Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara fetelor!
Astazi nu am lucrat si nu am avut timp sa va citesc asa ca mi_a luat ceva timp sa recuperez...ramasesem pe la pagina 16...
Bun venit noilor burticute, sarcina usoara si bebei frumosi!
Sa va spun si voua ce am facut azi sa imi spuneti daca vi se pare normal... Am fost sa il inscriu pe bebe la cresa..... Mie mi s-a parut super aiurea dar aici asa este trebuie sa il inscri de cand ai aflat ca esti gravida ca sa ai cat de cat o certitudine ca o sa ai un loc...Ce nu imi vine sa cred e ca prima ecografie e la 11 saptamani dar inscrierea la cresa se poate face cu testul in mana daca intelegeti ce vreau sa zic . Oricum cresa era foarte frumoasa, bine amenajata ca un fel de casuta pentru pitici, nu au foarte multi copii in grija asa ca...
Oricum pentru mine cum suntem doar noi doi aici asta e singura solutie .
In rest eu tot am greturi dar parca mai putin decat inainte, in schimb pofte...eu nu mi_am luat nicoidata pomelo dar aici exista cred ca maine poimaine o sa il incerc...
Va pupic pe toate!

MADA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna seara fetele

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebelusi sanatosi, frumosi si destepti!

jadi nu inteleg cum rezisti atat la serviciu. mie mi se face somn de pe la 2-3... azi am ajuns acasa pe la 6 jumate... si am dormit pana la 8 jumate... ca mi-am adus aminte... poti tu sa pui in dreptul meu un carucior albastru? multumesc mult

alina.a ai niste catei super. amsi eu o zapacita in curte... da ma uitam in pozele tale... aveai un morman e nisip... pai sa-l fi avut a mea la dispozitie...

madabout2003, omul cat traieste, invata. si ca sa inscrii bebelusul... e de ajuns testul de urina? nu-mi vine sa cred... e chiar atat de aglomerat?

jeni71 probabil ca am luat atat de multe kg din cauza tigarilor.. imi spunea alina mai devreme ca se iau in mod curent 3 kg odata ce te-ai lasat. iti dai seama ca nu vreu sa tin cura de slabire... dar prea mi se paruse ca sunt singura ata de "avansata"

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

He-he, si aici la fel, cica poti inscrie copilul la cresa din luna a treia de sarcina dar cand intrebi nu au locuri decat din martie 2008 .
Cu mentiunea ca aici concediul de maternitate e de maxim 20 de sapt, 6 pre si 14 post-natal.
Pai te accepta cresa asa devreme, mai ales cele private, pt ca dai garantie ca sa-ti tina locul, taxa pe o luna, care e 580 euro acolo unde va merge bb2.
Pt Victor e mai ieftin, dar tanti unde merge el se opreste la anul.

Nikole, pomelo arata ca un grapefruit, poate e mai mare, dar coaja e vernil, uita-te in magazine ca poate-l identifici, eu ani de zile l-am ignorat.

Pup fetele, somn usor,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor m-ati inebunit cu pomelo. Gata maine ma duc dupa pomelo.

Bun venit noilor burticutze. Madabout m-ai uimit cu cresa. Si aici e destul de greu sa gasesti locuri insa abia cand ai copilul poti vorbi de locuri.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care iau utrogestan: ati avut vreo reactie negativa de la el? Ca mie mi se cam umfla picioarele si mainile si mi-e teama sa nu fie de la medicamentele astea.

Cristina, 12+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Buna fetelor!

Nikole sa stii ca si aici in Canada medicii vorbesc despre sarcina de 10 luni...nu stiu cum se face,dar asa e.
Se pare ca eu am pus cel mai mult in greutate ;am 10 saptamani de sarcina si deja am luat cam 4kg...ce sa fac daca pastilutele alea mi-au facut sa imi dispara greata si mi-e foame continuu...oricum nu cred ca se poate pune problema unei curi de slabire!
Alina.a azi am aflat ca a murit catelul prietenei mele din tara...il chema Toto...daca vreti sa il vedeti:
http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=513,622
Era fratele catelului meu si imi era drag!

Va pupic pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bun venit noilor mamici, ma bucur sa vad ca suntem din ce in ce mai multe.

Jeni, te rog, iarta-ma, am dat-o in bara rau de tot. Intai am zis botez, apoi taiat de mot, si de fapt era rupt de turta . Ma bucur ca te-ai descurcat cu hainutele pentru bebe.

