Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

felicitari .
bine ai venit pe lume Maria Ilinca sa fi sanatoasa si norocoasa fata frumoasa.

A nascut pana la urma cu dr ei????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic,Irina&Andreea.din pacate Oani are cocci si safilococciia deja de ieri antibiotic.sper sa ii treaca macar streptococul.ca de la el avea stari subfebrile repetate ziua si febrile seara.si rosu in gat din 2 in 2 saptamani.
Mari,mainly milk.de asta ia bine in greutate.ajunge sa bea f mult lapte.noaptea: 450gr,toata cutia de Humana Junior in 2 reprize.apoi iar de 2 ori ziua(la culcare pranz si seara lapte).in rest ciuguleste pe la mese.eu oricum o pun la masa chiar daca nu ia decat 2 guri uneori.o sa se invete odata sa pape.zic io
dap,vad ca sunt o gasca mare de nazdravani copiii nostrii.Oani,la fel de zvapaiata,nu o lasam o clipa singura ca e destroyer.
despre tantrums, noi toti o lasam sa planga si ii trece repede.din senin o apuca si tot la fel ii trece.mai cu inima stransa, mai nu ar lasa-o bunicii,dar le-am explicat ca pt binele fetei facem asta.per total ne iese cu disciplinatul.
Oani vorbeste mult.si mai mult pe zi ce trece,repeta tot ce zicem noi.nu poate zice r si cuvinte f lungi, dar nu se lasa pana nu zice macar jumatate din cuv lung.e o scumpa.

va pup

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari Albinutzza!! Bine ai venit Ilinca!!!!!!!

Cand am timp o sa va povestesc cum e cu 2 copii mici... iti iei zilele..e fff greu.Ingrid alearga ,zumzaie, e ca un baietel,mai rau...pe Iarina trebuie sa o alaptez..in fine e nebunie...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari Albinutzza! Sa va traiasca Ilinca, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa! Mult laptic mamica draga si recuperare rapida!

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis, ce spui tu acolo? Zici ca e greu , nici nu vreau sa ma gandesc... dar tu spune, poate pana in aprilie ma calesc

Pupici la fete si tie iti tin pumnii sa iti treaca mai repede ranile si sa o poti alapta fara probleme pe pitica mica.

Numai bine,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

FELICITARI ALBINUTZZA!!!!!

Maria Ilinca iti dorim sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata frumoasa, plina de fericire!!!

Multumim la toata lumea pentru raspunsurile referitoare la dintisori!

Mamini ne bucuram ca mai apari asa din cand in cand sa ne impartasesti din experienta ta! Ai mai fost in Romania?

Acusor din pacate Rares are o perioada in care nu mananca prea bine...O sa mergem sa-i facem niste analize...sa vedem poate descoperim cauza...sau poate e de la dintisori...nu mai stiu...
Eu am o carticica cu retete pentru copilasi din care ma inspir. Daca vrei ti-o trimit si tie!

Lulu parintii mei stau in Pitesti si eu m-am nascut si am crescu acolo.

Emaaimee un pupic pentru Oani sa se faca bine!

MonaI ce mai face sotul tau? E ok ?
Pupici!
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari Albinutza! Bun venit pe lume, Maria! Sa fiti amandoua sanatoase si fericite!

Acusor eu as zice sa nu iti faci probleme cu mancatul la camin. La varsta lor, spiritul "de turma" este f. accentuat. Cand o sa vada ca toti din jur mananca, o sa manance si el, cu siguranta. Plus ca tantele de acolo au destul aexperienta cu copilasi mai mult sau mai putin mancaciosi si o sa gaseasca metoda cea mai buna pentru el.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Felicitari, Albinutza! Si bine ai venit, Maria! Sa fii cel putin la fel de cuminte ca si Luca si sa-ti bucuri parintii! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!

Un gand bun si pentru celelalte fete si bebeici. Noi suntem mereu pe-aici! Citim dar nu prea scriem.

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Felicitari, Andreea!

Ce repede a venit albinuta mica!

Maria, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai o viata plina de noroc!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vroiam sa scriu un mesaj la Parintii intreaba. Am lasat-o pe Iulia sa se joace. Cand s-a facut o liniste extrem de suspecta , m-am dus sa vad ce face.

A subtilizat cutia de Nivea Baby (o lasasem pe pat ca am dat-o mai devreme, cand am iesit la plimbare), a reusit sa o deschida, a bagat mainile adanc in cutie si si-a dat pe fatza, prin par...ce mai, s-a facut fata frumoasa . Si avea un zambet candid cand am prins-o...cutia abia o incepusem, crema care n-a incaput in mainile ei era pe jos .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput