Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Acusor bafta multa la examene! Am ridicat-o pe pat si acum dorm asa

La noi se pare ca cea cu nervii e Bianca. Ea strange din pumni si din dinti, tipa si se tranteste .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vreau si eu Beby Monet! Am cautat aseara pe net, dar am gasit un singur torent care nu merge . Ma poate ajuta vreouna din voi?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura...ma topesc strumphii tai...sunt atat de dulci. somn usor la copilasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mona, multumesc! Pup Sariciul vorbaret.
Laura, super pozitie! Nu l-am vazut niciodata pe Tudor sa adoarma singur fara sa-l pun eu la nani. Sunt atat de dulci shtrumfii tai!
Eu nu-i dau ceai lui Tudor. Suc si apa.
Acusor, bafta la examene si sanatate multa piticului!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Monica-Elena nu vroiam sa critic remarca ta. Scuze daca asa ai crezut. Eu sunt de parere ca in viata ai doar ce meriti si D-zeu iti da asta, adica ai bani multi iti lipseste altceva sanatate, fericire etc.
Laura ce obosita era Bianca. fetita somnoroasa. Intradevar familie fericita, cred ca satisfactiile sunt pe masura greutatilor.
Cin pe Vlad sa-i treaca repede raceala.
Acusor bafta la invatat si la examene. Si al meu se mai da cu capul de perete, dar nu prea des cred ca de nervi cateodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

pisicut stai iubita linistita ca nu m-am suparat. hai ca ar fi chiar culmea, ti-am zis era o mica barfa. de obicei nu ma uit la shoul lor dar ma uit la Nasul si am vazut plodul si zic stai sa vad si eu cum arata un copil de bani gata. deci nu m-am suparat

Cin din pacate la noi s-a lasat cu semn deocamdata ce-i drept nu e vindecat complet si au trecut 2 saptamani.

Laura nici Mihnea nu e fan ceai dar ieri i-am dat ceai de la humana cu miere de coriandru si zeama de lamaie si spre surprinderea mea l-a baut pe tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am scapat si eu de examenul asta. Mai am luni la recuperare medicala, dar se anunta a fi extrem de usor .

Sanatate multa celor bolnaviori! Eu sper din suflet sa nu fi luat Iulia viroza de la mine, mi-e groaza de ce se intampla in tara .

Laura, am eu Baby Monet. Ti-l trimit peste vreo ora prin messenger, sper sa avem conexiune buna. M-am distrat pe seama Biancai .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Intrebare: cu ce fel de ceaiuri ii mai serviti pe copii vostri?
Ai mei in general beau apa plata, dar le mai dau si ceai de tei. Dar cred ca s-au plictisit si le-as mai schimba. De la ceaiul de menta se constipa, cel de musetel nu-i prea incanta.

Laura eu ii dau ceai Hapciu de la Fares, are multa vit.C, si Luca nu bea apa plata, nu-i place

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 37+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Laura super tare e mortala, era fata obosita care e problema mami, daca ai intraziat ea a tras pe dreapta

Bondariciu' piticutz

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

Laura...sotul meu nu m-a lasat niciodata sa-i dau ceai de tei lui vlad. MIe personal mi e pare o prostie ideea ca baietilor nu le e indicat ceaiul de tei, dar nici n-am vrut sa risc
Nu stiu acuma daca e bine, dar eu nu-i dau deloc ceai . dimineata un pahar de suc de fructe si seara apa plata.

Sotzul meu bea in fiecare seara o cana de ceai de tei, mai nou cu un plik de somn linistit, eu ii zic somnifer...si cred ca nu s-a pus problema de ceva...dupa cum se vede ...cred ca e si ceva adevar, dar poate in cant industriale

Bondariciu' piticutz

Mergi la inceput