Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Liana draga: FELICITARI ANEI! Cum ai deprins-o cu obiceiul? Ca eu ma chinui de ceva timp si nimic

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luana bine ai revenit! Pupici pentru Hora mancacioasa!

Revin si eu mai tarziu, ma duc sa coc o tura de clatite!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

e, da. asa e ok, insa nu stiam de apa. daca ar fi fost doar 400 ml lichid stii si tu ca era cam putin. cat despre mancare, lasa, ca stresul e mare dar Ana ia bine in greutate. parca vad peste ceva vreme ca o sa -ti mance si degetele! pupici!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Ah trebuie sa va povestesc ce sperietura am tras azi:
...
Soficu radea cu gura pana la urechi si striga pe limba ei dupa ele..

Cami & Sofia
poze Sofia

Uhu!! ce dragutz!! Eu nu prea am unde sa ies cu Paul... numa' "bloace" in zona noastra... La vara sper sa putem merge sus la platou si in complex....
Pana atunci insa... putem iesi la plimbare cu voi? Cu gandul??

[/quote]

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Luana, hemangiomul nu este al nostru, este al unei fetite de la tara...

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Steluta te inteleg perfect, ca doar d'aia l-am tot leganat pe Alex pana acum in carut in casa, insa mi-am luat inima-n dinti si la inceput ma bagam in bucatarie si dadeam drumul la hota, numai sa nu-l aud plangand ca mi se rupea inima, norocul meu a fost ca s-a dezvatat in cateva zile, nici macar o saptamana. Acum sunt super fericita, chiar nu era normal sa doarma ziua leganat in carut, oriunde ma duceam trebuia sa urc cu carutul ca sa poata dormi copilul. Acum iau doar paturica si-l pun pe un pat si gata, mai plange cate 1-2 minute si gata, pe urma sta cumintel si se joaca cu patura pana adoarme.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

laura, m-am prins si eu, intr-un final.. sanatate multa!!

vrem si noi veverite si caprioare!!! mie numai aurolaci imi sar in fata! si nici macar nu se sperie...

incep romanul fluviu intitulat "ce boroboate a mai facut fata mea"
episodul 1:
buni tocmai ii descria animalele din carticica despre animale salbatice: crocodilul, dihorul, mangusta, urangutanul.. ei bine, cand ajunge la... macac! se-apuca fie-mea si incepe sa urle MAMA MAMA MAMA!!! cred ca a sesizat corect asemanarile.... de zece minute se uita la macac si ma striga!!
am intrat si eu la cura, apropo de asta. am slabit patru kile intr-o saptamana dar, evident, nici nu se cunoaste prea bine, la cate mai am... e, important e startul, ma simt excelent, nu mi-e pofta, simt celulele cum se topesc pe mine si asta ma remonteaza ca nimic altceva! bafta la toate curele de pe aici! va tin la curent si vin cu incurajari de simtiti nevoia (cu toate ca, din ce-mi amintesc io din poze cam toata lumea de aici arata slab si bine, doar eu ce-am ramas de caruta...)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Luana, bine ai revenit si spor la cura!
Vivi, nici mie nu mi s-ar parea normal atata somn, si al meu pui doarme numai cate jumatate de ora, raaaar de tot cate o ora; o singura data acum vreo luna a dormit doua ore jumate, de ma duceam din 5 in 5 minute sa-l verific. Sper sa nu fie nimic; vorba Luanei, vezi cum se comporta in weekend. Sau - asta acuma mi-a venit - o perchezitie asupra bonei
E cineva care nu doarme cu copilul in aceeasi camera? Eu as vrea sa-i mut patutzul la el in camera, da' tot aman... Se trezeste la 3, ii dau ceai si dupa doua-trei guri adoarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by Anileda

E cineva care nu doarme cu copilul in aceeasi camera? Eu as vrea sa-i mut patutzul la el in camera, da' tot aman... Se trezeste la 3, ii dau ceai si dupa doua-trei guri adoarme...

Ade si Cri-Cri (11 iunie 2006)

Ade noi sunten unii din aia.Si cel mare, si cel mic, de la 3 luni dorm separat de noi, adica in alta camera.La Fini a fost mai greu pt mine, ca se tot trezea de tz-spe ori pe noapte (pana la 2 ani)...dar Andrei e un ingeras. Doarme de la 1.5 luni de seara pana dimineata.Asa ca nu mai am de facut naveta in camera lor. Ma mai trezesc eu oricum sa ii verific, mai mult pe Fini ca el nu sta invelit nici 5 minute.Da asta numai cand nu mi-e foarte lene.Sunt si f. multe nopti cand nu ma duc la ei deloc.
Am vazut ca ii dai ceai. Asta a fost boala mea cu Fini. Bea frate la ceai noaptea de nu se satura. Abia cand am incetat sa-i mai dau ceai, a reusit sa doarma o noapte intreaga. Ai grija sa nu te intinzi prea mult cu etapa asta, ca e greu sa se dezvete de ea. Daca o sa ai nevoie, pot sa-ti povestesc cum am scapat noi de ceai noaptea.
Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna livada,
E pt a treia oara cind va scriu si nu pot trimite mesajul.....ba ca nu m-am logat, ba ca parola nu e buna....

Vad ca va tot laudati ca ai vostri nu papa.Pai eu nu v-a cred !Voi nu stit ce inseamna bb care nu maninca.Cine mai are la 8 luni 6400gr?NImeni, doar noi.Si sa nu mor?.Ma uit la ai vostri si vad ca toti au 8-9kg.Si am vazut la Parinti Intreaba...un studiu -cam cit are un copil la un an si majoritatea aveau 9-10kg.Pai ai vostri sunt in grafic.
Toate mesele sunt un adevarat show:cantat, jucat aratat carti, jucarii, ca de.. altfel nu papam nimic.

In sfirsit avem si noi progrese:batem din palme si mergem tiris.Adica e prea mult sa zic merge tiris ca mai mult sare ca o broasca.Isi ridica fundul si se arunca in fata.E atit de haios si in acelasi timp atit de mandru de el.

ok trebuie sa ma intorc la munca....sefa e prin zona

Neda si Mihaitza

Mergi la inceput