Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca si Maia bine ati venit in livada!! Sedere placuta!!

Luana fie si horticlutura {desi ma indoiesc ca daca seamana cu mine.. n-au nici o sansa bietele plante eu am omorat pana acum cateva randuri( cred ca de asta n-am catel sau alte animale ca as uita sa le dau sa manance sau mai stiu eu ce.)]ma rog ce o fi numai sa fie o directie..

Vorba Oanei cand va vad pe voi cum luptati cu kg si ele cad parca ma apuca si pe mine ambitia dar apoi vorba bancului ma asez cuminte pe canapea si ambitia trece..
Oricum felicitari Lacri si Diana!!

Miti sa stii ca si gogoshica mea are momente cand face nazuri la tot si mananca asa doua trei zile numai piure de squash sau cartof dulce restul sunt cah dar trece.. acum sincer nici nu ma mai agit daca papa bine daca nu la urmatoarea masa recupereaza ea, nemancata si sa ii fie foame nu sade ca papa lapte macar asa ca tot e ok. In plus daca a papat deja galbenus are ceva proteine la bord pe ziua respectiva deci poti sa sari linistita carnita.. parerea mea.

Virgi unde ai disparut? Sunteti ok speram.. pe undeva in plimbare.. nu?

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Doroti,cand ai timp,trece-ne si pe noi in listuta cu masuratori.La 7 luni Deli-cioasa mea are 7,300 kg si 69 cm.Fotomodel o fac,manca-o-ar mama pe ea de frumoasa !
Si noi am renuntat la cerealele NESTLE ca fac cocoloase si am cumparat MILUPA care sunt o bunatate!
Va pupam si va citim regulat,sa stiti.

Alina si bb Delia (7 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Alina superba fetita! Sa va traiasca!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Lacra, iarta-ma, dar n-am inteles prea bine ... ai zis ca cerealele cu cirese vin dupa cele cu fructul pasiunii ... adica dupa ce criteriu? iar celelalte sunt cu fiecare fruct enumerat, sau combinate, sau cum?

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Uite ca te tot confuzez... ordinea este aleatorie... am zis ca vin dupa, pentru ca, o data inceputa o punga, n-are sens sa-i desfaci alta. Trebuie sa o termini pe asta, in maxim 3 saptamani. Fiind mai multe sortimente de Humana,nu am apucat sa-i dau din toate... numai cu cirese nu i-am dat INCA, dar din pura intamplare au ramas la urma
Cele enumerate sunt toate la un loc, adica un singur sortiment cu: mere, banane, portocale si fructul pasiunii.
Alte sortimente mai sunt: 1. cu vanilie; 2. cu mere, dar fara lapte 3. cu cirese 4. cu banane si maracuja ( parca)

Cel cu mai multe fructe ar fi al cincilea. Altele nu mai stiu.

I-am mai dat de la milupa vreo doua sortimente.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Liana,acum m-am uitat, cel cu cirese are si banane si sfecla rosie Moama, ce combinatie... d-aia pesemne ca produsul are culoare rosietica, dupa poza de pe cutie

Miti, nu te mai stresa cu legumele... e clar ca nu-i plac. Uite ce gaselnita am... incearca si tu ficatelul de pui mixat cu mar copt. Azi doar asa a mancat Alec, bine, cantitate mica, adica miezul de la un mar copt de cca 100 gr. plus 2 lingurite ficat mixat, fiert cu usturoi si pulpa rosie. Decat deloc, e bine si atat!!!
Mai incearca si cartof copt cu mar copt si un pic de carnita. Sa fie marul preponderent, asta-i tot ce pot sa-ti spun, ca sa nu esuezi din nou. Ma repet, dar n-o sa te superi, mai bine mai putin decat deloc. Daca maresti proportia de carne sau ficat s-ar putea sa nu mai manance deloc. Si incearca si peste fiert cu lamaie cand va apropiati de 8 luni. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

of mai Lyly, treaba e ca eu am inceput sa-i dau legume de la fix 5 luni si a papat pana la 6 luni si 3 saptamani, adica aproape 2 luni fara nici o problema. Si absolut dintr-o data, adica fix de 2 saptamani de cand am ajuns aici ( cred ca e pura intamplare ) nu mai vrea....ca daca ar fi fost mofturos de l ainceput cu legumele macar stiam o chestie, dar lui chiar ii placeau...
azi la pranz imi propusesem sa-i dau numai o leguma, ma gandisem la dovlecel...acum ma gandesc sa-i dau cum ai zis tu, mar copt cu ficatel, macar sa incerc...insa daca din prima nu-i place nu mai vrea nimic pana la masa urmatoare , exact cum zicea si Carmina...of-of, mai-mai ( vorba Carcotasilor )

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Asta seara am incercat sa-i dau si cartof copt cu ficatel... va dati seama ca nici nu s-a pus problema
I-am dat tot iaurt cu cereale Humana. O lingura cereale si o lingura iaurt. Cam asta-i cantitatea pe care a reusit s-o molfaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara - tocmai ma vaitam ca de cateva zile Catalin nu mai papa deloc fructe. Dar deloc!! Aplica si el regula: "nu-mi place ce vrei sa-mi dai la masa asta...mai bine nu mai mananc deloc!". Si azi-dimineata i-am schimbat cerealele. I-am dat Nestle cu 8 cereale si a mancat tot, nu s-a grabit sar a mancat. Oare sa fi fost de la cereale? Cine stie...macar sa fie asta, ca-i voi cumpara pana la majorat Nestle.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Alina superba fetita! Sa va traiasca!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Multumesc.Si Petra e dulcica rau de tot,ca toate cireselele de aici,de altfel.Sa-i pupe mama obrajorii aia bucalati !

Alina si bb Delia(7luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Salutare livada!!
mai, mai, mai .. vremea asta isi bate joc de noi si astia de aici sunt niste...vorbesc de meteorologi acum!! Anunta ei furtuna mare cu zapada abundenta si se apuca de presara pe strazi din belsug sare si alte materiale antiderapante de ma gandeam mai mai zapezile din Buffalo sunt mici copii e langa ce urmeaza aici, si cand colo ce sa vad ninge asa doi trei fulgi care nu au rezistat nici macar pana sa imbrac pe Sofia sa iesim afara sa ii arat si eu zapada..
Dupa care a fost fain afara de am mers in parc la leagane!!
avem si poze aici

Cami & Sofia
poze Sofia

Mai dar ce "frig" e la voi!!! Si ce de zapada!!!
Oricum Soficu e cea mai fericita. Las ca vine ea si iarna, poate la anu'

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput