Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 25
shoricutza spune:
Lacramioara, pe la pagina 8 iti pusesem si io 2 intrebari despre biscuitii hero si cerealele humana. daca ai timp, da-mi si mie un raspuns, te rog
...
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si revin, ce mancaruri complexe dati voi bebelusilor....Eu sunt inca l apiureuri de fructe si legume. Si cereale.Iaurt si branzica.
Nu am dat nici carne, nici ou. Astept la sf. lui februarie sa-mi dea voie doctorul pediatru.
lylysi ce intelegi prin lingurite. De cafea sau de bebelus?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
lingurite de bebelus, Mihaela. Adica mai maricele... eu am niste lingurite de plastic de mai multe culori destulde incapatoare. Ii dau cate un sfert de lingurita o data si aproximez cam cate lingurite pline a papat.
Azi dimineata a baut suc de protocale cu grapefruit facut de husband. M-am crucit, caci el de regula nu bea sucuri. Apoi n-a mai vrut decat ceai. Acum ii dau Hipp cu portocale si lamaie. Cel de fenicul cred ca-i placea mai mult...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Lacramioara, ma bucur ca a papat Alec mai bine. Eu i-am dat azi Anei galbenusul cu iaurt (noi papam iaurt Mili 3,5 grasime ca ala ne place mai mult) si l-a papat destul de bine asa. Poate incerci si tu combinatia asta.
Biscuitii hero nu sunt pentru peste 12 luni? ca io asa am vazut in cora... sau ai gasit tu pentru 8 luni? Si spune-mi si mie te rog ce cereale de la humana sunt mai bune ... eu pana acum tot de la milupa i-am luat si parca as mai schimba.
Pupici si somn usor la toata livada.
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
Scuze, Soricel, n-am vazut postarea asta. Zilele trecute mi-au mai scapat pagini la citit. Biscuitii Hero se dau de la 6 luni, scrie pe cutie. Dintre cerealele Humana cel mai mult ii plac lui Alec cele cu mar, portocala, banana si fructul pasiunii. I-am dat toate sortimentele, mai putin pe cel cu cirese care vine la rand dupa cel cu fructul pasiunii. Incearca-l si tu pe asta, sunt doua pungi la cutie.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
26octombrie spune:
bianca,
bine ai venit!
lacra,
mie acum mi-a picat o fisa: eu as lua-o mai subtire cu laptele;
nu mananca, e bine sa fie cu foamea in gat la masa urmatoare. cred ca el se satura cu lapte si-i place, asa ca isi face socoteala: ia sa o dau io in scarba mai repede, ca vine laptele!
sa ne intelegem, nu zic sa-l deshidratezi, doamne fere!, doar sa nu ii mai dai lapte cat bea, opreste-te mai repede si vezi ce face la masa urmatoare. eu asa as face.
daca vin la tine la ora mesei il ajut eu la pastrav cu lamaie!!! da un semn...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
bianca,
bine ai venit!
lacra,
mie acum mi-a picat o fisa: eu as lua-o mai subtire cu laptele;
nu mananca, e bine sa fie cu foamea in gat la masa urmatoare. cred ca el se satura cu lapte si-i place, asa ca isi face socoteala: ia sa o dau io in scarba mai repede, ca vine laptele!
sa ne intelegem, nu zic sa-l deshidratezi, doamne fere!, doar sa nu ii mai dai lapte cat bea, opreste-te mai repede si vezi ce face la masa urmatoare. eu asa as face.
daca vin la tine la ora mesei il ajut eu la pastrav cu lamaie!!! da un semn...
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
Am incercat, dar urla de foame...nu vroia nici cu lingurita, dar urla din baierile inimii, cum se zice... sa-i dau mai putin? Pai i se face foame mai repede si incepe iar circul.

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by bya
Salut!
Ma numesc Bianca, sunt din Arad si am si eu o ciresica, Maia, nascuta in 24 iunie care vrea sa intre in livada voastra.
Stiti deja cate ceva despre noi poate, de la prietena mea, DianaR.
Pupici!
Bianca siMaia (24.06.2006)
Bya bun venit!
Sedere cat mai placuta printre ciresele!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
shoricutza spune:
Lacra, iarta-ma, dar n-am inteles prea bine ... ai zis ca cerealele cu cirese vin dupa cele cu fructul pasiunii ... adica dupa ce criteriu? iar celelalte sunt cu fiecare fruct enumerat, sau combinate, sau cum?
miti2004 spune:
fetelor, multumesc pt sfaturile in legatura cu masa de legume, voi sunteti niste dragute, insa fi-miu si-a pus cu orice pret in cap sa ma termine nervos,
asa ca LYLY hai sa ne luam de mana, sau cel mai bine sa se ia cei 2 Alexi de manute.
Iata ce tocmai am patit azi: zic hai sa mai fac inca o schimbare, i-a fiert cartofi cu f putin ulei, am pus niste bulion f putin si dupa aia i-am pasat cu branzica de vaci facuta de mine.
NU a vrut sub nici un chip nici de la mine ( eu am incercat 2 lingurite si m-au luat nervii ) iar de la sot, dupa ce i-a bagat fortat niste lingurite ( la "sfatul" si indemnul meu bineinteles ) a VOMAT tot si ffff mult in jet ( cred ca si masa de biscuiti cu mere era pe acolo )....dupa care a tipat de foame si i-am facut un biberon de cereale pe care l-a ras pe tot 

CE MA FAC CU LEGUMELE SI CARNITA ???? ....ca galbenusul i l-am dat cu mere coapte si biscuiti si branzica dimineata....
Simt ca o iau razna....![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
CamiM spune:
Salutare livada!!
mai, mai, mai .. vremea asta isi bate joc de noi si astia de aici sunt niste...vorbesc de meteorologi acum!! Anunta ei furtuna mare cu zapada abundenta si se apuca de presara pe strazi din belsug sare si alte materiale antiderapante de ma gandeam mai mai zapezile din Buffalo sunt mici copii e langa ce urmeaza aici, si cand colo ce sa vad ninge asa doi trei fulgi care nu au rezistat nici macar pana sa imbrac pe Sofia sa iesim afara sa ii arat si eu zapada..
Dupa care a fost fain afara de am mers in parc la leagane!!![]()
avem si poze aici
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Ieri i-am introdus Andradei galbenusul (1/4), dar nu stiu daca din cauza lui, sau a legumelor, nu a fost deloc incantata. Asa ca mi-a mancat putin de tot. Intrebare, intrebatoare: dr. a spus sa-i dau 30 gr de carne. Banuiesc ca se refera la cea fiarta si pasata, nu?
Ieri a reusit si fiica-mea sa cada de pe canapea. A fost cumplit pentru mine zgomotul pe care l-am auzit. Pe ea am impacat-o repede, dar imi revine in minte povestea acelui copil care a cazut din pat, se simtea bine, si la 3 zile a murit.
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Da carne fiarta si pasata.

Imi pare rau ca a cazut Andrada mica.. off off cum mai plang ele ciresele ..
Sper ca sunteti ok acum!!Uite un
de la noi sa treaca bubu!!Cami &
Sofia poze Sofia