Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 18
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Doroti,draga mea,de ce esti suparata?????Ca presimt ca asta e doar descarcarea,ai tu altceva pe sufletel!!!Nu te suparai tu cu una cu doua!!!Ioana a dat explicatii pentru toate care poate nu stiu!!!Hai nu mai fi suparici,te rog!!!Se poate?
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Eu nu mam suparat pe voi mai, mam suparat pe chestia ca mia explicat Ioana cei aceea STATISTICA, mie, care ea, statistica imi sta in git cit de mult am invatato.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Sarcina mea e oprita in evolutie, dar mai asteptam pana miercuri totusi.Si probabil ma asteapta o eliminare sau un chiuretaj.Tare frumos!
Pupici la toata livada!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
Arabela imi pare rau.Da nu fi trista, ca ai o viata inainte si eu sunt sigura ca DD te va ajuta sa faci si sa nasti al doilea copil.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Cat despre explicatiile mele, imi pare rau ca va deranjez de atat amar de vreme, puteati sa-mi spuneti mai demult si nu va mai plictiseam; nu o sa o mai fac. (Asa ca Doroti, fa-mi un ultim favor si dileste-ma din lista aia de tot!)
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Nu mai inteles corect de loc.
Eu am zis ca mai suparat, nu cu explicatiile, nu cu parerea ta, da cu cuvintul STATISTICA scrisa cu majuscule parca ar fi o accentuare ca eu nu stiu cei asta.Desigur ca toata lumea stie cei asta, dar mai ales acei care inca mai fac o facultate pe ea.
Si asta nu inseamna ca mam suparat pe livada sau pe informatia ta, sau pe opinia ta.Stii bine cit de tare te respect si cit de atre apreciez tot ce ne spui.
Da iaca cu "(Asa ca Doroti, fa-mi un ultim favor si dileste-ma din lista aia de tot!)" nu credeam vreodata ca o sa aud(citesc) asta de la tine.Ori ai o zi proasta, ori esti obosita, da daca nici una nici alta apoi aici eu sunt de vina si in asa caz mai bine tac eu.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
Edit: am sters la inceput o parte din textul Ioanei si sa primit cu litere foarte mari, de aceea am editat ca sa pun fonturile corecte.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Ioana,nici prin gand sa nu iti mai treaca sa pleci de la noi!!!Tu intotdeauna ne-ai ajutat pe fiecare in parte si noi am citit cu interes mesajele postate de tine!!!!!Sigur are Doroti ceva pe suflet si i-a casunat asa!!1Hai mai fetelor,nu mai va suparati !!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Da am, sincer mam saturat sa ma creada lumea proasta.Eu inteleg ca am nascut un copil, si ca am mai perdut din abilitati, si ca numai sunt ca inaite, slaba, frumoasa, desteapta si indrazneata, dar eu aici asa va iubesc si va respect si hop Ioana, cea pe care o respect mult imi scrie cu litere mari statistica, asta pentru mine a fost ca si cum miar fi zis proasta.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
zax spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Aa..si o intrebare: voi le dati calciu bebeilor?[/purple]
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian[/b]
Eu ii dau lui Horia calciu gluconic 10ml/zi - 10 zile/luna; (la recomandarea dr.)[/font=Comic Sans MS]
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Carmina, la multi ani fericiti alaturi de familia ta!
Fetelor cerealele cerculet sunt din acelea pentru noi de la Nestle.Cum lui Victor nu-i plac cerealele pentru varsta lui deloc, am incercat cu acestea si ii plac la nebunie.
Sarcina mea e oprita in evolutie, dar mai asteptam pana miercuri totusi.Si probabil ma asteapta o eliminare sau un chiuretaj.Tare frumos!
Pupici la toata livada!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
Imi pare foarte rau sa aud asta. Poate totusi.... Nu stiu; oricum sanatate multa, speranta si incredere ca va fi bine!

Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
adriana spune:
Arabela, imi pare rau de sarcina mica
.. Poate nu e adevarat, nu poti sa mai vezi si alt medic.. scuze daca par aiurea..
Doroti, nu te mai supara si tu, uite o
de la mine. Esti o draguta tu!
Nu cred ca te considera nimeni.. cum ai spus(nici nu vreau sa scriu cuvantul
)
Carmina, la multi ani mamico !!

Sa ai un bebe sanatos si cumiiinte.. De Mihnea, sa nu mai zici nimic 
Io cred ca ai luat cartile alea despre crescut copii prea in serios.. bebele tau bate livada
(sper sa nu supar alte cirese)
Apropo, si mie imi convin datele bebelusilor.. nu ma deranjeaza ca-s mai mari/ mai grasi/ mai subtiri etc..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
shoricutza spune:
Salutare livada!
Carmina, la multi ani!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta minunata!
Arabela, imi pare tare rau sa aud asa veste ... dar poate, poate, cine stie, o fi totusi totul bine ... Daca nu, vine el pana la urma bb2 cat mai repede.
Dana, felicitari ptr dintoc!!! E baiat mare, ce mai!
Ana va multumeste foarte mult pentru felicitari.
Nu-mi vine sa cred ca fetita mea dulce a implinit 8 lunitze ... nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 luni de cand am nascut
...
Lya spune:
Carmina,La multi ani fericiti!
Sarcina usoara si un bebe cuminte , mancacios si dormicios!
Am vazut filmuletzele si mi-am inceput frumos ziua cu rasul lui Mihnea.E un copil dulce, dulce!
Arabela,m-am intristat cand am citit de sarcina ta.Sper si eu sa fie o eroare pe undeva si bebe sa fie bine.Si eu am pierdut o sarcina si stiu cat de greu e,nici nu vrea sa-mi amintesc.Multa sanatate si sa ne ti la curent.
Danutzo,felicitari pt dintisor.Nici noi n-avem nici unul.
Luana,bine ca esti aici!Mai vrem retete,mai vrem!Cerealele cerculet sunt Cherios de la Nestle,avem si noi pt Rut,i-am dat odata doar sa vad daca-i plac la Erik si e innebunit dupa ele.O sa-i mai dau cand o mai creste ca sunt cam dulci.(le manca mamasa alea ca-i plac si ei)
Ama,totusi care-o fi secretul ca papa Seby asa bine?Faptul ca nu l-ai mai stresat?A inceput asa brusc sa manance,sau cum?Ce iaurt folositi?
Si al meu incepe sa pape mai bine,ieri a batut recordul la legume(of course,combinate cu iaurt zdravan de la napolact)si cu o revista in fatza care-l tinea ocupat iar marul l-am pacalit sa-l pape dar numai copt (e f bine si asa)si combinat cu cereale Humana.
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
doroti_5 spune:
Fetelor va doresc un we placut.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem