Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

26octombrie ce imi place aici e ca astia cand fac reduceri, chiar fac reduceri. Anul trecut am stat cuminte ca nu stiam ce sex are bebele din burtica( eu am aflat cu 4 zile inainte de a naste), dar anul asta mi-am luat revansa.
Cum sa nu cumperi un costum de iarna( ce-i drept nu la firma cea mai tare, dar merge pt. tavalit la anul prin noroi si zapada) cu 9 CAd. Cand 800 gr de iaurt biologic ma costa 3.50.?
Si ieri i-am luat o caciulita, identica cu cea pe care am luat-o acum vreo 3 luni, dar 2 numere mai mari( ca cealalta nu prea mai ii vine).Acum 3 luni am dat 8.90 si acum 2.99.

Si sa vorbim acum de marimi. Eu deja m-am prins de o chestie. 12 luni inseamna ceva la o firma si altceva la alta firma..... adica am hainute de 12 luni care ii vin deja si altele de 12 luni care sunt inca mari. Eu ii cumpar doar 18 sau 24 de luni. Ca sa fiu sigura.
Si nu trebuie sa ii fie prea stramte pe picioare ca are marc niste sunculite....
Pa. Ma intorc la tema.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Diana, de abia dupa ce am trimis mesajul meu am vazut ce ai scris despre slabit, dar mie chiar imi pari mult mai slaba ... cat ai slabit totusi?
Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

5 kg, de la 64 la 59 de la inceputul lui decembrie. Puteti sa urmariti evolutia mea in tickerul din dreptul numelui meu de la semnatura.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Bianca, uite ca a aparut mesajul! Bine ati venit!

Fetelor, poate va mai aduceti aminte de povestea cu prietena mea ce avea un examen important si eu am alaptat-o pe micuta ei... Ei bine de Bianca si Maia era vorba.

Lyly, felicitari ptr kg pierdut! Eu de 2 saptamani bat pasul pe loc... Cred ca trebuie sa iau masuri mai drastice. Alec mai suge?

Suge numai noaptea... Ce masuri drastice vrei sa iei? Adica de cate kilograme mai vrei sa scapi? Eu mai am 5-6 de dat jos.

Bya, bine ai venit in livada!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Bine ati venit Bianca si Maia;
spune-ne mai multe despre voi!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lacri, mai am 8 pana la 51. Masurile drastice ar fi un Monti. Totusi la a mea baza ii tzatza asa ca nu pot tine ceva f drastic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mikiion - pe mine una m-a impresionat mai mult mutrita asta http://www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070125 . Eu una sigur-sigur ca n-as rezista.

Bya - bine ai venit in livada. Asteptam amanunte despre cireasa.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Lacri, mai am 8 pana la 51. Masurile drastice ar fi un Monti. Totusi la a mea baza ii tzatza asa ca nu pot tine ceva f drastic...

Da' ce inaltime ai( daca nu-i secret) de vrei sa ajungi la 51? Sub 1,65? Ca doar asa s-ar explica...

Bulinuto, sa vezi ce-am facut azi. La pranz, am gatit 2 feluri pentru sclifosit. Pateu din ficat de pui, asa cum l-ai facut si tu, cu rosii si usturoi, si pastrav fiert cu nitica lamaie.
Incep cu pastrav, la sugestia sotului. Mananca Razacila vreo 3 lingurite. Apoi, ce-mi trece prin minte: hai sa-i dau si ficat de pui... ei, normal ca s-a cutremurat de scarba, ca de obicei, si n-a mai vrut nici peste.
Am revenit la cina cu peste si a mai papat vreo 3 lingurite. Apoi tot laptele a fost baza.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

lyly pai eu sunt o balena pe langa voi. Aveam in prima luna 74 , la nastere 86 si acum 70. Si inaltimea 1.63. 51 kg nu am mai avut de pe la 23 de ani. Iar ca dieta am, statul nemancata, ca nu am timp sa fac nici mancare din cauza unui banditzel.Eu nu stiu cum reusiti voi sa faceti si mancare si bebe si servici......Va admir.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

Si revin, ce mancaruri complexe dati voi bebelusilor....Eu sunt inca l apiureuri de fructe si legume. Si cereale.Iaurt si branzica.

Nu am dat nici carne, nici ou. Astept la sf. lui februarie sa-mi dea voie doctorul pediatru.

lylysi ce intelegi prin lingurite. De cafea sau de bebelus?

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diana, 5 kg in aproape 2 luni si in conditiile in care alaptezi mi se pare super ok. Felicitari!

Mergi la inceput