Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 17
zax spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Si.....anuntam aparitia celui de-al 5-lea dintisor!!!!Tocmai a iesit la lumina!!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
FELICITARI!!!!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
ama_kaly spune:
Ioana unde pleeeci???
Eu te citesc si imi sunt de foarte mare folos toate informatiile pe care ni le dai! Uite o
si revino printre noi!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
Hei, buna ziua mamici frumoase!!!!
Va multumesc din suflet pentru urarile de bine, cele facute pe forum, la telefon si pe messenger. Este intr-adevar foarte placut mai ales cand de ziua ta (a mea) trebuie sa stai ca de obicei sa pazesti copilul sa nu-si bage mainile in priza
. Dar lasa ca ma destrabalez eu maine seara
....
Puiu de Dana, nu prea am inteles mesajul tau legat de sarcina, cum adica anul trecut pe vremea asta erai insarcinata dar ai pierdut sarcina
? Ma lamuresti si pe mine ca sunt cam
in cap? 
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ama_kaly spune:
Seby tocmai a mancat un costronel intreg de piure cu ficatei facuti in sos.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
carminabulina spune:
Of acum am citit mesajul tau, Doroti si sa fiu sincera nu prea vad unde a dranjat mesajul Ioanei. Nu vreau sa fac pe avocatul ei, Ioana stie sa se apare si singura, asta daca simte ca e cazul sa o faca, insa ma intriga un pic, si oricum asa ar fi cinstit, sa intervin in favoarea mesajului ei pentru ca eu l-am gasit pertinent, linistitor si prietenesc intr-un context in care mai toate ne plangeam ca nu ne mananca copii destula mancare.
Am citit si recitit mesajul Ioanei pe urma si pe al tau si tot nu am inteles ce te-a deranjat, te-a suparat atat de rau. Tu scrii acolo ceva de "statistici" dar exact exact tot nu m-am prins unde e buba.
Stiu ca vei spune ca Ioana este prietena mea si bineinteles ca ii iau apararea... dar aici nu e vorba de cine are sau nu dreptate ci de faptul ca eu nu am inteles ce a deranjat in mesajul ala. Si asa prietene cum suntem si noi mai avem diferente de opinii, si ohoho inca cate, dar trebuie sa recunosc ca oricat de acida ar putea sa para, niciodata, dar NICIODATA nu este rea sau rau intentionata. Are intotdeauna argumente la ceea ce sustine, argumente solide si incearca, pe cat posibil, sa-l faca pe interlocutor sa inteleaga punctul ei de vedere si nu sa i-l impuna.
INSA aici nu este vorba despre asa ceva. Pur si simplu a intrat si ne-a incurajat, sau cel putin asa am perceput eu mesajul ei...de aceea intreb inca o data: unde este greseala? unde a gresit?
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Seby tocmai a mancat un costronel intreg de piure cu ficatei facuti in sos.
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Zi-mi repede ce sos ca eu acum ii prepar ficatelul, plizzzz!!!!
Ah, vad ca a aparut si Ioana si se cere stearsa din lista. Nu stiu de ce dar cred ca Ea chiar vorbeste serios. Pacat.....
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Hei, buna ziua mamici frumoase!!!!
Va multumesc din suflet pentru urarile de bine, cele facute pe forum, la telefon si pe messenger. Este intr-adevar foarte placut mai ales cand de ziua ta (a mea) trebuie sa stai ca de obicei sa pazesti copilul sa nu-si bage mainile in priza. Dar lasa ca ma destrabalez eu maine seara
....
Puiu de Dana, nu prea am inteles mesajul tau legat de sarcina, cum adica anul trecut pe vremea asta erai insarcinata dar ai pierdut sarcina? Ma lamuresti si pe mine ca sunt cam
in cap?
5+
uite cum cresc
Daaa!Ai inteles bine de tot!Si la sf lunii august am ramas din nou gravidutza cu Misiulica Andrei care acum vrea sa mute mobila din casa si o sa reuseasca el pana la urma!Trage de mobila ceva de speriat!!!
Ioana,nici prin gand sa nu iti mai treaca sa pleci de la noi!!!Tu intotdeauna ne-ai ajutat pe fiecare in parte si noi am citit cu interes mesajele postate de tine!!!!!Sigur are Doroti ceva pe suflet si i-a casunat asa!!1Hai mai fetelor,nu mai va suparati !!!

ama_kaly spune:
Carmina, eu nu sunt prietena Ioanei, si tot nu mi s-a parut jignitor mesajul ei.E o greseala de intelegere/interpretare la mijloc.Eu nu kred ca Ioana a spus ce inseamna statistica pentru k noi nu am sti, adik cu scopul de a jigni pe cineva de aici sau de a se da mare in vreun fel, asa cum vad ca s-a inteles.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Sosul l-am facut asa: am fiert ficatul bine, apoi am aruncat apa in care a fiert.Am pus mai putina apa la incalzit si am pus iar ficatul in ea.Dupa ce da in fiert pui rosiile decojite-eu i-am pus doua rosii si putin suc din ala din borcan- (mie mi-a pus socra-mea special pt Seby rosii de-astea intregi in borcanele fara sare, fara conservanti ) si lasi sa fiarba vreo 10-15min.Eu i-am mai pus lui Seby si putin usturoi in sosul asta si o lingurita de ulei de masline.Iese delicios amestecat cu piure facut cu putin iaurt.Seby a mancat tot si kred k dak ii mai dadeam mai manca.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by zaxquote:
Originally posted by puiudana2004
Si.....anuntam aparitia celui de-al 5-lea dintisor!!!!Tocmai a iesit la lumina!!!!
FELICITARI!!!!
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()