Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nicoleta, la mine sa scuturati pampoanele mai dupa Pasti, pana atunci stati cuminti ca nu ma grabesc. Taman bine, fac curatenia de primavara si apoi nasc
Termenul este 20 aprilie, deci mai e vreme.

Pupici,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Katink -multumesc pt stirea cu Monicutz- tocmai vroiam sa postez is aici, dar am fost prinsa cu altele la job.
Dc tot avem fetitze cu acelasi nume, is curioasa dc si bb 2 al meu va fi ca si la tine tot fetitza-Pupiceisi numai bine la cele 3 fete cucuiete!

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Felicitari Monicutz! Sa fiti sanatoase amandoua si mult noroc micutei Odette!

Eu am reactionat , da' tocmai cand scriam mesaj la Mamici de Canada, fi-miu a considerat ca e mai bine sa apase pe Esc. M-am luat cu treaba si n-am mai apucat sa scriu.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

FELICITARI, MONICUTZ !!! SA AVETZI O FETITZA SANATOASA SI PAPACIOASA.fARA COLICI SI PROBLME DIN-ASTEA DE PICI! SI MUUULT LAPTE...!

Felicitari inca odata si Andreei! Bine ati venit acasa si ce bine ca "MAIA" e o mancacioasa! Sa fitzi sanatosi cu totzii!Asteptam si pozici cu printzesa!

Katink,tu urmezi? Ai aflat ce ascunde burtica???

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

quote:
Originally posted by acusor

Pisicut, la ce cresa il duci? Si eu trebuie sa ma duc luna asta sa vad ce ne trebuie pentru inscrierre.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Draga Andreea eu sunt din provincie si nu pot sa-ti recomand din pacate o cresa. Eventual daca vrei sa te muti aici .

Laura ce mai fac sthrumphii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Felicitari, MONICUTZ !!! Sa va aveti parte de multa sanatate, fetita sa fie o mancacioasa si tie recuperare rapida si mult lapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari Monicutz! Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si printesei si sa aveti impreuna o viata senina si plina de bucurii si fericire!
Bun venit acasa Andreea si Maiia! Ma bucur tare mult ca sunteti bine. Acomodare usoara si spor la crescut!

acusor nici ai mei nu au treaba cu mancatul singuri. Nu au nici o tendinta de a cere lingura. Daca le-o dau, imi mesteca mancarea din castron pana o arunca pe jos jumate, apoi ma servesc pe mine sau vreo jucarie care e mai aproape. Dar la cresa sigur nu ii lasa nemancati pe cei ce nu papa singuri. Daca au tendinta de a manca, sunt incurajati sa o faca, dar daca nu se descurca, li se da cu linguritza in gura. Asta sigur!

pisicut multumesc ca te interesezi si de noi Si eu acum ma documentez in privinta creselor din oras, ca din septembrie i-as duce si pe shtrumphi. Pana atunci, mai stau eu, mai stau bunicile, poate ne descurcam fara bona, ca m-am convins cum e.
Copii sunt bine. Cresc si fac nazbatii in fiecare zi. In continuare ma uimesc si ma topesc toata cand ii vad cum interactioneaza si comunica intre ei. De multe ori ii gasesc razand si stand "de vorba".

Eu nu-i pot lauda cu un vocabular debordant, cu propozitii si alte finetzuri, dar nici nu am nici un complex din punctul asta de vedere. Cand o sa le vina cheful si abilitatea, o sa vorbeasca! Ai mei nu spun o gramada de sunete deloc. De ex h, c, g, r, sh, tz nu spun deloc;"f" doar ca onomatopee, dar nu i-am auzit sa il bage intr-un cuvant, la fel "l".
Nu stiu daca va amintiti, spuneam la un moment dat de niste bubite pe fata si pe piciorusele lui Rares. Am ajuns intr-un final la dermatolog si mi-a zis ca are o piele atopica. Nu e o dermatita atopica propriu zisa, dar trebuie sa am grija la potentialii alergeni si sa il dau cu niste creme.
Lui Rares ii iese al doilea canin. Deocamdata nu are decat cateva nopti cand s-a trezit mai des maraind, dar adoarme imediat la loc cu biberonul de apa. Am senzatia ca si Biancai o sa-i iasa totusi un dinte din cei de jos pe care ii dadusem disparuti
Va pup si revinmaine, ca acum ma cheama perna la somn.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Monicutz sa fiti sanatoase si norocoase amandoua.

Cate un ptr fiecare pitic si o ptr fiecare mamica.

Noi astazi mergem la parintii mei care aniverseaza 39 de ani de casatorie, asa ca Mihnea va trage azi o repriza buna de joaca cu verisorii lui Andreea si Alex. Sunt tare curioasa cum se va intelege cu Alex care este cu 1 an mai mare ca el. Cu Andreea se joaca f frumos este febletea lui dar ea e domnisorica deja are 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Felicitari, Monicutz, sa iti traiasca printesa si sa fiti sanatosi si fericiti!

MonicaElena, mult inainte parintilor tai, ani frumosi cu sanatate!

fetelor, eu am fost la "chef" cu ai mei de la munca aseara si sunt cam obo, asa ca va raspund la toate in acelasi paragraf
periajul cu pasta cu tot cica ar trebui inceput de la primul dinte, eu abia dupa congres am bagat pasta cu fluor, adica dupa un an. pina atunci o periam fara pasta sau din cind in cind cu nenedent, de fun, ca fluor nu are. periajul nu poate fi perfect la astia mici, dar eu am mai multe periute, pe care le schimb la 4 luni( apox)- ii dau ei una cu care se perie( macar maselutele si le curata cu mestecatul ei) si una degetar cu care ii intind repede pasta si perii eu bine. si mai are una de joaca- cu care perie papusile si bineinteles ca o mai baga si in gura si o morfoleste. am inceput sa ii dau si xilitol- bombonele sau chiar guma. imi cere nami-nami. singurul dulce sunt iaurturi acasa, compoturi si budinci la gradi. nu se omoara dupa dulce. in chimb e disperata dupa mincare condimentata- cascaval cu chili, kebab cu piper, salam iute, mincare thailandeza, orice pisca, in afara de usturoi.
va pupic, ma duc sa ii dau fetei sa pape si la 12 o culc. trebuie sa ii respect programul, ca asta e viata de gradi...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici,

Felicitari Monicutz , sa fiti sanatoase si sa va intoarceti cu bine acasa!!!! De-abea astept sa citesc cum a fost nasterea si intalnirea cu bebelina!!!

Multumim Cin si Katink pentru vestile bune, cate un

Eu sunt iar la munca, fac un schimb de tura, ca atare voi avea doua zile libere, yuppyyyy!!!!

Ioana este bine, tind sa cred ca de fapt "eruptia" aceea de care va vorbeam a fost de fapt un purice care a ciuruit-o pe Ioana , avand sangele dulce.... Nu de alta, dar m-a piscat si pe mine de picior si pe Radu.... De cateva zile tot vine o pisica prin curtea noastra, iar Radu binevoitor cu pisica, a bagat-o in casa . Bineinteles ca am facut crize cand am vazut-o in living si am dat-o imediat afara, dar Radu a mai poftit-o de cateva ori in casa de atunci .... si ma gandesc ca biata pisica n-a venit cu laba goala, ci cu niste puricei.... Ca atare acum am deratizat prin casa si are interdictie totala!!!!!

Cam asta ar fi pe scurt despre noi, va pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput