi ia copilul de la 2ani si jumatate,drept e ca e particulara(nu sunt sumele de la voi) dar am vazut rezulatatele la o fetita a unor prieteni deai nostri si sunt spectaculoase! deja de pe la 6 luni ma duc si eu sa vorbesc cu ei sa nu am surprize.
Doamne dar ce idioata sunt sa ajung eu pana acolo si sa fie bine!
alina 13+
brazuca25 spune:
Ce senzatie extraordinara sa iti vezi burtik crescand! Pana acum ma tot amageam ca sunt balonata, dar acum e clar ca este bb cel care e "vinovat" de crestere! Mi se strange inima cand ma gandesc ca acolo e nebunaticul meu mik! Ma trezesc mangaind buritk toata ziua!
Parca e o senzatie cu totul noua! Ma uit de mii de ori in oglinda sa imi admir burtik!
la toate burticile!
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
monjum06 spune:
buna,
revin si eu dupa o lunga absenta.
bun venit noilor mamici si sarcina usoara tuturor.
nu am fost in vacanta, pentru asta o sa am timp cand o sa intru in cncediu prenatal.
Dupa primele zile ale anului, mai exact pe 3 ianuarie, am facut varicela. Luata de la gradi de la fie mea. Am stat acasa 2 saptamani, nu mi-a fost prea rau, doar 2-3 zile m-au mancat rau bubitele. In rest nu am avut complicatii, febra... prostii.
dar au inceput grijile in familie. asa ca toti au sarit cu gura pe mine sa fug urgent la dr. ca o sa am probleme cu copilu'.
Cum dr. era in concediu si nici eu nu puteam iesi am asteptat pana pe 15.
Dr. nu afost impacientata, mi-a spus (ce citisem si eu pe net pe 1000 de sit-uri)ca riscul este mic, pana in 2% si avand in vedere perioada, unele posibile malformatii deja se exclud, altele se pot observa la o eco 3D, mai raman bineintele unele riscuri, f. mici si nimeni nu poate garanta 100%.
Dupa ce iesim noi fericiti de acolo, a 2-a zi seara suna soacra disperata ca s-a intalnit cu o vecina a carei fata a avut si ea aceeasi situatie si nici nu s-a gandit sa nu il dea afara. plus ca fiind o fosta asistenta, mi-a recomandat sa o tin pe gabi in casa 21 de zile (poate face si ea varicela) si sa nu o spal (poate facem paduchi, raie ceva). Bineinteles ca mie mi-a sarit mustarul rau si am zis ca nu am nevoie de consultatii la coltul strazii.
Vineri am fost la o eco de morfologie fetala.
iarasi am venit bucuroasa ca e totul OK, nu sunt pb.
Sambata se duce sotul pe la ai lui, iar vine cu idei. ca sa nu mai spun ca a concluzionat ca daca o fi sa fie ceva Doamne fereste, e treaba mea eu o sa ma descurc singura.
L-am intrebat el ce parere are, ce crede, ce vrea?
A zis ca nu stie, ca lumea spune ca nu e bine, dar eu vreau neaparat acest copil care oricum nu era programat a fost o intamplare pe care tot mie mi-a reprosat-o.
Mai ales ca o sa fie si fetita si socrul meu isi dorea un baiat ca de ....
Eu am zis OK, face cum crede el. dar dupa ce intru in concediu, nu vreau sa mai vina soacra-mea sa ma ajute cu ceva. cat stau acasa, stau singura. De fapt si cu Gabi tot singura am stat pentru ca asa ma descurc cel mai bine. Si cat am avut varicela, tot singura am stat.
Decat sa imi cante ca o cucuvea mai bine nu!
Si de varicela cand a auzit ca e posibil sa am, a zis sa vina sa o ia pe Gabi ca pe mine ma interneaza in spital. Evident ca am facut crize si am zis ca daca vine la mine, iau copilul si plec eu.
Asa ca i-am spus toate cate aveam, ca cel tarziu la 1 iunie intru in concediu si atunci intra si ea. Sotul a zis ca sunt rea, incapatanata si rece cu ai lui.
ba ca si cu el sunt acra. I-am zis ca dupa ce mi-a zis cu "daca e ceva e traba mea", nu sunt acra, sunt amara.
Peste 3 saptamani o sa imi fac si eco 3D, sper ca totul sa fie bine, cu restul problemelor nu vreau sa ma consum ca nu am nevoie, de o saptamana m-am intors la servici si lucrez la teza de doctorat, ca pe acasa nu prea reusesc si vreau sa fac cat mai mult pana intru in concediu si vreau sa ma ingrijesc mai mult de mine. Desi nu pot.
Azi mi-am propus sa ma duc sa imi iau pantaloni cu elastic sau cumva si deja ma intreb ce sa ii iau si sotului si lui Gabi?
Va pup,
Monica mama lui Gabi si 17 sapt
AndraZ spune:
Neata, fetele!
Stiu ca nu am mai scris de f mult timp, insa starea psihica nu mi-a permis. Insa, v-am citit pagina cu pagina si nu am scapat nimic.
Eu si bb crestem in continuare si asta se vede. Eu eram plinutza de dinainte asa ca acum se vede bine bine sarcina. Suntem in continuare pe tratament si luni mergem la ecografie sa vedem cum stam. Sper as fie totul bine pt ca ultima ecografie am facut-o pe 6 decembrie. Totul era in ordine atunci. Din decembrie am mai fost la control si dr mi-a zis ca bb este ok. Insa eu abia astept sa il vad pt ca sunt curioasa sa il vad. am tot citit cu ai vostri faceau balet, dadeau din manutze.....offff, ce nerabdataore sunt sa il vad pe bb! poate ne spune si ce sex are. eu am un sentiment ca e baietel., dar nu ma supar daca e fetita. o sa fie printesa lu' mami si o sa o iubeasca mama ca pe ochii din cap.
Vroiam sa va intreb, mai ales pe cele care sunteti la bb2, daca vreuna dintre voi a avut dureri la baza burticii in timpul sarcinii. Eu de vreo 2 zile am niste contractii fine in zona slipului si uneori niste intepaturi in col. Eu fac deja tratament cu Duphaston, Gravibinon si No-spa de vreo 7-8 saptamani si mai am inca vreo 5-6 de acum inainte. Daca a mai avut cineva asa ceva, rog sa ma sfatuiasca.
Pupici multi la toate burticile!
Andra
14+
"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Bun venit pentru i_ulia, lid, BBPuck si ancutza6. Va doresc o sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi!
BBPuck dublu test trebuie urmat de triplul test. Ti-ai facut si o ecografie in ziua cu dublul test? Masuratorile de la ecografia aceea se coreleaza cu rezultatele de sange. Nu te ingrijora dar discuta cu medicul tau ginecolog. Testele astea dau rezultate fals pozitive. Mie mi-a iesit un risc de 1/3007.
Lorina001 si pe mine m-a mancat burtica cand uitam sa ma dau cu crema. Acum a inceput sa se intinda pielea si trebuie hidratata tot timpul.
Brazuca25 si eu sunt mandra de burtica mea! Eu deja m-am ingrasat aproape 4 kg, dar mi-a crescut doar burta. Nu am pus deloc pe solduri sau in alte parti, in schimb am o burta...
Mioara 17+