Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

De cateva zile mancaciosul Catalin nu mai vrea fructe. DELOC. IN NICI UN FEL DE COMBINATII. Am incercat fel si fel de trucuri fara succes. Astazi i le-am dat dimineata, desi de obicei erau in programul de dupa - amiaza. Ceva-ceva a ciugulit insa nu prea mult. Ar manca numai portocala. Asa ca de acum ma pot inscrie si eu in galeria pretentiosilor??

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Am sa postez iarasi mesajul legat de pupatul bebelusilor. Poate mai aflam parerile mamicilor:

Dupa cum spuneam, am citit in Dolto ("Cand apare copilul") ca nu e bine sa pupacim bebei pentru ca ei nu o considera ca pe o dovada de dragoste. Spune ca:

"pentru copil este un ritual care i se impune, pe care il suporta si care nu dovedeste nimic. Copilul isi manifesta dragostea atunci cand ii da parintelui sau jucariile, cand i se catara pe genunchi".

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Si.....anuntam aparitia celui de-al 5-lea dintisor!!!!Tocmai a iesit la lumina!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Carmina, la multi ani, sanatate, fericire, dragoste, si un bb sanatos, frumos, mincacios si cuminte. Sa ai parte numai de bucurii de la sot si copii. O sarcina usoara si o nastere si mai usoara.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

WOMAN: What would you do if I died? Would you get married again?
MAN: Definitely not!
WOMAN: Why not - don't you like being married?
MAN: Of course I do.
WOMAN: Then why wouldn't you remarry?
MAN: Okay, I'd get married again.
WOMAN: You would? (with a hurtful look on her face)
MAN: (makes audible groan)
WOMAN: Would you sleep with her in our bed?
MAN: Where else would we sleep?
WOMAN: Would you replace my pictures with hers?
MAN: That would seem like the proper thing to do.
WOMAN: Would she use my golf clubs?
MAN: No, she's left-handed.
WOMAN: - - - silence - - -
MAN: Shit.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Si.....anuntam aparitia celui de-al 5-lea dintisor!!!!Tocmai a iesit la lumina!!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Felicitari!!! Vezi acuma de unde se trage agitatia Andreiutului?Eeee....5 au iesit....urmeaza restul!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

...asa, ca sa vedeti ce ceteste omu' meu la munca. si imi trimite, intelept, fragmente, sa invat cica...
si aveti si un calendar frumos pentru 2007, dati scroll in jos pe pagina

http://www.price.ro/forum/showthread.php?t=602&page=2&highlight=bancuri

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI Carmina!!! Sa ne traiesti si sa fii alaturi de noi, aici la cirese, muulti ani de acum incolo, sarcina cat mai usoara si o nastere asemenea, un bebe frumos si cumintel (apropo, ai fost la eco? esti sigura ca nu sunt doi?), iar Mihnea, care e un SCUMP(am vizionat filmuletu), sa se faca mancacios sa nu-ti mai dea batai de cap!!!Am putin timp liber de scris, profit ca-mi doarme copilul sa mai scriu vreo doua vorbe despre noi.
De cand nu m-am mai stresat cu mancatul, adik ii dadeam, refuza, nu mai insistam, Seby a inceput sa manance foarte bine.
Asadar, dimineata cand se trezeste primeste lapte (de la mine, cum altfel) si o jumatate de banana amestecata cu cereale si iaurt.Pe la 14:00 mananca asa: ori ciorbita(supa de legume pe care o acresc cu bors)-din care ii pasez numai cartof, morcov si carnita ca restul nu ii plac, si evident ii pun si putin iaurt.Alteori ii dau cartofi la cuptor facuti in apa si putin ulei de masline cu carnita, sau galbenus de ou..iautul este nelipsit si aici.In toate cazurile, rade tot castronelul.
Urmeaza masa de seara care contine fructe si da, ati ghicit, iaurt! Aici ori ii dau mere coapte sau din compot, ori ii amestec mai multe fructe.
La culcare mai primeste portia de cereale-numai Humana, altele nu plac- dar nu mereu, uneori nu le mananca sau adoarme inainte sa i le fac.
Noaptea sta agatat de tzatza mea.De cantarit, nu l-am mai cantarit de pe la vreo 6 luni, dar eu nu ma stresez deloc cu greutatea lui, nici mie nu mi se pare relevanta, Ioana a punctat foarte bine aspectul asta.Aa..si o intrebare: voi le dati calciu bebeilor?
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Cum Facem Baie ?

Cum face baie o femeie
Scoate hainele si le pune in cosul de rufe.
Desparte hainele albe de colorate. Isi pune halatul si se duce la baie.
Se uita In oglinda sa vada daca s-a-ngrasat. Intra in cada.
Cauta buretele, se freaca cu el pe fata, pe spate si pe maini. Se clabuceste pe cap cu un sampon de mere cu miere (83 de vitamine) si se clateste bine. Tipa ca o leoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie. Isi mai spumeaza inca odata parul cu un sampon de piersici cu morcovi (56 de vitamine) si se clateste bine. Isi aplica un balsam de plante si-l tine 10 minute.
Se spala cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti, timp de 10 minute. Isi face masaj cu crema cu extract de nuci si capsuni.
Se rade la subrat, pe picioare, inghinal, dispar mustata si sprancenele.
Iese din baie, se sterge bine bine si se acopera cu un prosop urias. Curata parul cazut cu hartie igienica. Se uita in oglinda sa vada daca are cosuri si le inlatura cu grija. Se intoarce in dormitor intr-un halat de baie lung si se imbraca timp de trei ore.

Cum face baie un barbat
Scoate toate hainele de pe el si le lasa pe jos in dormitor.
Merge in pielea goala pana la baie.
Daca o intalneste pe nevasta-sa pe drum, ii arata penisul ca si cand ar fi un mare premiu, facand ca un elefant.
Se uita in oglinda la pectorali si la cat de mare e penisul lui.
Se scarpina la oua si-si miroase degetele dupa aia. Intra in cada si din toti buretii nu alege nici unul. Se spala si lasa par pe sapun. Rade zgomotos de la vantul rasunator pe care tocmai l-a tras. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care-l gaseste. Face pipi in cada.
Iese din cada si se sterge doar partial. Se acopera la brau cu un prosop mic.
O ia inspre dormitor si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa. In drum spre dormitor, daca o vede pe nevasta-sa, ii arata din nou penisul si intra in camera.
Arunca prosopul ud pe pat, acolo unde ramane toata ziua, si se-mbraca cu primele haine pe care le gaseste.

...sounds familiar?!

io tot cresc

edit: am scos diacriticele

Mergi la inceput

mai vreti ?

JURNALUL EI:
Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu
incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc". Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sama fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.

.....

JURNALUL LUI:
Azi, Poli a pierdut in deplasare dar macar eu m-am f...t.

io tot cresc

Mergi la inceput