Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 19
amiss_zip spune:
Arabela iti urez multa forta sa treci peste aceste momente grele si sa iti dea Dumnezeu cat de curand o bucurie mare
!
Carmina un calduros La multi ani! Acum e sansa ta daca vrei sa te rasfeti cu un Krem[;-)] sunt aici
. Saptamana trecuta am facut unul pentru alta gravidutza
.
Luana
ce mare e Hora!!! Mai... ia mai zi ce mai papa fata asta!![]()
Ama mniam ce bine "suna" papa lui seby.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
DianaR spune:
Salut fete dragi! Ieri am mai facut o tura in Ungaria de unde am luat o gramada de borcanele care nu se gasesc pe la noi (cel putin in Arad si Timisoara). Si a papat fata mea si fructe binisor, borcanel cu iaurt de la hipp si cu orez de la Humana (asta chiar i-a placut tare mult). Deci poate rasare soarele si pe strada noastra ca tare ma ecajeam ca nu papa fructe...
Carmina, la multi ani, sarcina usoara si sa-ti traiasca Mihnea bebe haios! (am vazut filmuletul...
).
Arabela, imi pare rau sa aud asta... Las ca vine el bebe2.
Doroti, Ioana, hai nu mai fiti suparate! Uite un pupic
si o floare
ptr amandoua!
Apropo de greutati. Recunosc, m-am stresat tot timpul cu greutatea copiilor mei, amandoi doua dezastre in materie de mancat si luat in greutate. Acum ptr mamicile stresate ca puiutii lor nu sunt suficient de grasuti: intr-un fel Ioana are dreptate. Nu poti face o adevarata statistica din datele declarate de noi aici, de ce? Pentru ca in cei 2 ani in care activez pe forum, am ajuns la concluzia ca mamicile de copilasi slabuti nu declara greutatea copilasilor lor decat la subiecte in care vreuna din mama se declara disperata de greutatea copilului. Cu Vladut eram intr-adevar disperata. Plangeam, el se incadra la distrofici si nu stiam ce sa mai cred... Cand a ajuns la un an de am dat peste un subiect proaspat deschis de o mamica disperata, ca fetita ei e slabuta etc. Nu va va veni sa credeti cand am vazut mamici de la subiectul cu copilasii de varsta lui fiu-miu care saracele nu prea scriau acolo din varii motive (poate si din cauza ca bebelusii lor aveau problema cu greutatea) si prin urmare nici nu declarau greutatile la subiectul cu copilasii. In schimb si-au dat drumul la acel subiect despre copilasi slabi. A doua zi am declarat si eu datele lui Vladut la subiectul cu copilasi (pana atunci imi fusese rusine...). Si dintre copilasii de aici de pe lista cireselor sunt precis destui cu greutatea spre limita inferioara sau sub, dar din motivele descrise de mine nu le declara. Am ezitat si eu de multe ori sa declar greutatea Timeei, dar apoi m-am gandit: mie imi prinde bine cand vad ca mai sunt si alti bebelusi manechini. De ce nu as face si eu un bine altor mame, sa la mai alung din stres?
Stresul greutatii exista, fie ca o declaram sau nu.
Maaama cat am scris...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
DianaR spune:
Dana, felicitari ptr dintuc!
Si bineinteles ca uitam: am pus poze noi pentru cine pofteste!
Neda, mie 6400 la 8 luni imi pare excelent pentru puiutul tau. El e prematur asa ca trebuie sa te raportezi la un copil de 5 luni jumate nu 8 luni... Deci e f bine, ati recuperat frumos!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Anileda spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Dana, felicitari ptr dintuc!
Si bineinteles ca uitam: am pus poze noi pentru cine pofteste!
Superbe poze! Timeea e dulce foc!
Mi-a placut salopeta asta: http://new.photos.yahoo.com/adelinaliliana/photo/294928804200965832/0
amiss_zip spune:
DIANAR ce sa zic...Timeea este o domnisoara in toata regula! Aveti niste hainute foarte dragute
!
Se ridica in cadita
si Petra are tentative dar o potolesc
.
o intrebare: gaina aia de pe jos e adevarata??? Intrb pentru ca eu inca nu am placa video buna si vad totul in nuante de albastru.
Amiss
amiss_zip spune:
aha...am depistat jucaria de la lacra! Foarte interesanta!
Amiss
mikiion spune:
CarminaLa Multi Ani!!!
Si eu cred ca te strezezi prea mult. Si mie mi se pare ca ai un copil f. f. avansat( il compar cu al meu, care este gras...Si ce daca, ca nu are asa progrese. Am si eu scuze ca e prematur putin, dar .....).Chiar l-am admirat cu sotul in ultimul filmulet.
Dorotinu te supara. Eu habar nu aveam ce studii ai facut tu, asa cum nici tu nu stii despre mine. Si as fi putut sa te jignesc fara sa stiu. Poate nu avea nici o legatura cuvantul acela cu tine. Sper ca luni sa vii cu bateriile incarcate. Si vesela
Miti si DianaRnu aveam de gand sa-i dau lu Marc fara grasime, branza sau iaurt. Aici nu se recomanda, cat ar fi de gras copilul. Grasimea e recomandata pt. dezvoltarea creierului. De aceea m-am enervat cand mi-am dat seama ce putina grasime are branza pe care ma bazam eu. Nu-i nimic am facut papanasi cu ea.
Acum mananca ricotta si ii place, in general. Nu ca s-ar omora f. mult, dar incet incet il pacalesc eu.
Ma bucur ca a mancat brocoli. Mie mi-a venit rau de miros cand l-am facut
, as fi jurat ca nu va manca.Dar «individu» manaca !!!!
DianaR M-am uitat si la poze. Ce jucarii frumoase are printesa. Si rochita rosie.... Gata m-ai convins, mai incerc o data, poate imi iese si mie o fetita
.
Am vorbit luni cu doct, si mi-a spus ca el reomanda 2 ani intre nasteri, cu cezariana, ca-i mai sigur pt. sanatatea mea.
S-a uitat la sanii mei, care au dimensiuni f. diferite. Si mi-a confirmat ce banuiam. Sanul operat e mai mic din cauza asta. Si va ramane o diferenta, dar nu asa vizibila ca acum.
Mai incerc sa va citesc pe apucate, ca atunci cand ma apropii de calc, de obicei imi fac temele.
Si in plus daca lipesc 6 ore de acasa, ajung cu un san super umflat de lapte ca la furia laptelui. Si ma si doare..... Ce sa fac, ca nu am conditii la facultate sa scot din lapte?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
neda spune:
DianaR-ai dreptate .A luat binisor in greutate daca ma gindesc ca ca s-a nascut cu 1400gr.Dar s-a nascut la 8luni , deci ma raportez la greutatea bb-lor de 7 luni.Ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca de 2 luni cam stagnam. Oricum iti multumesc 
Am vazut poze cu micutii tai, tare scumpi sunt.Imi doresc atit de mult sa mai fac si eu un bb cit de repede.
neda si Mihaitza
26octombrie spune:
dianaR,
poze de poze...!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
mikiion spune:
Nedaeu sunt mai noua pe aici. La cate saptamani ai nascut? Eu la 36 si 4 zile , dar era grasut pt. ca am avut diabet de sarcina( avea 2990 si apoi a scazut, mult, la 2600)
Am revenit sa va pun o poza www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070126" target="_blank">aici, ca sa va inveseliti.
E iar facuta la fotograf, dar e gratuita. Ne-a agatat o stagiara intr-un magazin, si ne-a rugat sa ne foloseasca copilul de model, si ne-a dat in schimb o poza gratis.
Eu n-as fi vrut , ca era nemancat Marc si de fapt ne grabeam spre casa. Dar sotul, abia a asteptat ocazia. Si s-a chinuit saraca fata cu un Marc miorlait... Abia in final a iesit poza asta.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc