Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

miti,
multumesc mult de incurajari! 4 e mult cand ai de dat 8, dar cand ai de dat 30 se mai schimba modul de gandire.. nu ma infometez, mananc bine as putea spune. am reinceput sa manc sanatos. sper sa ma si tina.

adelina,
si noi am migrat la trei luni, ne-am lasat in urma camera si am invadat sufrageria. in prima seara nu-mi venea sa ma culc, am facut sant intre camere, apoi mi-a trecut si mi s-ar parea horror pentru toata lumea sa mai dormim impreuna. deja, la trei luni, trebuia sa intram in varful picioarelor, sa vorbim in soapta sau deloc, daca ma trezeam sa merg la baie se foia si dansa, despre alte activitati nici nu se punea problema. iar cand am fost racita si imi venea sa imi suflu nasul noaptea, traversam tot apartamentul cu servetelul in mana, sa nu trezesc cupilu. acum boierim, stam tolaniti cu telecomenzile si ne conversam cat incape. posibilitatile de petrecere a timpului in pat au redevenit multiple.
recomand calduros!

lacra,
v-am auzit mai devreme ca vreti sa incingeti o hora! cu ce-o incingem, luam niste chinga? la dispensar s-ar fi dovedit o chestie utila..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Salutare salutare....
Viviana am citit ce ai scris si tu si celelalte mamici si as vrea sa zic ca m-am mai linistit. Dar cred ca nu am fost foarte bine inteleasa : cand am zis ca ma enervez m-am referit la faptul si ca incep sa tip la el ceea ce ma dispere ca imi dau seama ca sunt bezmetica ca el oricum nu pricepe de ce sunt nervoasa. Dana tu spuneai ca atunci cand incepe sa planga dupa ce tu ai tipat la el nu stii cum sa mai faci ca sa-l impaci. La fel fac si eu dar ce te faci cand eu tip ca isterica iar el rade in hohote crezand ca e un joc nou? Va dati seama ca imi vine sa intru in pamant de rusine? Si da Viviana, si eu il pup cand doarme si jur ca nu mai fac asa ceva niciodata si eu ma gandesc ca nu sunt o mama buna...of of of.

Si apropos de "pupat" am vazut ca nu prea ati comentat chestia aia cu pupicii care nu trebuie sa-i dam lui bebe ca el oricum nu pricepe. Nu mai stiu cine a scris dar a spus ca a citit undeva si daca e draguta sa-mi spuna si mie unde.

Eu azi am hotarat:ii scot masa de fructe ca nu facem altceva decat sa ma enervez eu la culme iar copilul sa manance in sila. E clar ca la ora 12.00, la 4 ore de la biberonul de dimineata lui nu-i este foame. Asa ca daca ii e foame la ora 2 nu vad de ce i-as mai da fructe si nu legume.
Eu am stat si m-am gandit ca poate toata disperarea asta a mea provine din faptul ca prea vreau sa-l hranesc ca la carte si fiindca nu-mi iese ma enervez pentru ca mi-e frica ca ceva nu-i in regula.
Vorba Ioanei...tot la vorba ei ajung pana la urma .

Pana azi am crezut ca bebele meu e uriasul uriasilor, acum m-am mai linistit ca nu e totusi chiar cel mai lung copil din livada, si asta inseamna ca e foarte normal.

Viviana cat priveste chestia cu bona eu zic sa faci asa cum ai fost sfatuita, sa te miri pur si simplu ca doarme atat si sa intrebi ce-i face. Mihnea are si el astfel de momente de somn o data la 2 saptamani. SAptamana trecuta a adormit la ora 1.30 in parc am stat cu el pana la 3 afara, am intrat in casa, asta presupune ca l-am luat in brate din carut am urcat cu el 4 etaje, l-am pus in patut asa cum era imbracatde plimbare sperand sa se trezeasca dar el a dormit fix pana la ora 17.30. Asta inseamna ca a dormit 4 ore in cap. A doua zi am dormit 3 ore si pe urma gata. Sper ca saptamana viitoare sa am parte iar de un astfel de episod dormicioas si sa fie dragut Copilul sa ma anunte si pe mine inainte ca sa nu fac 13-14 pe langa el ca se trezeste si el sa nu aiba de gand .

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Carmina m-am uitat la filmuletele de pe 12 si 13 Dec cu Mihnea si la primul am murit efectiv de ras iar la al 2-lea am ramas iar cu gura cascata....si asta se intampla acum o luna jumate aproape, mai vrem filme noi cu Mihnea !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Miti, multumim. Am niste filmulete noi chiar de ieri dar nu stiu pe care sa il aleg. In cel in care facea ca indianul era cu catva ore inainte de a fugi cu el la spital ca nu respira cum trebuie si avea bronsiolita. Asta ca sa vedeti cum sunt facuti copiii.
Si noi, adica eu sotul si Mihnea am murit de ras cand am urmarit evolutia Petrei .

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Bineintzeles ca si azi Ingrid a dormit 3 ore cat a fost cu bona.Si cand am venit am trezit-o eu ca ea dormea dusa...Nu stiu deloc ce sa zic.Intr-adevar de dimineatza s-a trezit la 7 si a dormit doar o juma' de ora de la 12.45 la 13.15.De obosita era obosita da chiar asa?In rest ea e foarte vioaie si energica...nu e somnolenta.
Ideea cu camere de supraveghere mi-a venit si mie numai ca daca pun webcam n-are cine sa-l urmareasca.Nici eu nici Bogdan n-avem calculator pe unde ne ducem.Ar trebui sa rugam pe cineva sa se zgaiasca toata ziua in calculator sa vada ce face si ce zice madam.
Cat despre perchezitzia ei... mi-a venit si mie in minte chestia asta...da nu gasesc momentul sa fac asa ceva pe ascuns iar pe fatza mi-e jena sa-i zic "vreau sa vaz ce ai in geanta".Maine dimineatza nu stiu daca o mai chem,posibil sa stea bogdan acasa si sa vedem daca vineri,sambata,duminica va avea acelasi program.Daca nu,iar luni doarme iar 3 ore e clar...ii da ceva.

Viviana si Ingrid

Nasol este faptul ca bona e noua si n-o cunosti bine, de aceea iti faci atatea griji.
Sa stii ca si Alec de 2 zile doarme mult in lipsa mea, ieri a dormit vreo 3 ceasuri si azi la fel, iar dupa amiaza, cand sunt eu cu el, e cand agitat, nervos, cand plin de energie si jucaus! Si pana la ora 20.00-21.00 nu mai inchide nici un oki. Dar nu o banuiesc pe bona de nimic caci e dejade 3 luni la noi si, in afara de incidentul cu apelativul "prostule" nu s-a intamplat nimic anormal care sa-mi dea de banuit. Ma gandeam, poate ca totusi Ingrid prefera sa doarma, in loc sa stea in tovarasia bonei? In schimb, in prezenta ta, e altceva. Bebelusii adora sa stea cat mai mult cu parintii, stim bine! Pai Alec s-ar juca cu noi toata ziulica si toata nopticica daca ar fi in stare!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Curios lucru, astazi puiul meu a mancat legume marca Hipp. O jumatate de borcanel, adica vreo 60ml de curcan cu porumb si cartof, amestecat cu iaurt Campina. A ramas bona cu gura cascata cand a vazut cum am reusit sa-l fac pe pui sa manance. Deschidea gurita si dadea din manute nerabdator...

Inaioana, ca de obicei, ai dreptate O sa manance si Mr. Razacila de toate si in curand, nu am nici o indoiala. Trebuie doar sa nu insist atunci cand nu doreste sa manance. Si sa-i dau ce ii place.

Shori, sa stii ca am avut mare succes cu biscuitii! Azi a mancat ca spartul fructe cu cereale Humana si biscuiti hero. Pe urma a mai baut si lapte.

Multumesc tuturor fetelor pentru sfaturile si parerile lor vis-a-vis de alimentatie. Si va doresc o noapte placuta alaturi de un pui dormicios tare.

Razacila doarme acum pe perna antisufocare. Pare ca-i prieste

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Azi am cumparat si eu mango si sunt niste fructe foarte naspa daca ma intrebati pe mine, un amestec ceva intre medicament si pasta de dinti . Sunt dezamagita. Ca nota informativa: se mananca si coaja ?

5+

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Lacramioara, ma bucur ca a papat Alec mai bine. Eu i-am dat azi Anei galbenusul cu iaurt (noi papam iaurt Mili 3,5 grasime ca ala ne place mai mult) si l-a papat destul de bine asa. Poate incerci si tu combinatia asta.
Biscuitii hero nu sunt pentru peste 12 luni? ca io asa am vazut in cora... sau ai gasit tu pentru 8 luni? Si spune-mi si mie te rog ce cereale de la humana sunt mai bune ... eu pana acum tot de la milupa i-am luat si parca as mai schimba.
Pupici si somn usor la toata livada.

Mergi la inceput

Si pentru ca am stat pana la ora asta cu ochii pe pereti am zis sa va pun si voua un filmulet, ma gandeam ca poate rasul unui copil va va bine dispune, mai ales ca-i si weekend .
priviti aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070125

Avem si continuarea la mandarina buclucasa dar se incarca foarte greu asa ca o las pe maine.
Noapte buna!!!

5+

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI, CARMINA!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai multe impliniri si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Petrecere frumoasa azi!
Esti Varsator, ca mine, eu sunt pe 4 februarie.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput