Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Ce liniste e azi la noi!!!!!!!!

Fetele ati vazut aseara la Nasul cum Monica Columbeanu care zicea ca nu vrea bona de cand a plecat din spital a luat o asistenta care ii face baie si noaptea se trezeste la copil si ii da sa pape???? Tot sa cresti copii asa a la "columbeanu"

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Eu nu am vazut emisiunea (nu suport de nici o culoare sa le vad moacele astora), dar mi se pare normal. Doamna Columbeanu in afara de shopping si pupat mosul pe chelie ce stie sa faca!? Daca il hraneste asistenta, sa inteleg ca ea nu alapteaza? Se teme sa nu isi strice bunatate de sani !?

Ia uitati o familie cu adevarat fericita:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=231417&cdate=20070101
http://www.dropshots.com/day.php?userid=231417&cdate=20070113

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna ziua!
Vad ca nu se mai repeta performanta cu trei pagini intr-o zi. Asta este cand ne lasa piticii!
toti copilasii bolnaviori sa se faca repede bine.
Am vazut ca ati povestit de alaptat, eu l-am intarcat acum doua saptamani pe pitic si acuma bea lapte din sticla. Atat ca seara nu vrea biberonul (nu vroia nici san inainte sa-l intarc), dar recupereaza la somnul de amiaza.
Alex este bine, nu ii mai curg mucisorii. In sfarsit putem iesi putin, desi nu mai ploua si acum s-a facut destul de frig, am sa-l scot putin dupa ce se trezeste.
Monica-Elena sa aiba parte de sanatate! Restul este pentru show, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am uitat sa va spun ca de cand si-a spart buza Mihnea nu a mai luat suzeta .

Sa aiba pisicut ca fiecare are in locul lui in viata asta. Nu am zis nimic decat era o mica barfa, ma gandeam ca la cei 19 ani ai ei e obosita saraca fata sa se trezeasca la copil noaptea ca....de are necazuri, grija zilei de maine....etc.

Laura cica alapteaza mai dar ii da din biberon se mulge si va opri alaptatul ca sotul ei doreste ca in decembrie sa nasca al doilea copil ca sa mearga amandoi copii la scoala cu salupa

Mergi la inceput

Pe la 13:20 am lasat-o pe Bianca pe pat si m-am dus sa incalzesc laptele pe care il beau de obicei inainte de somnul de pranz. M-am intors cam dupa 5 minute si am gasit-o asa

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura...e o scumpa Bianca. ce-ai cu fata daca era obosita? a venit si ea de la munca si a atipit putin. si rares nu era in zona sa traga de ea?
Monica, dar n-a ramas cu nici un semn, sper... noi am avut 3 lovituri de genul asta, adica in bot, dar taietura a fost pe interior
Vlad al meu a reusit sa raceasca ...de dimineata e fornait, stranuta...acum la pranz s-a trezit dupa exact o ora, ori de la muci, ori de la galagia din bloc (ca-si pun niste vecini termopane). dar el in general doarme si pe galagie.
Irina, Ioana cum se mai simte?

Mergi la inceput

Intrebare: cu ce fel de ceaiuri ii mai serviti pe copii vostri?
Ai mei in general beau apa plata, dar le mai dau si ceai de tei. Dar cred ca s-au plictisit si le-as mai schimba. De la ceaiul de menta se constipa, cel de musetel nu-i prea incanta.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Eu sunt in febra examenelor si putinul timp pe care il am liber, il "dedic" cica invatatului. Sunt stresata ca n-am gasit toate cartile si caut pe net, una alta si nu gasesc tot ce-mi trebuie.
Dar n-am putut sa rezist sa nu intru s-o vad pe Bianca dormind in picioare! Laura, ai lasat-o acolo ?
Teo e mai bine. Febra n-am mai facut de cand au aparut bubitele. In schimb, e foarte nervos. Ma termina si pe mine cu nervii cand il vad ca se da cu capul de podea, de usa, sau de ce mai nimereste. Nu stiu daca il mananca sau doar e iar intr-o faza de nervi.

Apropos de viroze, mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut la stiri, ca a murit un baietel in Constanta. E groaznic cu racelile astea .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Cin imi pare rau ca e bolnavior puiul tau. Poate scapati numai cu niste muci si nu se complica treaba mai urat.
Rares venise dupa mine, sa ma ajute . Dar cand am intrat in camera, s-a dus langa ea, si-a pus capul pe pat si se uita la ea sa vada ce face . O fi crezut ca e un nou joc.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura...sotul meu nu m-a lasat niciodata sa-i dau ceai de tei lui vlad. MIe personal mi e pare o prostie ideea ca baietilor nu le e indicat ceaiul de tei, dar nici n-am vrut sa risc
Nu stiu acuma daca e bine, dar eu nu-i dau deloc ceai . dimineata un pahar de suc de fructe si seara apa plata.

Mergi la inceput

Acusor, bafta multa la examene. si al meu copil cand se enerveaza strange pumnii, dintii si incepe sa tipe...nu-l bag in seama si se potoleste dupa nici 5 secunde...
Laura, am avut in toamna 3 luni consecutive in care vlad a fost racit cate o saptamana pe luna. n-am avut niciodata complicatii. sper si-acum sa scapam asa usor, sa fie doar o simpa raceala...dar cand il vad ca nu poate respira, ca se ineaca cu muci, imi vine sa ma dau eu cu capul de pereti...

Mergi la inceput