Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Am pus si eu cateva poze mai noi, sper caq o sa descoperiti si o ... surpriza printre ele...

http://family.webshots.com/photo/2754487420094600528evjREo

sper sa mearga, ca parca le-am facut publice. daca nu, dati de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ralucis am vazut surpriza...Petra o singura data mi-a facut o asa surpriza...cred ca avea vreo 2 luni

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Mihaela tot ce pot sa spun este ca Marc are stofa de fotomodel cemai! Cata degajare in fata camerelor

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

mai diana, da fata ta e iute foc! zici tu ca nu prea mananca, dar compenseaza la capitolul vioiciune si mobilitate! noi inca o asteptam pe ilinca sa faca si ea nostimade din astea, mers de-a busilea, scormonit prin cosuri, verificat sertarele, ehhh...

sa stiti ca nici eu nu ma mai stresez cu greutatea. copilul arata bine, e ager, istet, nu ma mai doare asa de tare ca alti bebelusi sunt mai grasuti cu 2-3 kg, asta e, fiecare cu ritmul lui. si nici cu mancarea nu ma mai stresez, mai nou ii dau sa manance mai putin si mai des, adica am mai bagat o masa. mancam asa, dimineata la trezire san, pe la 10.30-11 fructe cu cereale sau cu putin iaurt, la 13.30-14 supa crema cu ou sau carne si putin piure de fructe, sau supa crema cu cereale si/sau ou si carne si desert de fructe, pe la 17.30 iaurt/branza cu fructe sau banana cu para/alt fruct/, la 20.30 un biberon de 200 de ml de cereale cu lapte si la culcare, 22.30, san
imi pare ca ii merge mai bine asa.
doroti, nu mai fi suparata, sunt sigura ca ioana chiar nu a vrut sa faca referire la tine cand a scris cu majuscule anumite cuvinte. banuiesc ca le-a scris asa doar pentru a sublinia ideea in sine, nu competentele noastre in domeniul despre care vorbea. la fel cum cred ca nici roxana nu a vrut sa o jigneasca in vreun fel pe ioana cu postul sau. hai, mai fetelor, de ce trebuie mereu sa cautam in cuvintele noastre conotatii care, de fapt, nu exista nici macar sub forma de intentie in mintea celui care le-a scris? pe cuvant ca eu de la anterioarele "polemici" de aici, recte cele referitoare la culorile posturileor, etc, am cautat sa evit orice fel de "tonalitate" a mesajelor, a cuvintelor mele, doar pentru a eluda interpretarile, pentru ca nu imi propun niciodata sa jignesc pe cineva de aici sau sa fiu rautacioasa cu acea persoana. va rog,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara, ciresici!

Bulinuto, "La multi ani fericiti" alaturi de familia din ce in ce mai numeroasa

DianaR, Luana, Mihaela, Ralu, frumoase poze! Sa stiti ca eu nu mai am timp nici macar de poze

Arabela, tare rau imi pare pentru sarcina. Poate totusi nu-i oprita din evolutie

DanaPuiulet, felicitari pentru dintoc!
Luana, esti bine dispusa, vad eu bine! Eu nu-s, caci trag tare inainte de a parasi scarbiciul actual.
Doroti, nu te considera nimeni asa cum ai spus tu, si sincer, te-ai cam suparat degeaba, asa cum am facut si eu zilele trecute, cand Andreea imi explica ce inseamna sleit, de parca n-as cunoaste limba romana... dar pana la urma mi-a trecut. Important este faptul ca pana la urma mi-am dat seama ca oricine poate face o gafa fara intentia de a ofensa. Dar in cazul de fata, cireasa noastra, Ioana, nici macar n-a gafat. Asta-i parerea mea si mi-o mentin.

Si acum, sa vin si eu cu vestile bune: ne iese al doilea dintoc, alaturi de primul. Si inca ceva: asta seara dl. Razacila a zis MAMA de mai multe ori! Yeeeee! In sfarsit

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

poza cu surpriza tocmai vad ca mi-a disparut din album. sa inteleg ca mi-au sters-o cei de la webshots???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

poza cu surpriza tocmai vad ca mi-a disparut din album. sa inteleg ca mi-au sters-o cei de la webshots???

Crezi ca verifica cineva continutul albumelor? Ar fi curios sa-si fi bagat nasul cei de la webshots in albumul tau ca sa-ti stearga poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lacri, PuiuDana, felicitari pt dintzoci!
Alec vorbaretz, acuma faci mami si o fetitza, nu?

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Buna seara, ciresici!

Si acum, sa vin si eu cu vestile bune: ne iese al doilea dintoc, alaturi de primul. Si inca ceva: asta seara dl. Razacila a zis MAMA de mai multe ori! Yeeeee! In sfarsit

WOW!!! BRAVOOOO! FELICITARI!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by ralucis

Am pus si eu cateva poze mai noi, sper caq o sa descoperiti si o ... surpriza printre ele...

http://family.webshots.com/photo/2754487420094600528evjREo

sper sa mearga, ca parca le-am facut publice. daca nu, dati de veste!

vreau si eu sa vad surpriza!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput