Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
dania.nicol spune:
FELICITARI ALBINUTZZA!!!!!

Refacere rapida si sanatate multa iar micutei Maria Ilinca ii dorim sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc, sanatate si fericire alaturi de fratior si de parinti.
Bine ai venit pe lume Maria Ilinca!
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua stelută
ema.nu.ela spune:
salutare mamici!
n-am prea mai scris am fost f prinsa cu treaba la servici. plus bucata copil racit super urlator acasa mai ales noaptea.
albinutza,
felicitari pt maria!
n-am intrat si eu o saptamana si ai si nascut :)
multa sanatate la amandoua!
anis,
zau daca-mi pot imagina cum te descurci cu doua asa de mici. nu pot decat sa-ti doresc putere si oboseala asta de-acuma sa nu se resimta mai tarziu.
eu zic ca e imposibil sa nu gasesti bona. macar de proba 1 luna sa te ajute pe-acolo si daca nu-ti place iei alta. eu ti-am zis n-am apelat la agentii dar am o prietena si-a gasit bona cu masina ca ea sta in pipera. ea de la agentia "mami help" parca zicea ca a luat si e f multumita de ea.
cat despre sfarcuri eu am folosit cu succes niste mameloane din silicon de la avent masura S. mi s-au parut f bune doar cam incomoda operatia + sterilizat mereu.
monica,
eu ii dau mariei kiwi cu totul doar coaja o curat. si n-a avut nimic. si capsunile i le dau intregi daca au codita ii place sa le tina de codita si sa ramana cu cotorul in mana. oricum eu de-astea i-am dat dupa 1 an cand stiu ca nu mai sunt predispusi la alergiile datorate semintelor.
mamini,
tu zici ca e bine sa folosim pasta de dinti cu fluor pt copii? ca eu stiam ca nu e bine si pana acum am evitat sa-i dau cu fluor. si-am tot zis ca intreb si pediatra si mereu am uitat. oricum a mea e fan spalat pe dinti ne spalam impreuna ii place sa ma imite.
yasmari,
si eu am citit acum cateva luni subiectul cu wrap si ce ma ofticam ca n-am stiut ca exista asa ceva. da l-am recomandat si eu prietenelor cu bebei mici. se pare insa ca nu toata lumea agreaza ideea, cred ca depinde de firea fiecaruia daca i se potriveste sau nu.
n-ai nici o carticica cu descrieri de bubite sa vezi ce scriu aia? hai ca ma uit acasa prin cartile mele sa vad daca gasesc ceva.
diana,
si a mea e cu crema. cand o dau pe corp ia si ea tubul si scoate de-acolo si se manjeste. de fapt vrea sa faca totul singura si la baie ii pun clabuc in palme si se spala. am invatat-o sa se spele singura si la pasa :)
emaaimee,
si maria vorbeste f mult zice toate cuvintele dupa noi. doar R si L nu reuseste si din cauza asta uneori nu intelegem ce vrea sa zica.
stie si culorile ne spune cum suntem imbracati (abastu, rosu, ab). si la masini arata pe strada. si formele le-a invatat. deja ca si vocabular acumuleaza asa de repede ca nici nu ne mai dam seama ce stie. e innebunita dupa baby einstein si de vreo saptamana vrea in fiecare seara nu ne mai intelegem cu ea. ultima data am downloadat baby dolittle si santa music box f frumoase.
sa stiti ca si a mea a inceput crizele de nervi mai ales cand e vorba de culcat. uneori nici nu-mi dau seama daca o doare ceva sau are doar bazdaci. mai ales acum ca e si racita cobza si nu poate respira si tuseste de la muci. faza nasoala e ca nu se linisteste cu nici o metoda...deja ne-am consolat cu ideea.
ca vorbeati de baie: eu o spal in fiecare seara ca la noi e inclus in ritualul de culcare si include si spalatul pe dinti. doar pe cap o data pe sapt acum ca e frig si are par mult si des si urla cate 10 min cat i-l usuc cu feonul. dar la vara probabil c-o s-o spal la 2-3 zile. acum ca e racita si n-am spalat-o tare nefericita a fost. si plictisita ca n-a iesit afara ea care avea 2 plimbari pe zi.
mamica de maria, 1 an si 6 luni
pisicut spune:
felicitari!!! Bine ai venit Maria Ilinca!!! sa fi sanatoasa, cuminte si mancacioasa!!!
Anis ma bucur ca ne mai scri despre voi. Ma gandesc ca iti este greu cu 2 fete asa mici. Iti doresc multa putere si sanatate, sa scapi de problemele de la sani. Eu am avut ragade (rana in jurul sfarcului de curgea sange) cam pana pe la 2 luni, am scapat cu Bepanthen si vreo 2 nopti in care am dormit fara sa-i invelesc :D.
brianamica spune:
ANDREEA - FELICITARI !!!!!!
SA FIE SANATOASA SI PUIUTA SI VOI...SI SA VA BUCURATI DE AMANDOI COPII !!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Nasha Albinutzzei spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
A nascut pana la urma cu dr ei????
Da, a venit doctorul ei.
S-a internat la 3 fara ceva iar la 5 deja chitáia pitica.
A spus ca a fost muuult mai usor decat la Luca.
Normal, el pregatise "culoarul" - hihihi
A hranit-o la san, este o papacioasa, spre multumirea