Mama da' ce catei frumosi aveti, sa va traiasca!

Ma gandesc ca in tarile in care se vorbeste despre 10 luni de sarcina este vorba de cele 40 saptamani pe care la impart la 4 si rezulta 10 luni. Asa cum la noi luna a 2-a incepe in sapt. 7 si luna a 5-a incepe in sapt. 20, asa la ei luna a 2-a incepe in sapt. 5 si luna a 5-a in sapt. 17. Sper ca am fost destul de coerenta, sunt obosita tare si continuu sa lucrez.

Carla, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Am si eu o intrebare pentru fetele care iau utrogestan: ati avut vreo reactie negativa de la el? Ca mie mi se cam umfla picioarele si mainile si mi-e teama sa nu fie de la medicamentele astea.

Cristina, 12+

POZE

Cristina, eu iau, dar nu mi s-au umflat mainile si nici picioarele, ci imi provoaca somnolenta. Citeste prospectul, vezi ce scrie.
S-ar putea sa fie de la sarcina, verifica-ti tensiunea.
Sanatate,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Salutari la toata lumea,

Tocmai am terminat de recuperat tot ce s-a mai scris pe forum si simteam nevoia sa va scriu. Asta ca sa treaca emotiile primei intalniri cu medicul ginecolog, ce va avea loc maine, asta dupa ce am asteptat mai bine de o luna de cand am facut programarea.
Eu am zece saptamani dupa calculele mele (sa vedem ce zice maine doctorul) si inca nu am fost la medic (nu e vina mea) si cu toate astea citind despre voi, cele care ati fost deja, ati facut testele de sange si ecografiile, incerc sa ma imbarbatez ca totul e bine. La telefon secretara doctoritei mi-a recomandat sa-mi fac o lista cu toata lucrurile pe care vreau sa le intreb cand ajung acolo. Am tot amanat lucrul asta si acum, cand mai am o noapte si ajung la doctor mi se pare ca la toate intrebarile mi s-a raspuns pe forum.
Apropo de ce citeam cu cresa, si aici este la fel, si nu-ti trebuie nici o dovada ca esti insarcinata, trebuie doar sa te inscrii pe lista de asteptare, nu ai nici o garantie ca te vor primi, dar macar esti (oarecum) in evidentele lor. Avand in vedere ca la unele gradinite sunt liste de asteptare si de 2-3 ani, va dati seama ca poti sa-l inscrii si inainte sa fii insarcinata. O prostie ! Eu l-am rugat pe sotul meu sa se ocupe de problema asta, a sunat la cateva gradinite unde inscrierea s-a facut prin telefon, doar la doua ne-au chemat la fata locului.
Nu-mi pun prea multe sperante ca vom reusi in felul asta, stiu ca tot cu relatii la momentul potrivit, atunci cand il vom avea pe bebe, vom reusi. Asa a fost si cu doctorul.
Asa ca tineti-mi pumnii maine, sa-mi zica numai de bine, dupa cat am asteptat ...
O sa revin cu vesti, sper bune !

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Bun venit noilor gravidutze si bebei.
V-au mai trecut greturile ?
Vad ca pe mine m-au mai lasat putin,asa cat sa ma bucur de cele 3 mese si desert.

In Japonia ei socotesc sarcina ca si cum ar fi de 10 luni.
Eu ma gandesc ca sunt in luna a 4-a aici si in luna a 3-a in Romania.

NIKOLE,cu analizele de sange:vezi in carnetul de gravida sunt 3 foite pentru analize gratuite.Deci tre musai sa ti le faca medicul de 3 ori pe perioada sarcinii.Sa-i bagi caietzelul sub nas lu nenea doctorul.
Ai dreptul la ele plus ca-s gratuite.Acum nu stiu daca tu ai asigurare de sanatate japoneza sau nu.Daca nu ai cred ca-s mai skumpe.

Feteleeeee,o intrebare eco morfo e una mai amanuntzita ?
Vad ca aici,la spitalul unde merg eu fac 5 morfo pana in saptamana 38 a sarcinii.Or fi morfo ?Prima ,care am fakut-o la 11 sapt si ceva a durat vro 30 min si cred ca o masurat tot ce s-a putut vedea ?

O zi bunaaaaaa.

Samurai-lady 12 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput