Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mamini o sa ma uit dupa ce se trezesc copiii ce doza de fluor are pasta, ca nu m-am uitat. Oricum scrie sa ii pun cat un bob de orez (cred) si sa o spal o data pe zi.

Am postat si eu la mamici de Canada un mesaj pentru Monicutz. Vestea ca a nascut si e bine m-a facut tare fericita.

Am scapat cu bine de examene.

Acum trebuie sa vad ce fac cu Adi ca nu ii trece o tuse de mai mult de o luna si a inceput sa faca si afte si nu e chiar in apele lui.
Am tot incercat sa nu il fac bine fara antibiotic, un exudat faringian nu am fost in stare sa ii recoltez. Pe altii ii torimit sa isi faca analize dar eu le tot ocolesc.

Medeea in schimb e tare bine, toata ziua pe afara prin zapada cu saniuta.

Am fost si eu cu Adi la patinoar. Eu cred ca nu am mai patinat de 20 de ani dar m-am descurcat bine. Pacat ca nu am ocazia sa o fac mai des. De schiat nu stiu daca o sa ajung anul asta, din pacate.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

sa nu ma dati disparuta..mai traiesc inca

Cand am timp o sa va povestesc cum e cu 2 copii mici...dar mai incolo ca daca va zic cum e..cred ca nu mai vreti bb2

felicitari MONICUTZ!
Delia, pupici lui Adi, sa scape repede de tuse.

GIANA, daca vrei iti trimit prin posta un CD cu baby Einstein.Da-mia dresa pe PM!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Mamini multumim mult pentru informatii! Din nefericire, ai mei nu stau la spalat. Daca le dau periutza, o molfaie ei putin, dar se plictisesc repede. Daca ma vad pe mine, vor periuta mea, nu pe a lor. Daca incerc sa ii perii eu, rad (cred ca-i gadila la gingii, nu stiu ), inchid gura si fug. Poate o sa gasesc si eu o metoda eficienta, ca nu as vrea sa-i tin cu forta si sa prinda ura pe operatiunea asta.

Monica multi ani fericiti in continuare parintilor tai.

Delia felicitari pentru examenul dat. Sanatate multa lui Adi! Sa intelg ca voi aveti zapada, de e Medeea la sanius toata ziua? Noi inca o asteptam. A nins azi mai mult, dar s-a asezat un strat destul de subtire. Ma uimesti de fiecare data cand citesc postarile tale cum de reusesti sa te descurci cu 2 copii, casa, servici, scoala, examene. Esti tare!

anis nu mai dureaza mult degringolada! Cu siguranta o sa se mai aseze lucrurile. Sanatate multa va doresc la toate trei si tie putere, sa le faci fatza domnisoarelor!

Fetelor, am reusit prin amabilitatea unui amic (mi-a facut loc si cont in calculatorul lui de la servici) sa pun filmuletele Beby Einstein pe un server ftp. Daca nu v-a mers cu torentele, puteti sa-mi cereti si va spun adresa, user si parola. Daca nu e conexiunea f. buna, poate sa dureze mai mult pana se copie, dar macar e o sursa sigura. Contul de acces are si drepturi de scriere, deci daca e cineva care are filmulete pe care eu nu le am, le poate pune acolo si astfel facem toate rost de intreaga colectie. Mie mi se pare o solutie buna.

Vroiam sa va mai intreb ceva. Lui Rares i-a iesit de ieri ca o zabalutza la coltul gurii. Cu ce l-as putea da?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele multumesc pt felicitari, pt gandurile bune si pt primire. SUntem acasa, vb dr intr-un timp record, dar e mai bine. Sunt obosita dar fericita. Am poze, a facut nasa o groaza, am sa pun cateva sa vedeti albinutza mika. In rest e ok, am lapte din plin, e papacioasa, si daca face plinu' doarme excelent.

Va pup si mai intru cand am timp, ca tare greu e cu 2. Ieri am facut si o mica depresie, dar a trecut...cand ma uit la ei imi trece

si pt toate

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & MARIA ANTONIA 1 Februarie 2007
Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Si am uitat sa va zic ca o cheama MARIA NATONIA, asa am visat eu, asa ca...

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Am pus cateva poze, sunt doar o parte, dar nu am timp..scuze in albumul MARIA ANTONIA

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

, sa va traiasca Maria Antonia. E tare frumusica si grasunica .
Monica-Elena multa sanatate si ani multi fericiti in continuare parintilor tai.
Dede felicitari pentru examen si multa sanatate lui Adi.
Anis asteptam sa ne spui cum e cu 2 pici.
Laura cu zabaluta (herpes?) nu stiu ce sa-ti spun. Poate va trece de la sine in 2-3 zile. Il deranjeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Albinuzza, m-am emotionat toata cand v-am vazut pozele. Aveti o fetita superba. Sa va traiasca!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

tare scumpa e Maria Antonia.m-am topit de drag, sa va traiasca.
Laura citeste
http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Organele-de-simt/Pielea-dermatologie/Crapaturi-in-coltul-gurii-zabaluta-sau-prelesul---piodermita-streptococica-BM-COM.php

un weekend placut

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

multumim frumos fetelor

Mergi la inceput