Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Salutare, fetelor!
A trecut mai mult de-o groaza de cand nu am intrat pe forum. As minti sa spun ca nu mi-ati lipsit, dar imi aminteam de-asta abia seara, cand ma bagam in pat si ma molesea asternutul cald....Ca in timpul zilei eram intr-o miscare (browniana) continua.
In sfarsit, acum poate voi mai reusi sa stau cu voi, ca m-am procopsit cu o durere de spate si stau pe-acasa.

Felicitari proaspetelor si viitoarelor mamici, vad ca sunteti o groaza, curajoaselor! MA bucur nespus pt. voi, am inteles ca sunt Anis, , Andreea, Monicutz; urmeaza Giana, Cin si Katink! Asta ce am prins din zbor. MI-as dori sa ma alatur voua, dar inca nu ma simt in stare!

Despre Gia, ce sa va spun: domnisoara mare! A inceput sa manance mai bine, a depasit 10 kg (mi-am calcat principiile cu tv-ul si acum servim masa cu diferite desene si vad ca merge de minune); de dormit, tot cu pauze; i-au iesit caninii si a facut febra 40.3 (sau o fi fost vre-un virus, cum au zis doctorii. Cert e ca nu i-au dat nimic in afara de tylenol si eu eram pe tavan!). Acum stau sa iasa al doilea rand de premolari.
Ii place sa ii citesc, citeste chiar si ea (va dati seama ca mor de ras cand o aud), deseneaza, danseaza si rade toata ziua. Ii place sa-si plimbe caruciorul de papusi (gol) si moaare de ras la baloane de sapun. Vorbeste binisor, dar are multe cuvinte la fel, care se diferentiaza prin intonatie. A facut o pasiune pt. cosul de rufe, in care al meu sot o da utza...
Bineinteles, e topita dupa mami, care, cand e acasa este ostatica.
CAm astea ar fi.

LAura: mie mi-a dat dr. pt. zabaluta o crema cu triamcinolon, pe reteta, nu stiu daca e ok pt. bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Aterizez si eu... am terminat ieri dupa-masa sesiunea, dar mi-a fost cam rau de obosita asa ca am zacut in pat. Fata-i bine, a calarit-o pe buni cat am invatat eu, asa ca-i dam concediu saptamana asta si-mi reintru in paine. A fost OK, adika am luat tot, mai astept vreo 3 zile sa vad si cu ce note, desi nu mai are importanta. Ma duc sa recuperez si eu cele 2-3 capitole lipsa si raman la datorie.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna dimineata!
Lia si Cati bine ati revenit! Va mai asteptam cu vesti despre fetite.
Cati felicitari pentru examene.
Lia insanatosire grabnica!
La galusca mea i s-a uscat foarte tare pielea si aseara am fost la farmacie sa-i luam ceva crema emolienta. Ne da ceva de la Chicco. Cand ajungem acasa si ne uitam pe bon pretul era mai mare cu 9 lei decat pe cutie . Asa ca nu mai cumpar veci de la Sensi blu. Aveam nevoie de crema si nu m-am mai dus inapoi (oricum in cel mai bun caz isi cereau scuze ca au uitat sa schimbe pretul ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
, nu am cuvinte sa-ti spun ce-am simtit cand am vazut-o in poze pe Maria, m-a induiosat si m-a facut sa-mi amintesc de galusca mea in aceeasi perioada de-nceput, foarte frumoasa de altfel, iti doresc sa-ti revii cat mai repede si fara urmari dupa nastere si sa ne impartasesti din bucuriile tale, poate mai prindem si noi, doritoarele de BB2, curaj.

Pisicut, deci mariti gasca de gradinita, felicitari, sa fie bine iti doresc.

Lia, ma bucur ca-ai revenit si ca Gia e bine, n-am mai stiut de voi de cand erati in Romanica si cred c-a trecut destul timp de-atunci.

Cati, Dede, felicitari pentru examene, sunteti grozave.

Mag, draga mea, m-a bucur de vestile de la voi, multumesc si eu de informatii. Ma bucur ca Veverita e ok si pe tine te simt in forma, lucru care, de asemenea, ma bucura tare.

Monica-Elena, cu intarziere iti trimit felicitarile pentru parintii tai, sa sarbatoriti cat mai multe astfel de evenimente.

Ema.nu.ela, te pup si pe tine si pe Maria si ma bucur c-ai dat un semn de viata.

Lory, sotul e mult mai bine, face recuperare, dar ne-a uimit pe toti ce frumos si repede isi revine, din punctul asta de vedere e ok. A ramas in urma cu jobul, asta e un motiv de stres, plus ca va pleca la Bucuresti la un curs la sfarsitul lui februarie, iar se contureaza o perioada solicitanta.

Sariciul meu e bine, multumesc lui Dumnezeu, ma distrez grozav cu ea si as dori sa am mereu disponibilitatea sufleteasca si energie ca sa ma cobor la mintea ei, pentru ca atunci iese show.
Va pup, numai bine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Dragele mele, va multumim din suflet pentru tot suportul si incurajarile voastre. Sunt convinsa ca totul a mers asa de bine datorita multelor ganduri minunate si rugaciunilor pe care le-am avut langa noi pe 2 februarie cand s-a nascut Odette.

Suntem inca in spital si speram sa iesim azi. Asteptam sa vedem ce-i cu operatia mea (se desface un pic intr-un colt) si cu icterul lui bebe.
Totul a mers foarte bine si ma bucur ca am ales doctorita care a facut cezariana data trecuta.
Odette este minunata. Abia acum am inteles proverbul cu ce frumos isi vede cioara puiul.

Va pup inca o data si revenim cu vesti!
Odette, , Victor (abia asteptam sa pun semnatura asta. Parca sunt intr-o poveste!) Bebe Matei e in gandurile si sufletele noastre mereu asa ca intr-un fel suntem 4 :) nu 3 (oricum Odette seamana cu el destul de mult...si cu Victor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Moni, ma bucur enorm ca totul este bine (sper ca nu e nimic grav cu operatia ta).. sa ajungeti cu bine acasa si te asteptam cu poze .
Fetelor, pe unde umblati?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor HELP, domnul Mihnea cred ca a inghitit azi niste bobite de tamaie. Nu sunt sigura ca a venit in gura cu 5 bobite la mine probabil incerca sa le suga ca pe vit c si erau naspa la gust. Eu spalam si eu baia cu detratant si el cauta prin bucatarie si nu stiu de unde a gasit o cutiuta cu tamaie ramasa de la bunica mea de cand statea la noi. Pana acum nu a dat nici un semn de nimic. Eu sper sa nu fi inghitit cred ca a supto si vazand ca e rea la gust a scuipat.

Trebuie sa fiu cu ochii pe el mereu cum il scap o sec cum face o nefacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monicutz refacere rapida, sa se prinda bine operatia cat mai repede sa ai laptic pt mica ta minune si sunt si eu ferm convinsa ca un ingeras vegheaza asupra voastra sa fie totul bine si uite ca minunea s=a adeverit!!! Multa sanatate, tin pumnii sa mergeti repede acasa sa scapati de icter si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume! Bun venit pe lume micuta Odette!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monai va pup si eu, si ii doresc sotului tau multa sanatate si numai bine la toti!! Pupici speciali Sarei!

Magda va pup si pe voi, ma bucur ca sunteti bine, si Veve o scumpa sunt sigura ca a crescut si e si mai frumoasa!!

Monica Elena sper ca e bine Mihnea, si nu a inghitit din ele, sau daca s-a intamplat nu cred ca o sa pateasca nimic, tin pumnii!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monica Elena sper sa fie totul in regula, si eu cred ca daca a avut gust rau nu a inghitit. Eu nu stiu exact ce substanta e tamaia.
Nu stiu daca stiti ca este un numar de telefon unde se poate suna in caz de intoxicatii, 24 din 24 de ore. 0212106183 TOXAPEL..

Maria Antonia e un ingeras. Ai grija de tine, odihneste-te cat de mult poti si o sa vezi ca va fi bine.

Laura orice as face tot nu o sa pot sa egalez o mamica de gemeni. Tu esti cea mai tare. Eu fac des zabalute cand beau din pahare straine, dar imi trece fara tratament.

Adi tuseste mai putin, se pare ca a avut o enteroviroza saptamana trecuta, pentru ca asa se explica crampele, scaunele mai moi, starea lui mai proasta si aftele. Eu tot ma legam de tusea lui, dar in rest nu avea simptome de raceala. Acum ia sirop de tuse sper sa ii treaca pana la urma.

Azi am fost la patinoar cu el si cu tatal meu si a fost super.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput