Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 8

irinabungau spune:
irinabungau spune:
 Lulu, hai ca esti tare!!!!

nevasta-sa stie??? cu cine te-ai incuscrit aici pe forum????
 nevasta-sa stie??? cu cine te-ai incuscrit aici pe forum????
Irina si  Ioana Alexandra (13 aug 2005)
 Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
  poze 

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 Nu m-am incuscrit cu nimeni. Am zis sa las baiatu sa aleaga. M-am gandit ca mai bine il dau la scoala de tehnici de seductie, prin urmare o sa rupa incuscrelile de pe Forum 
Luminita, Gabi si  Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
 Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei 
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

valcampan spune:
valcampan spune:
 Buna dimineata ! Va scriu repede pe fuga, de la servici caci acasa nu ma lasa David. Vine imi plinge sa-l iau in brate apoi se da jos si imi stinge calculatorul. Am circ cu el si atunci renunt sa mai aprind calculatorul. Acum am dat o colega la o parte sa intru pe net, am citit ce ati mai facut . Albinutzza sunt pe aici , raspund PREZENT la apelul tau ! Intrebai de dureri jos si din ce imi aduc aminte eu in ultimele zile ma dureau coapsele si oasele bazinului ,erau ca niste dureri reumatice dar nu junghiuri cum spui tu. Oricum tin pumnii si stiu ca ai sa treci usor peste momentul nasterii pentru ca esti o mamica viteaza si increzatoare in tine. Doar am avut ocazia sa stam de vorba dar mi-am format deja o parere despre felul tau de a fi . Pupaceste ochisorii lui Luca si din partea mea te rog.
Luca  nici David al meu nu s-a incuscrit cu nimeni , o sa aleaga el,si nici la scoala de tehnici nu il inscriu caci deja se pricepe. Cind iese cu mamaia lui in parc se propie numai fetitele de el si le zimbeste gales , le ia in brate. E un adevarat crai , o sa faca concurenta serioasa baiatului tau.
Ma retrag caci m-au chemat la o sedinta , sper sa vb curind !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

valcampan spune:
valcampan spune:
 Mesajul de mai sus era ref la LULU, am scris Luca grabita ce is; cind o sa ne cresca copii mari si or putea citi atunci probabil o sa le scriem si lor mesaje cine stie . acum chiar ca tb sa plec .
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Anis ai incercat galactogil? La mine a facut minuni. Nu ai gasit bona pana la urma ca singurica iti va fi tare greu. Referitor la laptele lui Ingird incearca s ao pui in pat si s aii dai s aisi tina singurica biberonul si tu vorbesti cu ea si ii explici ca trebuie sa pape. Si mai incaerca dimineata pe la 5-6 depinde d eora ei d esculare cand doarme sa ii bagi un bibe cu lapte in somn poate il ia. In rest ce sa iti spun curaj, rabdare si putere cusrca draga 

Hai sa va spun faza azi la somnul de pranz. Imi zice Mihnea; "Bubu(asa l-am alintat noi si ii mai zicem si acum cateodata Bubu) putza. Tata putza si arata unde. Mama putza." Deci prima lectie
 Deci prima lectie 

MONAI spune:
MONAI spune:
 Salutare, gagici!
Andre_ea, cu intarziere iti urez un sincer LA MULTI ANI, sa ai parte numai de bucurii in anul urmator
 iti urez un sincer LA MULTI ANI, sa ai parte numai de bucurii in anul urmator .
.
Intru doar pe fuga, sa va mai dau vesti despre noi. Suntem bine, tati se recupereaza usor, ne-am organizat cum am putut mai bine in aceasta perioada in care a fost imobilizat, acum se reface si chiar umbla fara carje .
. 
Sariciul a avut o perioada tare buna, mananca de rupe, am facut lungi plimbari amandoua(obicei abandonat de cand am inceput cursul-acum mi l-am amanat putin, sa am timp sa fac ce e mai important), parca a intrat intr-o alta dimensiune. Se exprima foarte frumos si e tare vorbareata, e cumintica si dragastoasa. Imi spune: "mamita", "mamica", "mamina" . Acum vorbeste in special in propozitii, simple, dar uneori ii mai iasa acordul intre subiect si predicat, e tare dulce si nazdravana. Nu-mi vine sa cred ce rapid progreseaza, cum creste de repede si cu ce viteza trece timpul asta
. Acum vorbeste in special in propozitii, simple, dar uneori ii mai iasa acordul intre subiect si predicat, e tare dulce si nazdravana. Nu-mi vine sa cred ce rapid progreseaza, cum creste de repede si cu ce viteza trece timpul asta .
.
Sunt ingrijorata doar de numarul mare de viroze din aceasta perioada, adevarul e ca am dus-o si prin magazine(doar sunt reduceri ) si prin locuri mai aglomerate, dar sper din suflet sa ne mai ocoleasca problemele, ca a fost un inceput de an foarte solicitant
) si prin locuri mai aglomerate, dar sper din suflet sa ne mai ocoleasca problemele, ca a fost un inceput de an foarte solicitant .
. 
Cam astea ar fi noutatile, important e ca suntem bine, lucru pe care-l doresc tuturor. Va pupam .
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si  Sara (16/07/2005)
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Neazta fetele
Mona, ma bucur ca sunteti bine, sanatate sotului, lui Sariciu un mare  , iar tie
, iar tie  si bafta la examene.
 si bafta la examene.
Anis, sanatate si tie, stiu ca suferi mult, dar si sa ajungi sa te operezi nu stiu daca e ok. Nu pot sa zic decat sanatate si sa ai putere sa treci cu bine
Acusor, Irina ce fac copilasii???
Vali, ma bucur ca ai raspuns la raport, si ca sunteti bine 
Albinutzza

& Luca bondarelu'
 & Luca bondarelu'  07 Iulie 2005
 07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult 
                     37+ Barza aduce o
37+ Barza aduce o  MARIA ILINCA
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Ieri a venit mama si a facut curat...si am montat patutul, si supriza apa nu s-a rupt, dar o sperietura tot am tras. Tin post 3 zile, si am mancat niste compot de caise, si m-a apukat o durere de burta. La inceput am zis gata, ma durea si mijlocul, ca binenteles indicatii am dat, dar am mai pus si eu mana pe cateva ceva . Dar a apoi s-a dovedit a fii o diaree
. Dar a apoi s-a dovedit a fii o diaree  , care s-a rezolvat, iar azi noapte am dormit ca un prunc. Vb lui soacra-mea la Luca nu aveam mai nimik pregatit si a venit pe neasteptate. Acum am toate si o sa vina la 42 sapt
, care s-a rezolvat, iar azi noapte am dormit ca un prunc. Vb lui soacra-mea la Luca nu aveam mai nimik pregatit si a venit pe neasteptate. Acum am toate si o sa vina la 42 sapt In fine, am scapat, acum poate sa vina donsoara' ca suntem ready
 In fine, am scapat, acum poate sa vina donsoara' ca suntem ready
Luca e mai bine, mai e putin mucios, dar tare ma sperie virozele astea. Azi dim m-am trezit cu nasu' putin infundat, si am bagat un ceai cu multa lamaie. Nu stiu cum e in maternitate, sper sa venim sanatoase acasa
Albinutzza

& Luca bondarelu'
 & Luca bondarelu'  07 Iulie 2005
 07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult 
                     37+ Barza aduce o
37+ Barza aduce o  MARIA ILINCA
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Ce liniste e azi la noi!!!!!!!!
Fetele ati vazut aseara la Nasul cum Monica Columbeanu care zicea ca nu vrea bona de cand a plecat din spital a luat o asistenta care ii face baie si noaptea se trezeste la copil si ii da sa pape????   Tot sa cresti copii asa a la "columbeanu"