Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
corbioana spune:

Albinutzza!!!!!!!!!!!!! felicitari, mamico!! Bun venit pe lume Maria. 

refacere rapida! si crestere usoara, fara colici, cu somn bun si laptic din abundenta!!!! 
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ema.nu.ela spune:
mamini,
multumesc de recomandare.
cumparasem si eu colgate 0-2 ani stiu ca scris cantitatea dar n-am retinut-o ma uit acasa. am spalat-o doar odata si apoi am revenit la nenedent. dar acum ca mi-ai zis o parere competenta trec la cea cu fluor sa caut cantitatea potrivita. daca nu e bun colgate o sa iau oral-b ca stiu ca si din ala se gaseste pe la noi.
maria nu mananca dulciuri deloc si cand doarme toata noaptea nu bea decat apa daca vrea (are o canita in pat si se serveste singura).
fetelor, am uitat sa va zic: mi-a zis o prietena ca a gasit in carrefour o casuta de fas gen aprozar care era la pachet si cu o punga de legume de plastic. si din descrieri parea sa fie identica cu cea pe care am luat-o eu din grecia (mai putin punga cu legume). mie mi se pare super misto ca se strange f mica si e destul de incapatoare are 1m x 1m x 1.20m incap si eu cu fii-mea inauntru. prietena asta a luat-o de craciun zicea ca nu era desfacuta a gasit-o intamplator pe raft la 55 ron. acu nu stiu daca mai ca acum ne-am dat in vorba si-am aflat.
si off-topic ca tot vorbeam de shopping: la city mall s-a deschis pe 20 ian un mag sprider cu multe produse gen sport (tricouri, treninguri) la preturi f bune si calitatea buna - pt casa si plimbari mi s-au parut super - si toate culorile si marimile si zeci de modele. eu am prins exact deschiderea si am stat la coada la casa 1 ora :( de bebei aveau f putine produse. poate or sa mai aduca.
mamica de maria, 1 an si 6 luni
andre_ea spune:
Felicitari
! Bine ai venit pe lume Maria Ilinca! Sa ai parte de o viata minunata!
Mamini, de la ce varsta e recomandat sa ii spalam cu pasta cu fluor? (pentru viitorii plozi
) Tudor urla ingrozitor la spalat pe dinti :(.
Delia, bafta la examen!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
cin spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93489&whichpage=3
va pup, si un week-end placut
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Irda spune:
Bun venit pe lume Maria!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti in viata!!
Felicitari, Andreea, pentru minunea mica!!
Refacere usoara si laptic mult pentru Maria!!
Pupicim fetele si copilasii!!!

Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
pisicut spune:
bine ati venit acasa!!! Sa creasca mare Maia, sa fie cuminte si mancacioasa. Abia astept sa vad pozele.
copilasii!!! Sa ai parte de recuperare rapida!!!
Dede bafta la examen!!!
Mamini multumim pentru recomandari.
Eu folosesc pentru Alex pasta de dinti cu Fluor cu 500ppm de la Vademecum. Ii zice Vademecum Junior si am luat-o din Artima, cred ca se gaseste si in alte supermagazine. Este cu gust de capsuni si mai au si alte arome. Lui Alex tare ii place asta, doar ca nu ma lasa sa-l periez eu intotdeauna si cateodata mai bea lapte noaptea.
pisicut spune:
Fetelor, astazi am fost cu sotul sa vedem cresa unde-l vom duce pe galusca din aprilie. Am vorbit cu directoarea, care este si medic si se ocupa de toate cresele din oras. Am vazut cum mananca picii (am ajuns chiar la ora mesei), unde se joaca, holul cu olitele. La 25 de pici au o infirmiera si o asistenta pe fiecare tura. Pentru o cresa de stat arata foarte bine, parchet laminat, geamuri termopan, mochete curat, desene pe pereti. Ne-a placut, urmeaza sa-i facem analizele luna viitoare si apoi sa ducem galusca.
Mi-a placut ca le dau sa manance la cei ce nu se descurca, deci nu-i o problema daca nu stiu manca singuri (desi directoarea mi-a spus sa incerc sa-l las sa manance singur), era un baietel ce a adormit cu capul pe masa si l-au pus in patut sa se odihneasca
. Ziceau ca daca sunt obositi ii pun la somn.
M-am intins, va mai povestesc.
acusor spune:
Pisicut, la ce cresa il duci? Si eu trebuie sa ma duc luna asta sa vad ce ne trebuie pentru inscrierre.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Katink spune:
Fetele!!! A nascut Monicutz o fetita astazi!!!
A pus link Nicoleta (cin) dar vad ca nu a reactionat nimeni ![]()
"Printzesa- pe care probabil o va chema Odette, dar inca nu e sigur 100%- s-a nascut la 9.29, si are 2680 si se simte bine ca si mamica.Taticul era inca emotzionat si multumim de vesti -TATI!
Noi le pupam, sa vina repede lapticul mamicii si le dorim sa vina cu bine acasa !" - mesaj scris de Denisam
Sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa va umple viata numai cu bucurii! Monicutz iti doresc sa te refaci repede si sa ai laptic suficient pentru micuta ta printesa. 
Pupici,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
cin spune:
Mersi Katink
am pus doar link-ul ca eram foarte grabita ...
Tie cand iti facem galerie? ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian