Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna fetele...
Albinutzza, felicitari...recuperare rapida. Bun venit Maria. sa fii fata cuminte, papacioasa si sa-ti faci parintii fericiti..si sa ai grija sa nu te traga fratiorul tau de codite, cand veti mai creste
Irina, azi vine acasa? asa repede? pai nu abia ieri a nascut?
Anis, tu cum rezisti?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

FELICITARI, ANDREEA SI BUN VENIT, PRINTESA MICA, SANATATE SI VIATA FRUMOASA!

Acusor, pasta de dinti contine diferite cantitati de fluor care se masoara in ppm( parti per milion);adultii folosesc pasta cu 1000-1500ppm.pt copiii mici e recomandata pasta cu 500ppm, trebuie sa te uiti pe tub, ca scrie. nenedentul nu are fluor. din ce firme mai stiu eu, elmex kids si oral b stages 0-2 ar trebui sa fie cu 500 ppm.

Emanuela, da, eu zic ca faza cu pasta cu fluor e buna. bineinteles, periajul tb facut bine si cantitatea de pasta f mica,intre bob de piper si bob de mazare.si nu pastile de fluor, ca apoi e prea mult. asta e "ultimul racnet". congresul la care am fost in septembrie la Praga e de sanatate publica orala, deci se ocupa de organizare, directive, recomandari la nivel mondial. daca speakerul invitat acolo asa zice ca e cel mai bine, eu asa fac. si va spun si voua, daca vreti, puteti sa faceti la fel. oricum, e foarte clar ca periajul e de baza, e bine daca Mariei ii place, pasta e mai putin importanta daca te lasa sa o cureti bine si nu maninca peste noapte si nu ii dai dulciuri multe. dar din bobul ala de pasta, ceva se duce la dintii temporari, local si din mica parte pe care o inghite f putin se absoarbe si ajuta la mineralizarea permanentilor. rau nu ii face.

Lory, in vara nu am venit, dar am fost de Craciun, a fost misto, mai putin bronsita Sofiei din cauza careia nu am prea iesit la plimbare. planuim sa venim la vara, poate mergem pe Trivale cu galustile la alergat. Pupici pt Rares cel frumos si sper sa nu fie nimic, s-ar putea sa il supere dintii.

sanatate multa tuturor, ma duc sa imi iau si eu fata de la gradi ca mor de dorul ei, n-am mai vazut-o de miercuri seara, ieri am plecat inainte sa se trezeasca ea si abia acum m-am intors de la Helsinki si am asteptat sa se faca ora cind se trezeste.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Da, fetele sunt acasa.
si Maria se simt excelent. Plange daca-i scoti sanul din gura si nu-i satula, hihihi
Luca e calare pe ea, sa o vada.
l-a lasat sa stea cu ele cand o hraneste iar el a zis: miam-miam lapte maia
Aseara o striga pe Maia prin casa (teama mi-e ca asa-i ramane numele: Maia, hahaha)

Abia astept sa-i vad si eu maine, pe toti 4 la un loc....

Pentru alte detalii o sa intre ea sa va zica, cand se mai linisteste/obisnuieste cu noul statut de mamica a doi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

FELICITARI!

MAIA bine ai venit.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor, a aparut la COlgate pasta de dinti pe varste.
La noi in familie fiecare e cu pasta lui de dinti.
Medeea are 0-2 ani Colgate, Adi 2-6 ani Colgate, eu am Sensodyne, Gabi are Colgate Total

Fetelor tineti-mi pumnii, maine am examen la Informatica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Dede, bafta!!!!!!!!!!!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Fetelor, a aparut la COlgate pasta de dinti pe varste.
La noi in familie fiecare e cu pasta lui de dinti.
Medeea are 0-2 ani Colgate, Adi 2-6 ani Colgate, eu am Sensodyne, Gabi are Colgate Total

Fetelor tineti-mi pumnii, maine am examen la Informatica

Poze

bafta mare la examen!

te-ai uitat pe tuburi, cit fluor au/ nu au?
nu fac reclama sau antireclama la nici un produs, dar trebuie verificat. aici de exemplu, pasta pt copii ori are 1000ppm si e prea mult sau nu are deloc. am trecut prin nu stiu cite firme la expozitia de prod stomatologice ca sa gasesc doua care aveau cantitatea corecta( cel putin dupa recomandarile actuale corecta).
si pe unele borcane cu papa de bebei scrie " de la 4 luni" si pe de alta parte n-ar fi recomandat sa ii dai ce e acolo pina la 6 luni sau daca contine si gluten, pina la 1 an.
ma duc sa ma joc cu Sofia pe care am albit-o de pupici .se uita la Winnie de Pooh si cinta si ea. cam fals, dar e dragalasa.

M

Mergi la inceput

Bun venit acasa
Bafta la examen, Delia.
Colgate-ul pt prima varsta are fluor?

Mergi la inceput

Mamini, vrem si noi poze cu dragalasa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Albinutza, Maria, bine ati venit acasa! Asteptam impresii .

Laura, sper sa manance la cresa. Inca suntem la faza cand ii dau eu, nu mananca singur. De vreo 2 zile incercam operatiunea "mancat singur", dar bineinteles ca se murdareste peste tot.

Lory2004, sper sa iasa bine analizele.

Dede, bafta! Sigur o sa fie bine.

Mamini, chiar o sa caut Oral B. Noi ne spalam cu Blend-a-med. Tocmai m-am dus sa ma uit la tub sa vad ce scrie despre fluor, dar pe tub nu scrie nimic. Ambalajul l-am aruncat. Sunt curioasa daca scrie cat fluor contine. Teo e inca la faza cand mananca periuta, deci periajul nostru nu e ca la carte. E ok si asa?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput