Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 16
26octombrie spune:
arabela, imi pare tare rau de ce aud! dar te mai duci la un medic, da? ca la cati idioti am intalnit/auzit de in medicina romaneasca, nu mai poti pune baza pe nimic. poate nu e buba.. 
da cerealele cerculetz pentru adulti nu au zahar?? cum se cheama dansele?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
abibrinza spune:
Luana, eu sunt din Cernavoda si e un sigur medic bun pe aici.Plus ca am vandut masina si saptamana urmatoare vine cealalta si nu am cum sa ma deplasez cu un bebe atarnat si dependent de tzatza.Dar sarcina a scazut ca dimensiuni de saptamana trecuta pana acum si totusi mai asteptam.Doctorul meu e impotriva chiuretajelor asa ca mai am un motiv in plus fata de ecografii sa cred.
Sincer, au miere cerealele.Dar eu sunt in categoria de mama disperata careia nu ii mananca nimic copilul.Cerealele sunt Cherios daca nu ma insel.Am aruncat punga si sper ca nu ma insel.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
Roxana Claudia spune:
Arabela e tare nedrept ce ti se intampla. Iti doresc sa treci peste necazul asta cat mai usor cu putiinta. Nu prea ma pricep sa consolez, insa sunt tare necajita pentru tine. ![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
26octombrie spune:
puiudana, si noi pupam dintishoru' asa, ca de la un pui mai amarat, fara nici un dinte in gura.. n-avem, dom'le, nici macar unu, asa, de prasila (cum s-or prasi dintii??)
la mai multi!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
puiudana, si noi pupam dintishoru' asa, ca de la un pui mai amarat, fara nici un dinte in gura.. n-avem, dom'le, nici macar unu, asa, de prasila (cum s-or prasi dintii??)
la mai multi!
Luana siHora - 14 Mai 2006
io tot cresc
Saru-mana!Daca vrei,dam cu imprumut vreo 2 numai sa aiba fata cu ce sa muste!Si ni-i dati voi!!!!
Roxana Claudia spune:
Doroti - nu fi suparata!! Intr-adevar si eu cred ca Inaioana incearca sa exprime mai mult decat parerile proprii, cateodata strecurand fraze care ori nu-s potrivite ori sunt ofensatoare prin explicatiile atat de "amanuntite". Eu una intru aici pentru ca le consider pe toate mamicile la un anumit nivel de educatie. Sa ridice mana cine nu stie ce-i aia o statistica!!!!![]()
Cu toate astea.....iau si eu ce-i bun din toate "parerile" si tare mi-e de folos!!![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
ralucis spune:
Buna fetelor! Arabela, imi pare sincer rau sa aud asemenea vesti, dar, vorba Luanei, poate mai mergi la un doctor sa mai vezi o a doua opinie, nu se stie niciodata! Iti tin pumnii!
BTW, mie mi-a venit ciclul dupa opt zile de intarziere, dar nu-i bai, vom persevera pt bb 2!
carmina, LA multi ani! Numai sanatate si tot ce iti doresti tu, sarcina usoara si un copil sanatos si cuminte!
ama, la noi calma baby nu prea a functionat, acum am trecut la maceratul de tei argintiu, 4 picaturi seara in apa sau ceai, si pare ca e mai bine, doar o trezire pe noapte!
luana, super, super bancurile, i le-am aratat si lu' barbate-miu...
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Doroti - nu fi suparata!! Intr-adevar si eu cred ca Inaioana incearca sa exprime mai mult decat parerile proprii, cateodata strecurand fraze care ori nu-s potrivite ori sunt ofensatoare prin explicatiile atat de "amanuntite". Eu una intru aici pentru ca le consider pe toate mamicile la un anumit nivel de educatie. Sa ridice mana cine nu stie ce-i aia o statistica!!!!
Cu toate astea.....iau si eu ce-i bun din toate "parerile" si tare mi-e de folos!!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Roxana-Claudia, ai fi putut foarte bine sa mi te adresezi mie , nu sa vorbesti despre mine de parca nu as fi fost aici.
Cat despre explicatiile mele, imi pare rau ca va deranjez de atat amar de vreme, puteati sa-mi spuneti mai demult si nu va mai plictiseam; nu o sa o mai fac. (Asa ca Doroti, fa-mi un ultim favor si dileste-ma din lista aia de tot!)

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
adib spune:
taram, taram, taram
iar .... ?!??!?!?!
ANA si ALEXANDRU LA MULTE LUNI!!!!
CARMINAAAAAAA
LA MULTI ANI!!!
Sarcina usoara si numai fericire.
Arabela
rabdare si perseverenta. pina nu ai dovada clara "in mina" nimic nu e sigur.
W-end placut. Iar luni sa va gasesc vesele. pe toate!!!