Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!
Am trecut si eu cu bine de primul examen. Nu sunt foarte multumita de mine, ca m-am grabit si am gresit niste raspunsuri. Nu m-am putut concentra, ca m-am dus nemancata si ma durea capul ingrozitor. N-am avut rabdare sa-mi mai citesc raspunsurile inca o data. Asta e. Bine ca l-am luat.
Duminica am reusit sa-mi fac "pofta" de patinaj . L-am lasat pe Teo cu mama si m-am dus cu soata la patinoarul Kiseleff. Am fost dimineata si erau numai copilasi. De-abia astept sa se faca Teo mai mare sa-l invat si pe el. Deci, duminica a fost o zi reusita. M-am simtit f. bine. De-abia astept sa mai merg.
Gata, ma duc sa invat pentru urmatorul examen .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Bafta, Acusor!
Monica_Elena, Mihnea o sa fie prea-cuvios! Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme prea mari; mie mi s-a recomandat sa inghit cateva bobite de tamaie pt. fierea mea lenesa. Nu m-am dat in vant sa le iau, ca ramanea un gust ciudat dupa ele, dar tot am luat vreo 2-3 saptamani si n-am patit nimic.
Mona si Pisicut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici scumpe,

Monicutz, hai ca m-ai facut sa dau apa la soricei si nu de alta, dar sunt la munca si se uita lumea ciudat la mine.... Despre operatie sa nu-ti faci griji, si eu am avut aceeasi problema , o parte mica de operatie s-a prins mai greu, dar s-a prins, nu mi-au iesit matzele pe acolo

Anis, eu vreau musai si pe bb2, dar pe cand l-oi concepe eu pe bb2, Ioana va fi trecuta de 2 ani si jumatate.... Cred ca eu atunci voi avea alte probleme, ma voi lovi de gelozia ei si de dorinta de a fi in centrul atentiei....

Dede, sanatate multa lui Adi, vad ca deja sunteti pe finish cu tusea!!!

Albinutza scumpa, ma bucur mult ca laptic este din plin, cat despre depresii.... bine ca ai scapat repede!!!Vreau sa-ti spun ca m-am benoclat la NATONIA de mi-au iesit ochii din cap, dupa aceea am vazut ca este Antonia.... Antonia este un nume foarte frumos, ca si micutza albinutza de altfel, am vazut pozele, este o dulceatza de albinutza!!!!

Lia, bine ai revenit, pupici multi micutzei Gia si sa speram ca urmatorii canini nu va vor mai da batai de cap!!!!

Cati, felicitari pt. examen!!!

Monica Elena, sper ca n-a patit nimic Mihnea!!!!

Dede, multumim pentru numar, l-am bagat in agenda, sper sa nu fie nevoie sa-l apelez niciodata!!!!!!!

Acusor, bafta multa in continuare!!!!

Laurici, hai sa-ti spun ce-mi facea mie mama cand imi iesea zabalutza.... incingea o lingura de lemn pe foc, o testa pe mana ei ca sa fie suportabil pe piele si mi-o punea la coltul gurii acolo pe zabalutza. Vreau sa-ti spun ca imi trecea foarte repede!!!! Si acum imi mai iese, dar foarte rar si urmez acelasi tratament...

Pupam dulce mamici, copilasi , bebelusi si burtici

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Laura as vrea si eu filmuletele cu babay einstein. Daca poti da-mi si mie te rog adresa respectiva
Multumesc!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

fetelor nu a patit nimic si nici in kk nu am gasit urma d etamaie ca am catat . dar acum in dimineata asta de cand s-a trezit d ela 8.30 pana acum la 10.30 am vazut la mana dreapta la cot iau aparut niste bubite mici. e ca si cum sar fi racait cu ceva el a si stat intr-o pozitie ciudata sa se uite la desene.
nu mai stiu ce sa cred. o sa vad daca ii mai apare ceva pe el pana mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

albinutza,
e o scumpa maria seamana cu a mea cand era mica asa mi se pare mie la trasaturile fetei.

pisicut,
ai si tu grija alta data sa te uiti pe bon. orice magazin e obligat sa-ti vanda la pretul de pe raft/produs. daca au uitat sa-l schimbe e problema si paguba lor.
cel putin la farmacie e mai usor. sa vezi la supermarketuri ce diferente sunt si acolo chiar nu-ti dai seama ca nu stai sa le tii minte pe toate...

monica,
tamaia e un arbore asemanator cu santalul sau moscul si se foloseste in multe siropuri pt gat sub forma mai mult de ulei. deci zic eu ca nu e periculoasa ci din contra. oricum toxica nu e doar sa nu-l deranjeze la stomac un pic.

a si apropo de columbeni ca eu urmaresc cand mai prind emisiunea la tv: eu zau daca am vazut copil care sa manance si sa doarma asa de linistit cu toate luminile, forfota si camerele de luat vederi din jurul lui. iar ultima data cand ii dadea bibe copilului avea niste unghii proaspat facute cu desene florale cum e acum la moda de am invidiat-o...mi-am adus aminte cum aveam eu mainile crapate de la atata spalat pe maini in primele luni. oricum pe mine ma distreaza mult emisiunea. a si mi-a mai placut ca atunci cand nasul i-a intrebat cu cine vor sa semene copilul, el a zis ca vrea sa semene cu ea, ea a zis ca vrea sa semene cu el si doar la inaltime cu ea :D

sa va zic si de a mea: de vreo 3 zile e mult mai bine. fata de inceputul racelii cand avea nasul doar infundat si nu putea sa respire deloc, a inceput apoi sa-i curga si am folosit la greu batista bebelusului. ii place tare mult i-o dau ei in mana si si-o baga in nari. bine mi-o mai baga si mie in nari asta e alta poveste. si cand ii zic "hai sa mergem la aspirator" zice "mami-tati mami-tati haide-haide" si chiuie de fericire.
dar faza cea mai dementiala e seara: dupa ce o imbrac in pijama si pupam tot ce prindem o pun in pat. imi zice "mami, scaunu" adica sa ma asez pe scaunul de langa patul ei. apoi se foieste vreo 5-10 min. dupa care se ridica in picioare si zice: "mami, jos" adica sa ma dau jos de pe scaun, si apoi striga "tati-tati, scaunu" adica sa vina sotul sa stea pe scaun. asa ca eu seara m-am scos: adoarme sotul copilul si eu ma duc fac un dus, ma uit la tv, ma relaxez.
de cand vorbeste asa mult mi se pare ca s-a facut mare.
i-am luat de 1 an jumate o albina zburatoare de-aia de se prinde pe tavan. e f incantata de ea striga "albinu zboara-zboara". am vazut ca au aparut si niste jucarii care fac baloane de sapun singure (parca e unul si intr-un filmuletz baby einstein). si mai vreau sa-i iau niste puzzle din cuburi de lemn am vazut unele din 6 bucati. eu am acasa unul din 12 si e complicat abia reusim noi sa-l facem dar ea e tare incantata de el.

laura,
sa-mi trimiti si mie pe pm adresa de ftp sa ma uit daca iti lipseste ceva de la baby einstein. nici eu nu le am pe toate mai am lista de downloadat. ultima oara am luat baby davinci e maria innebunita dupa el ca e cu forme geometrice si ea le stie pe toate si le spune.

mamica de maria, 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Laura, si eu vreau adresa de ftp. Ii invadam omului ftp-ul .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Sa incep cu Beby Einstein. Eu am astea:
Baby Mozart - Music Festival
Baby Beethoven - Symphony of Fun
Baby Santa's Music Box
Baby Monet - Discovering the Seasons
Baby da Vinci - From Head to Toe
Baby MacDonald Nightfire( adica A Day on the Farm )
Baby Galileo - Discovering the Sky
Baby Neptune - Discovering Water
Baby On The Go
Baby Noah
Baby Newton - Discovering Shapes
Baby Shakespeare
Baby Van Gogh - World of Colors
Baby Dolittle -Neighborhood Animals
Numbers Nursery
Baby Dolittle - World Animals

Pe ftp mai am de pus 2, cred ca termin in cateva ore.
Nu stiu sigur daca merge sa se conecteze doua persone in acelasi timp, cu acelasi user. De asta, daca nu va merge din prima conectarea, mai incercati peste un timp.

tuli_luli, emanuela, acusor va trimit imediat PM.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Albinutzadin cate imi amintesc, nu am apucat sa-ti urez bun venit acasa! Bun venit, albinutzelor! Maria e o dulceata de bebe, sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Tie iti doresc refacere rapida, laptic mult, putere si rabdare.

Monicutz si eu am plans cand am citit mesajul tau. Ma bucur enorm ca sunteti bine. Sper sa fiti sanatoase amandoua, sa plecati repede acasa (daca nu sunteti deja acasa) si sa incepeti viata minunata pe care o meritati atat de mult. Cu siguranta un ingeras vegheaza acum aspupra voastra.

Caterina, acusor felicitari pentru examenele luate, spor la invatat, daca mai aveti si bafta multa in continuare!

Lia bine ai revenit! Chiar m-am intrebat un timp ce mai faceti si ai disparut o perioada asa de lunga ...Sanatate multa, sa iti treaca spatele. Acum unde sunteti? In Canada sau in Romania?

Multumesc mult pentru sfaturile legate de zabalosul meu mic. Bineneteles ca a facut si Bianca un pic. Dar deja le-a trecut. Aveam niste epitelin, o crema cicatrizanta pe baza de plante, i-am uns de cateva ori si a trecut. Le dau si vitamine de cateva zile, ca am inteles ca si asta ar fi o cauza. Desi ai mei mananca si legume si fructe in fiecare zi, dar probabil ca nu e deajuns.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Despre noi, numai de bine. Copii sunt sanatosi, ceea ce ma bucura enorm, avand in vedere ca toti copilasii pe care ii stim noi pe aici au fost cel putin raciti.
In continuare, ai mei nu ma dau pe spate cu limbajul. Nu fac propozitii, nu spun cuvinte multe si complicate, dar ne intelegem. Cand chiar nu pricep ce vor(sau ma fac ca nu inteleg), ma iau de mana si ma duc unde vor ei, imi arata, imi explica, pana inteleg.
Bianca e intr-o continua miscare. Topaie toata ziua pe varfuri (incearca sa sara, darinca nu s-a prins cum) si are un mers, ca taica'su rade mereu de ea cand o vede si zice ca are o atitudine de parca o doare in cot de toate. Rares e mai asezat. Lui ii place sa isi gaseasca ceva de aranjat, de construit si sta acolo zeci de minute uitat. De ex. ieri am pus pe canapea 2 jucarii de plus una langa cealalta si ma jucam cu Bianca, ne faceam ca le dam sa bea ceai din canitza. Rares s-a apucat de carat toate jucariile de plus si de plastic pe care le-a gasit si mi le-a aliniat pe canapea, asa: aranjament
Daca aveti chef, in continuarea pozei de mai sus, mai sunt cateva noi. Mie imi plac tare cele in care e Bianca si pisica, cum e asta: doua pisici

La amandoi le place sa puna obiecte mici in cutii de la servetele, de alea in forma de tub. Le pun acolo, se zdrangane, le rastoarna si o iau de la capat. Pe Rares l-am vazut de cateva ori punand jucaria mica intr-o canitza si cu canitza le rasturna in cutie, deci lucruri complicate Mai desenam cu culori pe hartie sau scriem pe tablite magnetice. Mi-au carat de vreo 4 ori in ultimele 2 zile toate lingurile si furculitzele din suportul din bucatarie pe canapeaua din sufragerie. Si alte trebushoare de astea.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput