Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Anileda spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Si.....anuntam aparitia celui de-al 5-lea dintisor!!!!Tocmai a iesit la lumina!!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Felicitari!!!
Si multa sanatate puiului

Anileda spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
WOMAN: What would you do if I died? Would you get married again?
MAN: Definitely not!
WOMAN: Why not - don't you like being married?
MAN: Of course I do.
WOMAN: Then why wouldn't you remarry?
MAN: Okay, I'd get married again.
WOMAN: You would? (with a hurtful look on her face)
MAN: (makes audible groan)
WOMAN: Would you sleep with her in our bed?
MAN: Where else would we sleep?
WOMAN: Would you replace my pictures with hers?
MAN: That would seem like the proper thing to do.
WOMAN: Would she use my golf clubs?
MAN: No, she's left-handed.
WOMAN: - - - silence - - -
MAN: Shit.
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

doroti_5 spune:
Ioana uite ca mai suparat.
Iti zic mai jos de ce.quote:
Originally posted by inaioana
Doroti, compararea greutatilor copiilor mi se pare o idee foarte proasta si paguboasa. Eu consider ca atat vreme cat copilul are o crestere constanta in greutate, atata vreme cat e sanatos (deci nu cand e racit, ii ies dintii sau are vreo alta boala) totul e in regula.
Copilul meu nu a avut o crestere constanta, a luat asa:
1luna - 750gr, asta cu tot cu scaderea de 270gr, adica a luat 1020gr
2luna - 600gr
3luna - 600gr
4luna - 300gr
5luna - 900gr
6luna - 1300gr
7luna - -300gr (a scazut)
8luna - 500gr
Daca crezi ca asta e o crestere constanta...
Si copilul meu a fost si este sanatos, nu mia racit, decit a avut mucusori o data, are un program bun, nu se scoala noaptea(ma rog foarte rar), si de la luna a 5a o hranesc diversificat.
Asta ar insemna ca copilul meu nu e in regula.Dar te asigur ca e asa, pentru ca ultimul control sa facut acum o saptamina la cel mai dun centru diagnostic din tara.quote:
Este absurd sa compari copilull tau cu un altul care are alte date genetice (alta mostenire de la parinti), alta greutate la nastere, alt tip de alimentatie, alte situatii particulare (boli, alergii), alt temperament si program zilnic...etc etc.
Eu nu compar un copil cu al meu, eu ma uit intre cit variaza greutatea sa zicem in luna a 6-a, ce mai mare, cea mai mica, si cu ceva abateri, si daca se incadreaza copilul meu acolo e bine.Si sa stii ca eu ma uit mai mult la datele despre fetite, pentru ca stiu ca evoluiaza foarte diferit de baietei.quote:
Media de greutate pe care o vezi in tabele este o medie STATISTICA.
Asta inseamna ca s-au masurat/cantarit o gramada de copii de acea varsta si s-a imartit rezultatul la nr de copii masurati. Ce iti poate spune tie asta? ABSOLUT NIMIC! E ca si cum s-ar face o medie statistica a noastra, a mamicilor si , la final, toate am fi prea grase sau prea slabe sau prea scunde/inalte fata de o cifra pana la urma arbitrara, fara a se lua in considerare nimic altceva. Nu ar fi o tampenie?
Uite aici mam suparat. Poate oi arata eu prosta din postarile mele, dar sa stii ca eu am idee ce inseamna STATISTICA, dupa cum am absolvit facultatea de CIBERNETICA, INFORMATICA SI STATISTICA ECONOMICA, si am facut atita statistica in 5ani, ca am eu idee cei asta.
Si daca se face media statistica a mamicilor, ar trebui sa fie careva citerii, eu cind ma uit la greutati, ma uita la acelasi numar de luni, la acelasi sex.Deci o media a greutatii mamicilor din livada, ar trebui sa fie mamici macar de aceeasi virsta, si la doar un copil nascut.quote:
Prin urmare, comparatia asta intre copii este o sursa de stres si nimic mai mult. Nu are nici o valoare de adevar, dupa parerea mea. Iar mamicile stresate fac mai rau unui copil decat lipsa unei mese din "programul" atat de bine stabilit de scheme si tabele...![]()
Si pentru mine asta e o sursa de informare si nu de stres, si am auzit doar o singura mamicuta, pe Neda ca ar fi stresata de greutatea copilului ca e cea mai mica de aici, in rest doar ca nu maninca copii.
Eu mam stresat atunci cind in loc sa ia in greutate a scazut, nu se stie din ce cauza, si credema copilul meu manica normal, nu face nazuri, si cind ii foame sa nu de Domnu sa nu fii pe faza ca e jala mare, cu scandal.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Anileda spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
Cum Facem Baie ?
....
...sounds familiar?!
Luana siHora - 14 Mai 2006
citez sotz: "de unde stie cum facem noi baie??"
puiudana2004 spune:
Doroti,draga mea,de ce esti suparata?????Ca presimt ca asta e doar descarcarea,ai tu altceva pe sufletel!!!Nu te suparai tu cu una cu doua!!!Ioana a dat explicatii pentru toate care poate nu stiu!!!Hai nu mai fi suparici,te rog!!!Se poate?
Luana,bune bancuri!!Ce bine sunt caracterizati berbantii astia!!!
abibrinza spune:
Carmina, la multi ani fericiti alaturi de familia ta!
Fetelor cerealele cerculet sunt din acelea pentru noi de la Nestle.Cum lui Victor nu-i plac cerealele pentru varsta lui deloc, am incercat cu acestea si ii plac la nebunie.
Sarcina mea e oprita in evolutie, dar mai asteptam pana miercuri totusi.Si probabil ma asteapta o eliminare sau un chiuretaj.Tare frumos!
Pupici la toata livada!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Carmina, la multi ani fericiti alaturi de familia ta!
Fetelor cerealele cerculet sunt din acelea pentru noi de la Nestle.Cum lui Victor nu-i plac cerealele pentru varsta lui deloc, am incercat cu acestea si ii plac la nebunie.
Sarcina mea e oprita in evolutie, dar mai asteptam pana miercuri totusi.Si probabil ma asteapta o eliminare sau un chiuretaj.Tare frumos!
Pupici la toata livada!
poze
Imi pare tare rau!!!Anul trecut,pe vremea asta,eram tare fericita ca sunt insarcinata,si chiar de ziua mea,am pierdut sarcina!!!Asa ca stiu prin ce treci!sanatate multa si capul sus!!!Vine el bebe 2!!!
abibrinza spune:
Dana, felicitari pentru dintisor!
Neda, si Victor e slabut.Ei au de recuperat si o vor face in timp.
Doroti, ai o Guguta sanatoasa si voinica.Nu iti mai face griji.
poze
abibrinza spune:
Dana, multumesc.E bine sa stii ca cineva se gandeste la tine.
poze

Andrei (6 mai 2006)
Hora - 14 Mai 2006