Daca totu' decurge bine, sambata vor veni acasa
Seara buna
Giana spune:
Felicitari,
!!! Bine ai venit pe lume MARIA!!! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de tot ce-i mai bun si mai frumos! Ce emotzionant...! Abea astept sa nasc si eu sa-mi tin puiul in brate!
Yasmari,imi place mult acest wrap! La noi chiar nu se gaseste deloc? Chiar vrau unul.Daca nu,vad eu,fac comanda in afara.Era cineva care spunea ca ma ajuta! Multumim mult ca ne-ai dat mai multe informatii despre el.
Eu kiwi ii dadeam curatzat si in manutza dar il cam intzepa limbutza de la seminte.Acum ii scot semintzele si il tai cubulete.Ca se stramba cand il vede. In schimb Dani bea mult suc de portocala.Cam 300 ml pe zi.
Raceala i-a trecut si din fericire eu am scapat si nu am luat desi ne-am giugiulit toata ziua.
Netul merge o zi da 7 nu de-mi vine s-o iau razna.Dar nu-i nimik ca facem contract cu romtelecomul.Sint mai seriosi din cate am auzit.
In rest suntem bine.Am vrea si noi Baby Einstein dar nu am cum sa descarc din cauza netului.Daca poate cineva sa ne ajute...nu stiu cum insa!![]()
Va pupam si promit sa intru cum am ocazia.
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Yasmari spune:
Giana daca citesti ceva mai mult, eu am facut-o pret de vreo 3 pagini doar, tipa care a deschis subiectul confectioneaza ea insasi wrapul asta, 270000 parca era. Eu din Rom il voi comanda, ca aici sint scoruri mari si parca nu arata la fel de bine...or poate-s eu mai patrioata/atasata de membri DC.
Si eu m-am mirat de cit de repede s-a aratat Maria pe lume, super, macar la al doilea nu vom patimi in travaliu, doar dupa
. Pofta cit mai mare frumusica mica!
valcampan spune:
Mamici am vorbit ieri cu
la telefon. Era emotionata , nu-i venea sa creada iar puiuta ei e papacioasa.
Care urmati la rind ?
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
irinabungau spune:
Albinutzo, felicitari, sa fiti sanatoase si sa va bucurati din plin de o familie asa de frumoasa!!!!!!!
Gagici, am vb. cu Albinutza, vine acasa astazi!!!! De-abea o asteptam sa ne zica de Maria si sa vedem ceva poze, bineinteles!!!!
Yasmari, sper sa-ti vina mai des cheful de scris
Pana la urma ai aflat ce-i cu bubitzele alea??? Ioana a avut asa ceva in prima luna din viatza ei, niste bubitze pline cu lichid iar doctorul zicea ca ar fi foliolita (nu stiu daca este corect termenul) , a spart bubitza si a dat cu spirt acolo.... Nu te sfatuiesc sa faci la fel pentru ca nu stiu daca este aceeasi chestie. Oricum, Ioanei nu i-au mai iesit de atunci!!! Pupam bubitzele si speram sa treaca cat mai curand!!!!
Nasa albinutzei, multumim pentru vesti!!!! 

Lory, vreau si eu carticica cu bucate pentru copilasi, pleaseeee!!!!!
Diana Mirela, ce tare faza!!!! Bine ca nu a papat din crema macar de curiozitate!!! 
Emanuela, la noi este invers, ar sta Ioana cu orele, chiar ar dormi pe "muzica" de feon... In seara cand o spal pe cap nu mai poate de placere, sta la pieptanat si la uscat de zici ca-i o pisicutza.... In schimb in timpul zilei daca vreau s-o pieptan, sa-i prind parul in coditze fuge de rupe pamantul!!!!
Pupam fetele
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Ioana Co. spune:
Bine ai venit pe lume minune mica, Maria Ilinca!
Felicitari Anis pentru galushca no.2!
Cand am citit mi-au atras atentia mesajele tale .....si parca retream momente de acum 1 an si mai bine de 6 luni. Asa am fost si eu sa stii...la noi diferenta e 1.4 luni intre copilashi. Baietelul meu de abia a mers pe la 1.2 luni in picioare, deci iti dai seama ca la 1.4 luni era destul de impleticit inca. Am avut momente cand chiar eram disperata.........plangeau amanadoi de erau negrii si nu puteam sa ii linistesc.......nu stiu cum e cu gemenii, dar si asa la diferenta mica e"greut", cel putin o vreme.
Nu ieseam afara cu ei singura pentru ca tehic nu puteam, nu mancau in acelasi timp, nu dormeau la fel........eeeee.
Am scris doar sa te incurajez, totul o sa fie mult mai bine dupa ce cea mica trece de 3 luni si asa progresiv din 3 in 3 luni o sa simti ameliorarea.
Ai mei acum sunt aproape 3 si 1.8...se joaca impreuna ore intregi, au grija unul de celalalt....se bat, se pupa..........deci mult, mult mai bine.
http://public.fotki.com/160300/
pupici,